Sony به جنگ Apple می رود!

Silent Death

کاربر سایت
pspphonemockupjoke.jpg

به نظر می رسد کمپانی سونی تصمیم گرفته با ساخت یک گوشی هوشمند که قابلیت دانلود و اجرای بازی های PlayStation را دارد، با کمپانی Apple وارد رقابت شود.

به گفته ی منبعی که در حال صحبت با روزنامه ی Wall Street Journal بود، دستگاه جدیدی در حال ساخت است که "ترکیبی از یک Notebook, یک E-Reader و یک PSP است"، و برای رقابت با iPad ساخته خواهد شد.

انتظار می رود که هر دو دستگاه (!)، یعنی گوشی هوشمند و "دستگاه چندکاره"، با سیستم مدیای آنلاین سونی، سازگاری داشته باشند. این سیستم که به عنوان رقیب مستقیم iTunes محسوب می شود، به زودی (اواخر ماه جاری) در US راه اندازی می شود.

محصولات ذکر شده، برای عرضه در سال جاری در نظر گرفته شده اند. اگرچه در مورد مشخصات دقیق و قیمت آنها، هنوز نتیجه ی قطعی اعلام نشده است.

سرویس مدیای آنلاین سونی که به طور موقت Sony Online Service نام گذاری شده، شامل فیلم های سینمایی (movies)، نمایش های تلویزیونی (TV shows) و موزیک هایی است که هم اکنون در iTunes هستند. لیست بازی های PS1 (شاید برای دانلود و استفاده) نیز از طریق این شبکه در دسترس خواهد بود.

طبق یک گزارش، گوشی هوشمند و دستگاه قابل حمل ذکر شده، جزئی از برنامه های رییس شرکت سونی، آقای Howard Stringer است. هدف از این برنامه ها، ساخت دستگاه هایی است که قابلیت اتصال به شبکه های آنلاین (که این شبکه ها شامل گیم و مدیاهای دیگر هستند.) را دارا باشند.

آقای Nobuo Kurahashi، تحلیل گر گروه Mizuho Investors Securities در این باره چنین گفت: "این (به دست آوردن بازار) هدف سونی است. اما هنوز مشخص نیست که سونی باید چه مراحلی را طی کند، تا به هدف خود دست پیدا کند. مخصوصا زمانی که iPad و دیگر وسایل قابل حمل با قابلیت های بالا، بازار را تسخیر کرده اند."

آن طور که از سخنان منبع برمی آید،سونی به همراه Sony Ericsson در حال کار بر روی این دستگاه می باشد، و این در حالی است که بخش اعظم پروژه را سونی بر عهده گرفته است.

در این گزارش آمده است: کنسول دستی PSP از زمان عرضه (2004) تا کنون بیش از 55 میلیون دستگاه فروش داشته است و این در حالی است که کنسول دستی Nintendo یعنی DS در مدت زمان مشابه، دو برابر PSP فروش داشته است. تعداد بازی هایی که برای PSP عرضه می شود نیز روبه کاهش است و این سونی را مجبور به کاهش در عرضه ی سالانه ی PSP کرده است. (کاهش 1/3)

این منبع گفت: فروش PSPGo به دلیل قیمت بالای آن سرعت پایینی داشته است، اما اتکای آن به DLC، تجربه هایی را برای سونی به ارمغان آورده و سونی می داند که چگونه دستگاه های قابل حمل بعدی خود را به موفقیت برساند.

sony-psp-mobile.jpg

شرکت هایی که که دارن به صورت جدی وارد مبارزه با apple Iphone میشن همشون به Game توجه ویژه ای دارن...شما اگه به App Store سری بزنید 60-70% برنامه ها یا بازی هستن یا برنامه های fun...به خاطر همینه که سامسونگ در معرفی BADA روی بازی خیلی مانور داد(حتی UI این سیستم عامل رو هم بسیار شبیه به Iphone UI طراجی کرده.این نکته رو هم بگم که سامسونگ دنبال این بود که مجوز استفاده از MAC رو در گوشیهاش بگیره ولی اپل این اجازه رو نداد)...مایکروسافت هم که در معرفی Windows Phone 7 series به همه نشون داد که در این سیستم عامل میشه از سرویس XBOX LIVE استفاده کرد و این نشون میده که مایکروسافت هم برنامه های زیادی برای بازی های موبایل داره...

من فکر میکنم در این زمینه اگه شرکتی بخواد موفق بشه باشد روی بازی خیلی مانور بده...

راستی شایعه شده مایکروسافت یه Ebook reader می خواد عرضه کنه که به همتون توصیه میکنم حتما ویدئوش رو ببینید.که البته مثل اینکه واقعیه...اسمشم هست courier

من با بحثهای حاشیه ایی کاری ندارم
فقط به این توجهتون رو جلب میکنم که دقت کنید
cpu به کار رفته در psp 333 هست و تو آیفون 600 ولی ببینید کدوم قویتر عمل کرده

البته به نظر میرسه که سونی اریکسون از همین الانم میشه گفت داره به پدیده ی گیم رو موبایلاش جدی تر نگاه می کنه که میشه از موبایل های جدید se یعنیaino و vivaz نام برد که برای اولین بار از یه پردازنده ی گرافیکی power vr استفاده کردن . البته مدل gpu مشخص نیست ولی اگه powervr 540 باشه که بعید میدونم چون تازه از طرف imagination tech معرفی شده , قدرت گرافیکی vivaz رو چیزی بین یه psp تا xbox 1 میشه تخمین زد ! اگه به اسکرین شات های بازی از پیش نصب شده ی vivaz و aino یه نگاه بندازید میبینید چه گرافیکی دارن . پس سونی لازم نیست کار خارق العاده ای بکنه . احتمال اینم که سونی بخواد psp 2 رو مجهز به قابلیت های موبایل کنه بسیار کمه و دلیلشم واضحه : قدرت باتری . اما باید دید که سونی چطور پلتفرمی مد نظرش هست . ایا میخواد یه مدل خاص با قابلیت انجام بازی و کنترل متعارف گیم رو بده بیرون یا اینکه موبایل های مجهز به چیپست power vr رو گسترش بده و بازیهاش رو به برای تمامی اونا برای دانلود و فروش بزاره . در مورد بازیها هم که من یه چند جا خوندم که بازیها مربوط به ps1 و احنمالا psp برای دانلود و فروش مدنظر هستند.
در نهایتم جالبه بدونین که رئیس شرکت imagination technology یه ایرانیه به اسم دکتر حسین یسائی !:love: و به طبق شایعات هم سونی برای psp 2 اش از نسخه ی 4 یا احتمال کمتر 8 هسته ای power vr استفاده خواهد کرد !

به نظرمن که سونی میتونه مثل PSP میتونه در رتبه دوم موفق باشه. مثلا PSP نصف DS فروخته و ضعیف تر عمل میکنه اما کسی نمیتونه بگه کنسول موفقی نبوده چون بوده!

این وسیله هم همینطور. سونی تو این زمینه خیلی محبوبه و یه زمان با واکمنش کل بازار رو تسخیرکرده بود پس مقایسش با مایکروسافت و Zune اشتباه هست. من که فکر میکنم از این وسیله خوب استقبال بشه و موفق عمل کنه اما خوب سبقت گرفتن از اپل...
اگه یه شرکت باشه که این بازارو کنترل کنه اون Samsungـه و بس!
چرا؟چون حتی CPU خود Ipad هم محصول Samsungـه!!
خب در حالی که Sony تو بازار گوشی موبایل فوق فوق فوق ضعیف بود(تا قبل از ادغام با Ericsson جزء Other محسوب میشد!)و در حال حاضرم بعد از Nokia و Samsung و LG و Motorola(زیاد شد نه؟)رده ی پنجمو به همراه دوستان سوئدیش(تازه اونم با چندمین ماه متوالی ضرر دهی)در دست داره چرا نباید شرکت های دیگه که تو اینجور محصولات قویترن موفق باشن؟!
در حال حاضر گوشی های موبایل خیلی کاراییه بیشتر از تلفن ارائه میدن و به غیر از قابلیت تماس تلفنی خیلی به Ipad شبیهن(مخصوصاً Smart Phoneـها)شرکتی که بخواد موفق باشه باید حداقل تو گوشی موبایل یه خودی نشون بده...
*کسی هم این دستگاهو با Zune مقایسه نکرد،صحبت قفل شدن Zune و PS3 به دلیل نواقص نرم افزاری بود.
تو پست های قبلی دیدم که یکی گفته بود "کی فکرشو میکرد Sony بتونه تو تلویزیون با Samsung رقابت کنه؟"یا یه چیزی شبیه به این.
وقتی اینو خوندم شگفت زده شدم!!
Sony با Samsung یا Samsung با Sony؟!
جالبه!اگه اشتباه نکنم Sony و Panasonic (یا National)سابق یه زمانی یکه تازه بازار TV بودن و در حال حاضر بازارشونو از دست دادن نه Samsung.
نکته ی دیگه اینکه Sony از لحاظ سهم بازار TV حتی دوم هم نیست!!پس در حال حاضر Sony با LG رقابت میکنه(برا رده ی 2)نه Samsung!

اگه یه شرکت باشه که این بازارو کنترل کنه اون Samsungـه و بس!
چرا؟چون حتی CPU خود Ipad هم محصول Samsungـه!!
خب در حالی که Sony تو بازار گوشی موبایل فوق فوق فوق ضعیف بود(تا قبل از ادغام با Ericsson جزء Other محسوب میشد!)و در حال حاضرم بعد از Nokia و Samsung و LG و Motorola(زیاد شد نه؟)رده ی پنجمو به همراه دوستان سوئدیش(تازه اونم با چندمین ماه متوالی ضرر دهی)در دست داره چرا نباید شرکت های دیگه که تو اینجور محصولات قویترن موفق باشن؟!
در حال حاضر گوشی های موبایل خیلی کاراییه بیشتر از تلفن ارائه میدن و به غیر از قابلیت تماس تلفنی خیلی به Ipad شبیهن(مخصوصاً Smart Phoneـها)شرکتی که بخواد موفق باشه باید حداقل تو گوشی موبایل یه خودی نشون بده...
*کسی هم این دستگاهو با Zune مقایسه نکرد،صحبت قفل شدن Zune و PS3 به دلیل نواقص نرم افزاری بود.
تو پست های قبلی دیدم که یکی گفته بود "کی فکرشو میکرد Sony بتونه تو تلویزیون با Samsung رقابت کنه؟"یا یه چیزی شبیه به این.
وقتی اینو خوندم شگفت زده شدم!!
Sony با Samsung یا Samsung با Sony؟!
جالبه!اگه اشتباه نکنم Sony و Panasonic (یا National)سابق یه زمانی یکه تازه بازار TV بودن و در حال حاضر بازارشونو از دست دادن نه Samsung.
نکته ی دیگه اینکه Sony از لحاظ سهم بازار TV حتی دوم هم نیست!!پس در حال حاضر Sony با LG رقابت میکنه(برا رده ی 2)نه Samsung!
چه جکی سونی داره با lg رقابت میکنه :cheesygri

هرچی باشه به نظر من بهترین سیستم عاملی که میتونه استفاده بکنه اندورید هست !
گرچه بنظر من انعطاف مک بسیار بیشتر هست ولی ویندوز اصلا !

بعد میشه توضیح بدید گنده تر از سونی یعنی کیا :laughing:

ولی واقعا گنده تر از سونی یعنی کی ؟ مثلا مایکروسافت اون که هیچ ... نیست

نوکیا،سامسونگ،HTC و ...
اصلا فکر نمیکنم سونی در ضمینه بازار گوشی حرفی واسه گفتن داشته باشه!

آخرین ویرایش:
اگه شما از سیاستهای پشت پرده عرضه کنسول اگاه باشید متوجه میشید که هم ms هم sony هم ap به زودی
تو حیطه کاری هم دخالت و شاخ به شاخ میشن..........
در ابتدا وقتی ps1 ساخته شد و به موفقیت رسید یک نقطه شروع برای دنیای جدید بود.....بلافاصله بعد موفقیت ps1 ...کن کوتاماراگی پدر ps گفت حالا ms می یاد سراغ ما...............علتش اینکه هدف از ساخت این کنسولها برنامه طولانی مدت هست که در دراز مدت بتونه جای تک تک وسایل خونه شما رو بگیره و مثل یک مدیا سنتر یا کامپیوتر .. تلوزیون سیستم عامل و همه چیز رو پوشش بده............و به عبارتی منزل شما رو کنترل کنه......
این اتفاق در اینده خواهد افتاد ............

چه جکی سونی داره با lg رقابت میکنه :cheesygri
هر چند که مستقیماً ارتباطی به تاپیک نداره ولی به هر حال بخشی از پست قبلی من که احتیاج به منبع داشت(البته!ارائه ی منبع معتبر برای اشخاصی که سعی میکنن واقعیت های دردناکو نفی کنن میتونه بسیار مفید و کارآمده باشه)با ارائه ی منبع تایید میشه.
TV Numbers for 2009 full year calendar

پ.ن:حیف که شما تشریف نداری وگرنه به این جکه تلخ با هم میخندیدیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or