Sony بازی های انحصاری PS3 بیشتری برای معرفی دارد

Behrooz

کاربر سایت
پلی استیشن 3 سونی بیش از 20 بازی انحصاری برای سال 2011 در صف دارد.حالا کمپانی گفته است که آن ها بازی های بیشتری برای معرفی دارند.

آقای John Hight از Sony Santa Monica اظهار داشت که کمپانی برای پلتفرم PS3 هنوز عنوان های بیشتری برای اعلام کردن دارد.
او گفت:اول از همه ما بر روی محصولات جدیدی در حال کار کردن هستیم که البته من نمی توانم زیاد درباره ی آن ها و همچنین در آینده چه می شود حرف بزنم.
سونی بازی های انحصاری زیادی برای سال 2011 دارد که با هم نگاهی به مهم های آن ها میندازیم:

• Ar tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel
  • Hyperdimension Neptunia
  • The Ico and Shadow of the Colossus Collection
  • inFamous 2
  • Journey
  • The Last Guardian
  • MotorStorm Apocalypse
  • No More Heroes: Heroes’ Paradise
  • PlayStation Move Heroes
  • Ratchet & Clank: All 4 One
  • Resistance 3
  • SOCOM 4
  • Uncharted 3
  • Sorcery
  • Twisted Metal
  • Yakuza 4
http://vghq.net/2011/03/09/sony-still-has-more-ps3-exclusives-to-announce/

من امیدوارم اصلا معرفی نکنن :دی همینجوری در حد سه گانه-ی ماندگار باقی بمونه بهتره
یه سوال بازیه HEAVENLY SWORD برای سونی هستش ؟ یا NT میتونه بازیرو مولتی کنه ؟
اگه برای سونی هست میتونن بدن سانتا مونیکا رو قسمت بعدیش کار کنه واقعا بازیه فوق العاده-ایه

آخه سونی به همین راحتی یه همچین IP رو ول نمیکنه هر شرکت دیگه ای هم بود ول نمیکرد .

بله IP HS ش مال سونی هستش سونی فقط این عنوان رو داد NT بسازه . نه NT هیچ حقی در برابر این IP نداره هیچی و نمیتونه مولتی بکنه با توجه به این که حقی از این IP رو نداره .

با توجه به این که مال سونی هستش این IP متونه بده به هر استدیو که بخواد این IP رو بسازه سونی .;)

• Like
Reactions: War Has Change
فکر کن تو یه نمایشگاهی چیزی یهو یه دمو آنونس کنن از HS2 با گرافیک GOW III و اون گیم پلی وحشتناکشو....!
فکرشم به من هیجان میده!
دقیقا . هنوزم کومبو هاش به آدم هیجان میده . ترکیب دکمه-ها با sixaxis واقعا لذت بخش بود
اما یکم انحصاریهای سونی واسه امسال بیش از حد زیاده . همه-ی ipهای اصلیش ادمهش رو امسال منتظر میکنه . انگار 2011 آخر نسل برای سونی هستش !
هیچ بازی-ای واسه 2012 نمیمونه . شاید mgs5 که اونم امیدی به ساخته شدنش فعلا نیست

هیچ بازی-ای واسه 2012 نمیمونه . شاید mgs5 که اونم امیدی به ساخته شدنش فعلا نیست
فکر 2012 رو نکن چون همه میمیرن!:d
نه برای 2012 هم بازی میاد.الان گوریلا گیمز KZ3 رو داده بیکاره سانتا مونیکا بیکاره (یعنی مطمعنا دارن رو یه چیزی کار میکنن!)راک استار Agent رو باید بده و ....
کم کم عنوان های سال 2012 هم معرفی میشن حالا تو E3 یا جاهای دیگه....

دمش گرم سونی واقعا ماکرو هم یه مقدار بازی انحصاری باید برای فن هاش بیشتر بده
من خودم که 85 درصد به خاطر انحصاریهای سونی PS3 خریدم وگرنه بازیهای دیگه رو میشه تو X زد

من هنوز دنبال یک بازی متفاوت هستم که هنوز هیچ شرکتی نداده امید وارم این همه زیر مجموعه سونی داره یک بازیش متفاوت باشه با بازی های دیگه مثل HR یا L.A.N یا AW من کلا این نسل از بازی های متفاوت بیشتر خوشم امده .

بازی های FPS دیگه در حد .... تکراری بازی های دیگه هم انقدر از قدیم بوده همین بوده .

امید وارم یک دو عنوانش فوقش متفاوت باشه با بازی های که هر روز میبینیم .

البته تو همین لیست هم بازی خوب زیاد هستش اما متفاوت انقدر نیستن میشه فقط از The Last Guardian نام برد .

من هنوز دنبال یک بازی متفاوت هستم که هنوز هیچ شرکتی نداده امید وارم این همه زیر مجموعه سونی داره یک بازیش متفاوت باشه با بازی های دیگه مثل HR یا L.A.N یا AW من کلا این نسل از بازی های متفاوت بیشتر خوشم امده .
.

دقیقا ... برای ای جای KZ3 که الان تو کمدم هست میشیم LBP2 میزنم ... آروم آروم هم میرم جلو که دیر تموم شه.

فکر کنم Shenmue دیگه به این نسل نرسه ... =((

بازی های FPS دیگه در حد .... تکراری بازی های دیگه هم انقدر از قدیم بوده همین بوده .

امید وارم یک دو عنوانش فوقش متفاوت باشه با بازی های که هر روز میبینیم .

البته تو همین لیست هم بازی خوب زیاد هستش اما متفاوت انقدر نیستن میشه فقط از The Last Guardian نام برد .
وقتی جامعه گیم یه چیزیرو نمی پذیره ، نمی شه کاریش کرد دیگه ! مگه همون HR با اونهمه تفاوت با چه استقبالی روبرو شد !؟ میانگین بازی زیر 90 درصد شد و خیلی از سایت ها اون رو یه بازی نمی دونستن ! وقتی مخاطب بازی های بکش و بکش ! بیشتره ، سونی هم مجبوره طبق خواسته مخاطبش بازی عرضه کنه !

پس GOW4رو شاخشه

بابا اون سه گانه بود تموم شد رفت پی کارش دیگه . . . !!!!! :d

فکر 2012 رو نکن چون همه میمیرن!:d

پس با این اوصاف سونی باید برای 2012 از این عنوان بازی ها معرفی کنه: زندگی پس از مرگ ، رستگاری ، بهشت و جهنم ، برادر بیا توبه کن و امثالهم!!!! :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or