Sony: بازیهای انحصاری First Party خیلی مهم تر از Third Party است!

Good Boy

کاربر سایت
Shuhei Yoshida , رئیس (WWS(Worldwide Studios کمپانی Sony در مصاحبه ای با ThreeSpeech گفته است که : " در این نسل هزینه ساخت بازیها به مراتب بالاتر رفته است و طبیعی است که یک کمپانی third-party برای جبران هزینه هایی که کرده است رو به multiple platform کردن بازی ها بیاورد. "

" من فکر می کنم که این فشار های اقتصادی است که کمپانی ها را مجبور می کند تا از ارائه کردن بازیهای انحصاری رو به multiple platform کردن بازی ها بیاورند. "

" به همین خاطر است که ما به عنوان یک کمپانی می توانیم روی استودیو های First Party خودمان سرمایه گذاری بکنیم و در مورد عنوان های انحصاری نقش ما بسیار پر رنگ تر باشد. "

...............
ما میتوانیم تصور کنیم که Yoshida چقدر خوشحال بود که سوال بعدی ThreeSpeech در مورد بازی Haze نبود!

منبع
..............
K1

جالبه. بیشتر موفقیت PS2 رو میشه مدیون Third Party ها بود...تقریبا توی ژاپن هرکی با خانوم والده مشکل پیدا میکرد میرفت واسه PS2 یه Turn Based RPG میزد! بقیه هم که الی ماشاا....

من اين اينجوري برداشت ميكنم :
سوني توي نگه داشتن بازي هايي كه ناشرش خودش نيست و در انحصارش كم آورده و با خرابكاري هايي كه بازي هايي مثل Haze در آورده تصميم گرفته بيشتر بودجه رو بزاره سر بازي هايي كه ناشرشون خودش هست و توسط استاديو هاي زير دست خودش ساخته ميشه.
و سر انجام اون ماجراي MGS4 بود از پيش بيشتر قوت ميگيره ، بد ميگم!؟ چرا بايد حالا اين شركت الان اين بگه؟براي اين نيست كه بازي ها دارند از دستش ميرند چون تا جايي كه حافظه من ياري ميكنه توي اين چند وقته هيچ بازي اي از انحصار كنسول سوني در نيمده و مولتي نشده.

اقایون اون بازی اسمش رو نبر رو قاطی نکنید-حالا زیاد جو انحصاری موندن عناوین third partyسونی نباشید
مطمئنا خبرایی (مثل پایینه) که همچین حرفی میزنه
و حتما وقتی دیده نتونسته pesوDMCو ace,...اکثر بازی های thirdرو نگه داره-این حرف رو زده

بعضی ها واقعا دلشون میخواد بحث به بوجود بیاد خوششون میاد اصلا نمیدونم یهو چطور پای mgs رو کشیدن این وسط .
خدایی بد جوری تایید میکنم
هر چی میشه پای این بنده خدا رو میکشن وسط
mgsهم یک جوری به عنوان عناوین first partyسونی هست و کلا به ps پیوند خورده
خواهشا ولش کنید

میثم جان MGS4 واسه سونی حتی مهم تر از First Party ها هم هست.این سخن هم بیشتر فکر کنم به خاطر شاهکار Haze هست , نه MGS4
Haze كه عنوان بدي نبود من نميدونم چرا اين قدر اشغال شد بعدش هم اين شركت عنوان هاي TP داره كه از FP هاش براش مهم تر مثل FF ، اگر بخواد بخاطر يك Haze كل بازي هاي TP اش رو زير سوال ببره كه خيلي بده ميشه.
خدایی بد جوری تایید میکنم
هر چی میشه پای این بنده خدا رو میکشن وسط
mgsهم یک جوری به عنوان عناوین first partyسونی هست و کلا به ps پیوند خورده
خواهشا ولش کنید
فقط براي اطلاعات بيشتر MGS بجز نسخه سوم اش توي نسل قبل بقيه نسخه هاش براي PC اومد حتي نسخه دومش هم براي Xbox اومد ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or