Sony : اختراع و طراحی دوباره کنترلر Move

HosseinBrusli

کاربر سایت
movepatent610.jpg

ثبت اختراع جدید سونی نسان دهنده این است که این شرکت در حال طراحی مجدد کنترلر Move با قابلیت تنظیم دلخواه است .

movepatentdetachfaceconnect.jpg

در تصویر بالا نشان داده میشود که طراحی جدید اینامکان را میدهد تا هر 2 کنترلر را به هم وصل کنیم

movepatenta2a.jpg

تصویر آخر هم نشان دهنده این موضوع است که سونی درثبت اختراع جدیدش حماقت کرده .

movepatentdumb.jpg

با استفاده از این نوع کنترلر ، کاربر قادره با توجه به موقعیت خودش تو بازی ، حالتهای مختلفی ایجاد کنه . ( شکل پایین هنوز تایید نشده ) .

Untitled-6.jpg

Untitled-7.jpg

سونی طیف گسترده ای از طرح های مربوط به حرکات مسخره را اختراع کرده که برخی ازآنها منتشر شده اند و برخی دیگر هنوز تایید نشده اند . هنوز اطلاعات بیشتری ازاینطرح ها منتشر نشده و باید تا اطلاعات جدید صبر کرد . شرکت ها ثبت اختراعات بسیاری دارند که هرگز از آنها استفاده نمیشود . باید دید که آیا ازاین اختراع استفاده خواهد شد .( من که نمیتونم برای بستن این این کنترل ها به پاهام و شکسته شدن گردنم صبر کنم ! )

شما چه فکری میکنید ؟ آیا حاضرید هر وسیله ایکه فکرش رو میکنید به Move بچسبونید و به عنوان کنترلر ازش استفاده کنید ؟!

منبع

Last edited by a moderator:
میگم آریا یه دونه از اینا بخریم تو خونه بیکار شدیم برگردون بزنیم:dمیدونی خانواده چقدر قربون صدقه امون میرن..؟؟:dمیگن چرا مسی توپ طلا رو برد این پسر من داره اینجا حیف میشه:dخدایش خیلی ضایعست هیچ جوره تو کت من نمیره..!

چند تا نکته درمورد fk بودن تصاویر.
1-قسمت انتهای دسته تو fig.8 بیضی هستش ولی تو fig.3A تقریبا صافه
2-تو fig.9A هر دو دسته چسبیده به هم از یه نوع هستند ولی اگه دقت کنید جای دکمه های مربع و دایره با هم فرق میکنه و دکمه ال دسته ها چپ و راست گذاشته شده
3-شکل و شمایل طرح و تکنیکهای بچه دبستانی به کار رفته تو اون به وضوح نمایان هستش

نتیجه : خودتون قضاوت کنید این شاهکار طراحی میتونه مال سونی باشه یا یه فن بیکار متعصب کم ذوق جر زن حریف خراب کن:d

اولین چیزی که به ذهنم رسید سوباسو بود که میپرید تو هوا برگردون بزنه ... بعد یه دفعه می نوشت ادامه داستان در قسمت بعد :| :دی
movepatentdumb.jpg

چند تا نکته درمورد fk بودن تصاویر.
1-قسمت انتهای دسته تو fig.8 بیضی هستش ولی تو fig.3A تقریبا صافه
2-تو fig.9A هر دو دسته چسبیده به هم از یه نوع هستند ولی اگه دقت کنید جای دکمه های مربع و دایره با هم فرق میکنه و دکمه ال دسته ها چپ و راست گذاشته شده
3-شکل و شمایل طرح و تکنیکهای بچه دبستانی به کار رفته تو اون به وضوح نمایان هستش

نتیجه : خودتون قضاوت کنید این شاهکار طراحی میتونه مال سونی باشه یا یه فن بیکار متعصب کم ذوق جر زن حریف خراب کن:d

این طرح ها به مراتب از اون Move اولیه که یک تقلید کامل از wii بود بهتره.. فقط اون حرکت برگردان قابل درک نیست..

با استفاده از این نوع کنترلر ، کاربر قادره با توجه به موقعیت خودش تو بازی ، حالتهای مختلفی ایجاد کنه . ( شکل پایین هنوز تایید نشده ) .
این که الان تو بازاره! چی چیو تایید نشده؟

به جز اون برگردون زدن كه خيلي ضايع بود:d اتفاقا من از بقيه قسمتاش خيلي خوشم اومد......يعني اگه بتونن همچين دسته هيبريدي بسازن كه هر لحظه خواستي باهاش بازي معمولي انجام بدي و هر لحظه خواستي بازي مثلا ماشين سواري كني و يا بازي حركتي چيز كلا جالبيه و به نظرم ميتونه موفقيت آميز باشه

.

آخرین ویرایش:
اولین چیزی که به ذهنم رسید سوباسو بود که میپرید تو هوا برگردون بزنه ... بعد یه دفعه می نوشت ادامه داستان در قسمت بعد :| :دی
movepatentdumb.jpg
این که عین روز روشنه!!!!!!
اون کنسول که پایین تلوزینه پسپکتیو نداره! انگار با پینت کپی پست کردن
اون یارو که داره برگردون میزنهدو تا مو تو دستشه!!! اگه با او حالت بررگدون بزنی هم انگشتهای دستت خورد میشه هم کنترلر موو...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or