Sonic the Hedgehog 4: Episode 1

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
sonic4.jpg

درود .

بالاخره پس از چندین بازی 3 بعدی بسیار ضعیف نظیر Sonic The Hedgehog ، سگا از اشتباهات خود درس گرفت و سونیک جدید خود را با گیم پلی کاملا 2 بعدی معرفی کرد ! این بازی که Sonic The Hedgehog 4 نام دارد ، در چند Episode خلاصه شده است که در حال حاضر سگا Episode اول آن را معرفی کرده است .
این بازی که توسط Dimps Corpation ساخته میشود ( که اگر اشتباه نکنم قدیم روی پروژه های SNK کار می کردند ! ) و در پاییز امسال پا به عرضه خواهد گذاشت !

ما طرفداران این خارپشت محبوب شدیدا منتظر عرضه این بازی هستیم تا بتونیم بعد از چندین بازی ضعیف 3 بعدی ، یک بازی کاملا 2 بعدی فوق العاده رو مزه کنیم .

ضمن اینکه این بازی برای Xbox 360 ، PS3 و Wii عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
من تریلرش رو دیدم!در کل مثل همون قدیماست!تو gamespot دوستان میتونن ببینن!فقط
این که اپیزود بازی در اوردن و روش داشت صحبت میکرد حالا من کوش ندادم کامل اما انگار واسه ایپاد اینام میاد!!

احتمالا بازی رو باید دانلود کرد و دی وی دی برای خرید وجود نداره مثل اینکه باید سر کیسه رو شل کنیم :laughing:

احتمال داره بعد از اینکه 4 اپیزود بازی بیرون اومد ، مجموعا بازی رو روی DVD ببینیم .

ولی تا قبلش باید برای خرید هر قسمت پوینت داشته باشید !

ظاهرا اینجا یه سونیکی هم موجود نیست :دی .

من عاشق این به قول خودت خارپشت معروفم. همه ی بازی هاش رو بازی کردم. این اخریاش خیلی جالب نبود ولی سگا میبایست از همون اول 2 بعدی رو ول نمیکرد. این بازی همون جوری که هست باحاله. نباید دست کاریش کرد!

این واقعن خبر خوبی بود که میتونم تجدید خاطرات کنم
f529a952.gif

یادش بخیر اون موقع با بستگان همه با هم میشستیم بازی میکردیم چقدر حال میداد
33c4b951.gif

وااییییی من امروز یه تریلر از این بازی تو یکی از مغازه های لوازم الکتریکی فروشی دیدم کگه تبلیغ تلویزیونشون بود ! عجب بازی ایه!
کی تریلیرش اومده ما نفهمیدیم؟؟؟؟!!!!
خیلی گرافیک باحالی داشت. 3 بار تریلرش رو دیدم. دیگه صاحب مغازه مشکوک شده بود اومد گیر داد هر چی گفتم سی دیش رو نداد!:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or