Sonic & Sega All-Stars Racing - Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز بازی رو گرفتم خیلی funنه و 4 نفره split screen میشه بازی کرد( من 3 نفره بازی کردم کردم عالی بود ) . مثل کرش 4 هست و فقط ریسینگ نیست .

واي نگو كه دلم آب شد
hanghead.gif

دقيقا يعني چي فقط Racing نيست ؟

Crt اولین بازی بود که تو جوونیم رو ps1 بازی کرده بودم.:blushing:
یادش بخیر.:((
مامانم هم CRT رو دوست داشت دو نفره می زدیم تو رگ.:love: یادش بخیر:((
تو عمرش فقط یه بار تونسته بود منو ببره.:laughing:
یادش بخیر.:((

هنوز موفق به بازی کردنش نشدم باید فردا باز برم ولیعصر ببینم میتونم گیرش بیارم یا باز.....
چرا کسی از در مورد بازی نمیاد کمی حرف بزنه؟؟؟
چرا هنوز این بخش مهم نشده:confused:

جا داره اینجا یادی هم از شاهکار جاودانه ی Nintendo یعنی Super Mario Kart بکنیم که بر روی SNES عرضه شد . عنوانی که موجب ساخت یه شاهکار دیگه یعنی CTR شد که اگرچه یه تقلید محض از Super Mario Kart بود ولی این تقلید ( یا شاید بهتره بگیم اقتباس ) آنقدر ماهرانه و استادانه انجام شد که هیچ چیز رو از ارزش های این بازی کم نمیکنه .

خوب بازی رو خریدم
عالی بود اگر سری های قبلی سونیک رو بازی کرده باشید میبینید که مپ های مراحل سونیک های قبلی به همراه همون آهنگ های خودشون توش هست که خیلی خیلی برام جذاب بودن به خصوص مراحل Sonic Heroes
ولی متاستفانه بر عکس سونیک های قدیمی بازی داستانی نداره و بعد از انجام مراحل مپ های جدید باز میشه

امشب يه cup گرفتيم واقعا لذت بخش بود . خيلي عالي بود . mapها فوق العاده طراحي شدن . براي سرگرمي ميتونه بهترين گزينه باشه . اگه پايه اين قرار بزاريم لايو بازي كنيم بسي حال خواهد داد :biggrin1:

ای بابا ! اینقدر تعریف نکنید گریم میگیره ها !:biggrin1: هنوز مشهد نیومده چرا ؟ :biggrin1:
گرافیکشم خوبه یا نه ؟ اچیومنت ! :biggrin1: فله ای میده یا نه ؟ :biggrin1::biggrin1:

گرافیکشم خوبه یا نه ؟ اچیومنت ! :biggrin1: فله ای میده یا نه ؟ :biggrin1::biggrin1:

فله اي كه نميده بايد وقت بزاري ! آنلاين هم زياد داره . گرافيك فوق العاده زيبا با رنگ بنديه شاد داره كه جيگرتو حال مياره !
كلا طراحيه مَپ ها عاليه

وای پسر چقدر بازی Funـه :دی . واقعا خوب بود و بعد از چند وقت سونیک رو مثل آدم دیدیم ! خیلی حال داد ! من اولین بار که دموئه اولش رو دیدم یهو جا خوردم وقتی Ryu Hazuki و کرکتر های VT رو دیدم ! در کل خداست بازی ولی نمیدونم چرا Silver نداره !؟:دی مپ هاشم عالیه و طراحی و موزیکشون اکثرا ماله سونیک های قدیمی هست که خیلی باهاشون خاطره داریم !
در کل واقعا فان و سرگرم کننده بودش :دی ! و شدیدا به کسایی که پارتنر برای بازی کردن دارن توصیه میشه :دی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or