هیچ کس نباید این مجموعه رو از دست بده ! اگه برای همون دوران هستین و با بازیهایی مثل Sonic , Shinobi , Comix Zone , Streets Of Rage , Golden Axe , ... بزرگ شدین , یا حتی اگه با همین بازیهای نسل جدید شروع کردین , در هر صورت گرفتن این مجموعه ارزشمند واقعآ توصیه میشه !
بازیها علاوه بر اون حالت قدیمی 4:3 حالا به صورت Widescreen 16:9 هم قابل بازی هستن. کنترل بازیها عالیه. تنوعشون خیلی خوبه. از همه جالب تر قسمتهای آزاد شدنی هست که مثلآ با تموم کردن فلان مرحله از فلان بازی آزاد میشه. مثلآ با تموم کردن اولین مرحله Shinobi III بدون مردن , بازی Shinobi Arcade آزاد میشه !
خلاصه از دست ندین که توی طوفان بازیهای HD و گرافیک فلان و صدای 10 کاناله و ... خیلی میچسبه !
+ امروز نشستم برای بار صدم شاهکاری به نام Comix Zone رو تموم کردم و حسرت خوردم که چرا دیگه همچین بازی ای با اون سبک و سیاق جالب نداریم. قدیما که بازی میکردم خیلی از دیالوگها رو نمیفهمیدم ولی الآن واقعآ کیف کردم ! مثلآ موقع جنگیدن با اون دخترا , طرف بهت میگه از موشت میتونی استفاده کنی ! وقتی موش رو ول میکنی دختره میترسه از صفحه میپره بیرون !! من قدیما که بازی میکردم همچین چیزی رو نمیدونستم