ارسال پاسخ

یکمی بازی کردم و تا اینجا که خیلی خوب بوده. برای کسانی که هر چی بازی میاد رو بازی می کنن صرفاً به خاطر اینکه بازی کرده باشنش و ببین سیستمشون چند فریم میده، توصیه نمیشه. یه بازی داستان محور دلهره آوره که تمایل چندانی هم به گرفتن دست گیمر و راهنمایی کردنش به Objective بعدی نداره و باید خودتون بیشتر چیزها رو بفهمید. البته اونطوری هم نیست که دیگه نشه فهمید چی به چیه. با یه IQ متوسط هم میشه ازش لذت برد.

نقاط قوت بازی داستان و صداگذاریشه. ترسناک هم نمی خوام خطابش کنم و به نظرم همون دلهره آور کافیه براش. تا اینجایی هم که بازیش کردم محیط های تاریک هم داشت که نیاز به نورپردازی خوب اتاقتون داره وگرنه مثل من یکم حالت سرگیجه بهتون دست میده! از نظر گرافیکی هم به نظرم می تونست بهتر باشه، مخصوصاً کیفیت بافت ها که بعضاً کیفیت تابلوهای بزرگ روی دیوار و نوشته هایی که داشتن خوب نبود. طوری که من رفتم از قسمت تنظیمات ببینم رو چه کیفیتیه که دیدم روی Very High یعنی آخرین کیفیت هست.

در کل اونهایی که با Frictional Games و کلا بازی های این سبک آشنایی دارن بدونن که بازی خیلی باکیفیت هست و حتماً ارزش بازی کردن داره.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or