Soldier of Fortune : Payback

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگم کسی این بازیرو نگرفته؟ یه تعریفی بکنه گرافیک که زیبا به نظر میاد مثل این که تو اینم عین cod4 با یه عده تروریست عرب طرفیم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
کسی این بازی رو نگرفته ؟ یکم در موردش توضیح بدید . شماره 2 این بازی رو توی pc چند سال پیش بازی کرده بودم خیلی باحال بود مخصوصا متلاشی شدن دشمن بر اثر شلیک از فاصله نزدیک ، این قسمت هم همینطوره؟

کسی این بازی رو نگرفته ؟ یکم در موردش توضیح بدید . شماره 2 این بازی رو توی pc چند سال پیش بازی کرده بودم خیلی باحال بود مخصوصا متلاشی شدن دشمن بر اثر شلیک از فاصله نزدیک ، این قسمت هم همینطوره؟

اره همونطوری هست اما طبیعیتر ............
پر از خمن و خون ریزی - دست و پا قطع شدن - ترکیدن دشمنان-و ........................

بازی رو دیروز گرفتم.بدک نیست.ترکیدن دشمنان وجود داره.95 درصد اشیومنت اش انلاینه یعنی برای کسایی که اشیومنت میخوان بازی مناسبی نیست.
افت فریم داره در حد فضا.انقدر بازیش فرم پایین run میشه که حالتون بهم میخوره.گرافیکش متوسط رو به بالا
گیم پلی معمولی.
کسی خواست میفروشم hp فری 4000 تومن.

منم این بازی رو گرفتم گرافیک خوبی داره ولی افت فریم داره و یه خورده بدون مقدمه شروع میشه در کل بنظر بازی بی هدف و سردرگمی میاد چند دقیقه بازی کردم خورد تو ذوقم پسش دادم.پ:-"

بروبچ یه جا میرسید فکر کنم تو افغانستانه :cheesygri. اقا فحش و فحش کاری تازه به زبان فارسی :lol:.
چشمام 4 تاش شده بود :biggrin1:.

یاد igi 2 بخیر که توش صدای گوینده اخبار رادیوی خودمونو گذاشته بودن ،اونم توی یه کشور عربی !!!
چطور تونستی با داستان بی سروته و فریم شدیداً پایین این باز کنار بیای:confused:تازه متلاشی شدن مسخره دشمنا که دیگه خیلی ضایس وقتی پا یا دستشون جدا میشه عین دم مارمولک که قطع میکنی وول میخوره ، یه بار کله یکیشونو زدم کلش عین فرفره روی زمین میچرخید . در کل بنظرمیاد یه بازیه ادیت شده باشه تا یه بازی مستقل مثل فار کرای 2 که برای کامپیوتر امد و در واقع ادیت شده بود . شماره 2 این بازی فکر کنم مال 4 سال پیش بود ولی خیلی از این بهتر بود .

من که دو بار تمومش کردم با Pc افت فریم محسوس نداشت حالا نمیدونم Xbox چطوریه ولی به هر حال نسبت به شماره 2 افت گیم پلی زیادی داشت. شماره دومش یکی از بهترین های زمان خودش بود اونم چون که سازندش Raven بود ولی این یکی انگار یه استدیوی تازه کار ساختنش در حد بازی های یک سال پیش می مونه گرافیکش هم خیلی معمولیه اصلا نمی ساختنش بهتر بود باید این شمارشم همون Raven می ساخت به هر حال برای یه سرگرمی معمولی خوبه اون مرحلشم که واقعا سرشار از بی ادبی بود کلا من بازی رو با هد ست بازی کردم و خدا رو شکر کردم که اسپیکرام خاموش بودن و گه نه خیلی ضایع بود بابا آخه همش فحش و فحش بازی شده بود البته Mason و Miller هم اصلا موادب نیستن و هی تیکه می پرونن، در هر حال امتیاز من بهش 7.8 هست...........

من که دو بار تمومش کردم با Pc افت فریم محسوس نداشت حالا نمیدونم Xbox چطوریه ولی به هر حال نسبت به شماره 2 افت گیم پلی زیادی داشت. شماره دومش یکی از بهترین های زمان خودش بود اونم چون که سازندش Raven بود ولی این یکی انگار یه استدیوی تازه کار ساختنش در حد بازی های یک سال پیش می مونه گرافیکش هم خیلی معمولیه اصلا نمی ساختنش بهتر بود باید این شمارشم همون Raven می ساخت ، در هر حال امتیاز من بهش 7.8 هست...........

البته موتور بازی بر پایه موتور graw بود که قابل قبول بود و نور پردازی و جزئیات بخوبی کار شده بود ولی مشکل اصلی بازی نداشتن داستان ، افت فریم و اجرا شدن بازی در فریم ریت بسیار پایین و گیم پلی مزخرفش بود وبنظر من امتیازی که بهش دادن حقش بود .

یه چیزی برای من خیلی جالبه ...
نظرات قبل از ریلیز بازی رو که می خونی همه از گرافیک بالا و داستان خوب و صداگذاری عالی صحبت می کنن ولی بعد از انتشار بازی می بینیم که با چیز دندون گیری روبرو نیستیم ...
شروع بازی در افغانستانه و البته فحش هایی فارسی که به وضوح می شه تشخیصش داد ولی در و دیوار رو که می بینیم همه جملات نوشته شده عربی هستند ! سازندگان بازی حتی این زحمتو به خودشون ندادن که فرق فارسی با عربی رو بدونن ...
من دور اول رو که تموم کردم بی خیال بازی شدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or