SOE فروخته و به Daybreak Game تغییر نام داد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
eqnext.0.0.jpg

Sony Online Entertainment سازنده عناوینی چون EverQuest ،H1Z1 ،Planetside و DC Universe Online توسط کمپانی مادر یعنی سونی به شرکت Colombus Nova فروخته و کمی پس از این انتقال نام آن به Daybreak Game تغییر پیدا کرد. مدیر این استدیو در بیانیه‌ای چنین عنوان کرد:
"ما بسیار خوشحالیم که جزئی از Colombus Nova هستیم چرا که آن‌ها خود را در زمینه بازی‌هایی شبیه کارهای ما ثابت کرده‌اند. ما مایلیم که به جلو حرکت کنیم و حد و مرز‌های دنیای Online Gaming را درنوردیم و با آوردن بازی‌های خود به پلتفرم‌های جدید اثار خود را به گیمرهای جدید معرفی کنیم"
او همچنین در رابطه‌ با بازی‌های عرضه شده، از ادامه‌ی کار و عرضه‌ی آن‌ها بر روی Xbox خبر داد:
"این اتفاق برای ما کاملا عادی است. ما تمام کار‌هایمان در SOE را گسترش و از امکانات جدیدی که در اختیارمان است استفاده خواهیم کرد. نمی‌توانیم برای ساختن بازی بر روی Xbox صبر کنیم!"
Colombus Nova یک شرکت با اهداف و زمینه‌های مختلف است، از زمینه‌های کاری این شرکت می‌توان به سرویس موسیقی آنلاین و چت اشاره کرد.

منبع

آخیش تموم شد رفت. از معدود بازیهایی که sony برای PC منتشر می کرد همین بازیهای آنلاین نه چندان جالب بودش که اون هم دیگه تموم شد.

اگه برا مشکلات مالی باشه که فکر کنم سونی خیلی استودیو درپیت تر از SOE هم داشت که بخواد درش رو گل بگیره یا ردش کنه بره :-?
بعد این بدبخت ها هم که 2-3 تا بازی خوب داشتن :| :دی

استدیو درپیت رو که دیگه کسی نمیخره که یک استدیو رو میخرن یا میفروشن که ارزش داشته باشه :D اینم از اون حرفا بودش .
در کل بازی های این استدیو رو یکبار هم انجام ندادم ولیکن به نظر از این استدیو های میان رده سونی میخورده نه کسی از فروشش از سمت ps fan ها ناراحت شده نه کسی به خاطره امدن بازی هاش روی xbox از سمت xbox fan ها خوشحال نشده

استدیو درپیت رو که دیگه کسی نمیخره که یک استدیو رو میخرن یا میفروشن که ارزش داشته باشه :D اینم از اون حرفا بودش .
در کل بازی های این استدیو رو یکبار هم انجام ندادم ولیکن به نظر از این استدیو های میان رده سونی میخورده نه کسی از فروشش از سمت ps fan ها ناراحت شده نه کسی به خاطره امدن بازی هاش روی xbox از سمت xbox fan ها خوشحال نشده
اوه چه باگ خفنی تو پستم پیدا کردی :( گفتم " تر " !! نه درپیت .

ینی قراره پول حاصل از فروش این بخش تمام و کمال بشه بازی AAA؟ :d بعد اون بخشای موبایل و TV که وضع جالبی ندارن قراره هیچی بهشون ندن تا کم کم نوبت اونا بشه؟:d

چرا فکر میکنید سونی هرچی میفروشه بجای اینکه به زخمش بزنه میخواد تو جایی که الان بخش سودآورشه سرمایه گذاری کنه باز؟ پس بخشای دیگه رو قراره کمپانی های دیگه بیان روشون سرمایه گذاری کنن؟

اینا برام سواله در کل :d

زخم؟؟
من یه شایعاتی شنیدم در مورد اینکه همسر یوشیدا مهرشو گذاشته اچرا. واسه همینم مجبور شدن SOE رو بفروشن تا یوشیدا پاش به زندان باز نشه.
تازه این یکی از زخمهاشونه.
از اونجایی که سونی کلن به خاک سیاه نشسته، کازو الان 3 برجه اجاره خونش عقب افتاده. شهریه دانشگاه دخترشم نداره بده. واسه همین از در سونی میاد بیرون میره تو آژانس. ولی از بخت بد پریروز ماشینش یاتاقان زد و دیگه مجبور شدن استادیو رو بفروشن.

متاسفانه فراموش کرده بودم اینجا از دید یک عده فقط جای مسخره بازی و جوک گفتنه و لحن صحبتام باید جور دیگه ای میبوده :|

آخرین ویرایش:
در زمینه گیمینگ سونی تمام تخم مرغ هاش رو میخواد رو توی سبد پلی استیش بزاره برای همین SOE رو بیشتر از این نمیخواست ساپورتکنه. از لحاظ cash هم که مشکل داره به نظر میاد تصمیم بدی نبوده براشون ولی کلا در اینکه کاز یکی از بدترین مدیرایی که من دیدم تا حالا شکی نیست آدمی که باید 3 4 سال پیش بخش TV و لپ تاپ رو میفروخت که هم سالی چند صد میلیون ضرر ندن و هم با پولش میتونست سرمایه گذاری کنه توی بخش های که سود زیاد دارند و جای پیشرفت داشتن مثل موبایل و فشار برای ورود به بازار آمریکا و خریدن 25 درصد از سهام شرکت بیمه سونی، ولی انقدر طولش داد تا اینکه بخش لپ تاپ رو مفت داد رفت و تجارت TV هم توی کل دنیا داره به خاک سیاه میشنه و دیگه ارزش سابق رو نداره. great job

سوني اين چند وقته روي عناوين SOE براي PS4 اينقدر مانور داده بود كه وقتي تيتر فروش اش رو خوندم خيلي تعجب كردم !
روي PLANETSIDE 2 و H1Z1 نسخه PS4 اونقدري مانور دادنكه من رفتم بتاي PSl2 رو ثبت نام كردم :|

به این دلیل نمیتونه باشه که داره سیاست هاشو تغییر میده و میخواد با سرمایه گذاری پول های بدست امده از این فروش ها روی بازی های AAA و استودیو های اصلیش حساب جدیدی باز کنه؟ :-/ :دی
اتفاقا به نظر من کار خوبی کرد. من که خودم از این بازی های f2p بدم میاد :دی و به نظرم بهتره که به جای اینا سرمایه رو بذاره روی شرکتهایی که واقعا پتانسیل دارن و بازگشت مالیشون حتمیه.
خوب همون حرف من دیگه:d:d.....منم گفتم وقتی یه قسمتی رو می بندن که :
1)سودآوری کافی نداشته یا
2)به پول نقدش احتیاج دارن

اینجا هم اگر به گفته شما بوده باشه و تغییر سیاست دادن پس حتما سودآوری بازیهای AAA بیشتر از محصولات این استودیو هست که اینو فروختن دیگه و میشه همون مورد 1

+
ولی اینکه مورد یک درست یا دو رو کسی نمیتونه قاطعانه بگه تا وقتی که خود سونی اعلام کنه
ولی چون اخیرا سونی چند بار در راستای مشکلات مالی انقباضی عمل کرده ذهن رو میبرسه سمت نیاز مالی........مگر اینکه در اینده برعکس این اثبات بشه

.

آخرین ویرایش:
الان Planetside نه چندان جالبه ؟؟
يكي بهترين انلاين شوتر هاي روي PC هست.

بله, حق با توئه. ولی از نظر خودم گفتم که بیشتر آفلاین بازم و چندان اهل بازیهای آنلاین نیستم (به غیر از سبک racing ).

پس چرا باید این شرکت که بازی ای به این معروفی داره و احتمالا سوددهی هم داره فروخته بشه؟!

در زمینه گیمینگ سونی تمام تخم مرغ هاش رو میخواد رو توی سبد پلی استیش بزاره برای همین SOE رو بیشتر از این نمیخواست ساپورتکنه. از لحاظ cash هم که مشکل داره به نظر میاد تصمیم بدی نبوده براشون ولی کلا در اینکه کاز یکی از بدترین مدیرایی که من دیدم
یه قانون هست که میگه همه میوهاتو تو یه سبد نذار
سونی بد داره همه چیشو میده اون از لپتاب این از موبایل و در آینده تی وی حد اقل سونی باید به جز برند پلی استیشن تی وی و هم نگه داره یا حداقل عینه هیوندای و سامسونگ کره پیش بره که تو هر زمینه ی یه دستی دارن مثلآ همین هیوندای از ماشین سواری بگیر تا ابزار الات صنعتی و کشتی باری و مارکت های زنجیره ی و قطعه سازی و اینا رو داره کلآ نصف اقتصاد کره رو سامسونگ و هیوندای و کیا و ال جی میچرخونن متاسفانه مدیریت گاهن غلط یا بهالجبار الامر باعث چنین اتفاقاتی میشه البته بخشه SOE بخش مهمی نبود ولی خروج از موبایل (که البته کار درستیه ) از بخشش های مهمه

بله, حق با توئه. ولی از نظر خودم گفتم که بیشتر آفلاین بازم و چندان اهل بازیهای آنلاین نیستم (به غیر از سبک racing ).

پس چرا باید این شرکت که بازی ای به این معروفی داره و احتمالا سوددهی هم داره فروخته بشه؟!
چون مجبور بوده.... تو شرایطی هست که باید قسمتایی که سود کمتری میدن و ببنده تا به بقیه زخماش بزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or