Soderlund و تایید ادامه ای بر Mirror's Edge ؟

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

mirrors-edge.jpg

آقای Patrick Soderlund از شعبه اروپایی EA Games ، اظهار کرد که بیخیال Mirror's Edge IP نشده اند و بزرودی کار بر روی عنوانی مرتبط با آن را آغاز خواهند کرد .
وی در گفتگویی با GameStar گفت :
"عاشق Mirror's Edge و آنچه بوسیله آن بدست آورده ایم هستم؛ما هرگز این فرنچایز را فراموش نکرده ایم و در حال کار برروی "چیزی" در رابطه با آن هستیم ."
Frank Gibeau ، رئیس EA در E3 امسـال گفت عنوان بعدی Mirror's Edge از انجین پرقدرت Frostbite 2 استفاده خواهد کرد .

آخرین ویرایش:
از بازیایی که ایده های جدید رو با خودشون میارن باید استقبال کرد. مطمئنا این بازی ادامه خواهد داشت. با پیشرفتیم که استدیوی DICE تو این چند ساله کرد و با توجه به موتور پرقدرتشون میشه تو E3 سال بعد وقبل از تموم شدن این نسل به انتظار نسخه ی بعدی این بازی زیبا موند

بهترین OST عمرم توی همین بازی شنیده شد ... خود بازی هم با احساسات من بازی میکرد ! (من باب رنگ آمیزی محیط) بازیش هم پر بود از ساختار شکنی و ایده های نو ...
چی میتونه بهتر ازین باشه که ادامه همچین بازی ای ساخته شه ؟
یه حسی بهم میگه دنباله بازی سوم شخصه . امیدوارم همینطوری باشه ...

• Like
Reactions: Rav3n Heart
بهترین OST عمرم توی همین بازی شنیده شد ... خود بازی هم با احساسات من بازی میکرد ! (من باب رنگ آمیزی محیط) بازیش هم پر بود از ساختار شکنی و ایده های نو ...
چی میتونه بهتر ازین باشه که ادامه همچین بازی ای ساخته شه ؟
یه حسی بهم میگه دنباله بازی سوم شخصه . امیدوارم همینطوری باشه ...
منم دقیقا باهاش زندگی کردم. واقعا یه چیز نابی بود. ولی یکی از ویژگیهای اصلیش به همون FPS بودنش بود حالا چطور میگی کاش سوم شخص بشه ؟ زبونتو همین الان محکم گاز بگیر:d

ولی یکی از ویژگیهای اصلیش به همون FPS بودنش بود
بازی پلتفرمتینگ توی فضای مدرن شهری نداریم ، تصور کن بازی سوم شخص شه ، اون وقت به راحتی میشه انواع معماهای فیزیکی توم ریدر ـی براش طراحی کرد ، تو همچین محیطی ... در واقع من تصور میکنم دید من ، با دید تو نسیت به این بازی متفاوته ، علی رغم این که به هردومون چسبیده این بازی ... من با "اتمسفر" و فضای بازی حال کردم . اون بخشهای پارکورینگ(:دی) هم برام اهمیت آنچنانی ای نداشت . اون چیزی که توی این بازی نقش اوله ، "شهر" ـه . یه شهر پویا ... که آدماش همه نقش مکمل هستن . همین شهرو بردارن یه بازی توش درست کنن من کیفور میشم .
W8ing 4 Ayne's Labe 2 :دی

• Like
Reactions: Medusa
والا بازیش که خیلی نوآورانه و ساختار شکنانه بود ولی حقیقتش به من زیاد نچسبید. بد نبود ولی از اواسطش دیگه خیلی یکنواخت میشد. طوری که دیگه آخراش واقعا دوست داشتم زودتر تموم بشه دیگه.
تاثیر خوبی داشت بازیش توی صنعت گیم ولی خوب دیگه سلیقه ی من باهاش اصلا جور نبود متاسفانه.:(.

• Like
Reactions: CriRo7
بازی پلتفرمتینگ توی فضای مدرن شهری نداریم ، تصور کن بازی سوم شخص شه ، اون وقت به راحتی میشه انواع معماهای فیزیکی توم ریدر ـی براش طراحی کرد ، تو همچین محیطی ... در واقع من تصور میکنم دید من ، با دید تو نسیت به این بازی متفاوته ، علی رغم این که به هردومون چسبیده این بازی ... من با "اتمسفر" و فضای بازی حال کردم . اون بخشهای پارکورینگ(:دی) هم برام اهمیت آنچنانی ای نداشت . اون چیزی که توی این بازی نقش اوله ، "شهر" ـه . یه شهر پویا ... که آدماش همه نقش مکمل هستن . همین شهرو بردارن یه بازی توش درست کنن من کیفور میشم .
W8ing 4 Ayne's Labe 2 :دی
بابا تو هم که همه چیز رو میای یهو شنمو میکنی! راستش رو بخوای 50 سال دیگه سازنده ها میفهمین بازی یعنی شنمو، نه الآن، پس به فکرش نباش! حالا حالا ها دنیای به اون پویایی نخواهی دید...

والا بازیش که خیلی نوآورانه و ساختار شکنانه بود ولی حقیقتش به من زیاد نچسبید. بد نبود ولی از اواسطش دیگه خیلی یکنواخت میشد. طوری که دیگه آخراش واقعا دوست داشتم زودتر تموم بشه دیگه.
تاثیر خوبی داشت بازیش توی صنعت گیم ولی خوب دیگه سلیقه ی من باهاش اصلا جور نبود متاسفانه.:(.

منم همینطور هر کاری میکنم ازش خوشم بیاد نمیشه نمی دونم چرا در عوض از IP دیگه یعنی DS وحشتناک جال کردم الان هم مشتاق نسخه سوم >:d<
راستی بازی 60 فزیم بود ؟؟خیلی روون بود بازیش

بابا تو هم که همه چیز رو میای یهو شنمو میکنی! راستش رو بخوای 50 سال دیگه سازنده ها میفهمین بازی یعنی شنمو، نه الآن، پس به فکرش نباش! حالا حالا ها دنیای به اون پویایی نخواهی دید...
بحث من اصلا Shenmue نیست خدایی :دی ! چرا ربطش دادی به اون ؟! تازه شنمو خیلی روی شخصیتهاش متّکیه .

• Like
Reactions: koorosh sh
بحث من اصلا Shenmue نیست خدایی :دی ! چرا ربطش دادی به اون ؟! تازه شنمو خیلی روی شخصیتهاش متّکیه .
چیزی که تو میخوای، استفاده بهینه از محیط ها، امکانات و پتانسیل بازی هست، چیزی که امروزه اصلاً بهش توجه نمیشه، بحث من فقط ظاهر قضیه نیست، تو دنیایی مثل شنمو، مخاطب درگیر محیط ها، کرکتر ها، داستان و کلاً همه چیز میشد، چون همه چیز رابطه متقابل داشت، از همه چیز بازی بهینه استفاده شده بود، تو هم الآن از این بازی همین رو میخوای که حالا حالا بهش نمیرسی! مگر تو معدود بازی هایی!

من این بازی شنمو رو بازی نکردم ولی میدونم این بازی برای این نسل نیست فکر کنم برای کنسول دریم کست که هم نسل پلی استیشن 1 بود باشه اگه میشه اطلاعاتی از این بازی بهم بدید ولی فکر می کنم هم سبک بازی یاکوزا باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or