Snoop Dogg در ROCKBAND 2 !

• Thread starter Thread starter QOSMIO
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QOSMIO

کاربر سایت
snoop.jpg

Snoop Dogg یک خواننده میباشد که شاید خیلی از ما او را بشناسیم . طبق خبری اعلام شد که بعضی از اهنگ های این خواننده بزودی برای ROCKBAND خواهند امد و شما میتوانید از ان ها استفاده کنید...

هنوز هیچ اطلاعاتی در مورد تاریخ ریلیز و قیمت و امکانات این اهنگ های Snoop Dogg اعلام نشده است ..

مرسی

منبع

به کسانی که Rock band خریدن شدیدا پیشنهاد میشه کل پک بازی رو بندازن تو آشغالی :sick:
چرا؟
آخه من هم Rockband 2 بازی میکنم هم عضویت Live دارم هم تا حدودی با آهنگ های Snoop Dogg حال میکنم...
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
البته SD خواننده ی خیلی مشهور و شناخته شده ای نیست ولی کسایی که با سبک رپ آشنایی دارن حتماً اسمشو شنیدن...
شبکه ی MTV==>Via Access و بعضی مواقع هم VIVA کلیپ هاشو پخش میکنن..

من هیچ علاقه ای به رپ ندارم ولی چطور snoop در Official Metallica Day 2003 اهنگ sad but true رو می خونه کسی نمیاد ازین حرفا بزنه ولی حالا چون این بازی بااین اقدام می تونه درصدی از طرفدارایه رپ رو بکشونه به سمت این بازی باید بندازیمش سطل اشغال
آهنگ "King of Rock" Run-D.M.C. در Gh Aerosmith
و اهنگ "So What'cha Want" Beastie Boys در Rock band 2
هم اگه گوش کنید رپ حساب میشه ولی میگن rap rock هست اینا شامل اینکه "بابا این بازی راک هست نه رپ هست" نیمشه
و چون rock band اهنگ هاشو با دقت تر از guitar hero انتخاب می کنه اهنگی رو میزاره که شامل درام.بیس.گیتار.وکال باشه تا الانم که این طور بوده
بدرود

آخرین ویرایش:
بهتر نیست به جای بحث در مورد این سبک که البته نمیشه گفت سبک یعنی رپ و اون DOGG که شکل داگ هم هست به مسعل بهتری ئر این تایپیک بپردازیم:-"

You gotta be kidding me...Rockband=Rap band
راک
بند،اسنوپ گاو...راک بند
واقعا چه ربطی این دو به دارند؟
به قول یه فردی که خدا خیرش بده:"ما که الگومون پینک فلوید و ... بودن اینها شدی.وای به حال اینها که الگوشون 50 ریالی و اسنوپ باغ وحش و اینها هستن"

مِن بعد کسی در رابطه با تفاوت سبک ها,تاریخچه ی سبک ها,نحس بودن یا نبودن و هر موضوع بی ربطی صحبت کنه شدیدا" برخورد میکنم.
سعی کنین فقط نظر شخصیتونو تو پست ارسال کنین نه اینکه پست دیگران رو تحریف کنین.

چرا؟
آخه من هم Rockband 2 بازی میکنم هم عضویت Live دارم هم تا حدودی با آهنگ های Snoop Dogg حال میکنم...
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
البته SD خواننده ی خیلی مشهور و شناخته شده ای نیست ولی کسایی که با سبک رپ آشنایی دارن حتماً اسمشو شنیدن...
شبکه ی MTV==>Via Access و بعضی مواقع هم VIVA کلیپ هاشو پخش میکنن..

شما فرض كن پيتزا رو با ماست بخوري :biggrin1: اصلا اين دو سبك ربطي به هم ندارند. و براي كسي طرفدار سبك راك هست واقعا غير قابله تحمله كسي مثل اسنوپ داگ ( اونم چه كسي ) توي بازي RB 2 باشه. اسم بازي هم روش هست Rock Band :biggrin1:

آهنگ "King of Rock" Run-D.M.C. در Gh Aerosmith
شما همون اهنگه Walk this way talk this way ميگيد كه با خوده Aerosmith خوندند؟. فكر كنم اون اهنگ جز معدود و شايدم اولين باري باشه كه يه گروه Rock و Rap با هم اهنگ خوندند. كلا نوع سبك RUN DMC هم خيلي با اسنوپ داگ فرق داره.

شما فرض كن پيتزا رو با ماست بخوري :biggrin1:
.

اجب مثالي :biggrin1: (البته كسري با ماست خامه اي من يه بار امتحان كردم جواب داد :biggrin1:)

شايد Rock SD‌ خوانده . من هر جورفكر ميكنم اين 2 تا باهم جور كنم نميشه(من چه سوتي دادم پسته قبلي فكر كردم Guitar Hero ه )

من در اینجا به کامنت خودم در جاینت بام رو نقل قول می کنم!
correct me if I'm wrong but isn't Snoop Dog a hip-hop/gangsta-rap kinda person?! SO HOW IN THE BLOODY HELL HE IS GOING TO BE IN THE ROCK BAND?!?!?!?!!?!?! Has April came early or what?! 'cuz last time I've checked we were 2 months away!

I don't know who suggested that, but he must have serious mental problems...

There's a reason this game is called THE ROCK BAND, Not Hip-Hop band, not Opera, not Classical, not Techno, not trance, not a freaking gangsta rap band! can u actually understand that!?

I think I'll stick with Guitar Hero, at least it's not against my beliefs.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or