Sniper: Ghost Warrior 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

نمی دونم چرا ولی به طرز عجیبی گیم پلی بازی شدیدن لذت بخشه ، نسخه ی اول بازی خیلی خوب بود ، یه موقع ها می شد من راه های جدیدی از خودم در می آوردم و می رفتم و کلی باهاش حال می کردم.معمولا هم راه های جدیدم ، سخت تر از راه اصلی مرحله بود :)
منم درست موافقم فقط سر نسخه اول این بازی یک کارت گرافیک و رم عوض کردم تا روی پی سی بازی کنم ولی الان کنسول منو به امر راحتی برده

تو ps3 چند مرحله رفتم بازی خیلی سطح پایین هستش گیم پلی اصلا جذابیت نداره و گرافیک متوسط . بیخودی پول و وقت خودتون رو هدر ندید. متای بازی از 5 بیشتر نمیشه.

تو ps3 چند مرحله رفتم بازی خیلی سطح پایین هستش گیم پلی اصلا جذابیت نداره و گرافیک متوسط . بیخودی پول و وقت خودتون رو هدر ندید. متای بازی از 5 بیشتر نمیشه.

اقا بلا نصبت ما دم روباه قبول کنیم یا قسمه حضرت ابولفظل رو.:(:-/

دوستان فاجعه به تمام معنا از قسمت اول گرافیکش پایین تره عملا شرف و ابروی کرای انجین رو به باد داد فقط از اسم این موتور برای سو استفاده برای فروش بازی استفاده شده رو ps3 بازیش کردم ارزش 5 تومنxbox رو هم نداره

دوستان فاجعه به تمام معنا از قسمت اول گرافیکش پایین تره عملا شرف و ابروی کرای انجین رو به باد داد فقط از اسم این موتور برای سو استفاده برای فروش بازی استفاده شده رو ps3 بازیش کردم ارزش 5 تومنxbox رو هم نداره

اه
حالمو گرفتی
کلی واسه اسنایپ زدن نقشه داشتم
خیلی حیف شد با این اوصاف

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

تجربه ثابت کرده یکسری بازیها در xbox به نسبت ps3 از گرافیک بهتری برخورداره....;)

نمونش هم همین crysis 3 که بافت های گرافیکی در کنسول xbox به نسبت ps3 چند برابر بهتر بود و حتی مدال گرافیک رو هم برای کنسول xbox از گیم اسپات دریافت کرد.:>

تا برای xbox منتشر نشده نمیشه از بابت گرافیک به نتیجه درستی رسید.

کلا عادت کردیم بازیارو نگاه کنیم همه بازی کردن یادشون رفته .. بازیا دارن می شن فیلم .. کنترلر داره میشه کنترل دی وی دی پلیر.... بابا یکم از گیم پلی بگید ... مشکلات AI حل شدن ؟؟؟ بازی حالت Stealth خودش رو از دست نداده ؟؟؟

کلا عادت کردیم بازیارو نگاه کنیم همه بازی کردن یادشون رفته .. بازیا دارن می شن فیلم .. کنترلر داره میشه کنترل دی وی دی پلیر.... بابا یکم از گیم پلی بگید ... مشکلات AI حل شدن ؟؟؟ بازی حالت Stealth خودش رو از دست نداده ؟؟؟

اینو بدونید که هر کسی در ایران یک کنسول بازی تو خونش داره مطمئن باشید اسمش گیمر نمیتونه باشه.....

کسی که میاد میگه من بازی رو خریدم وای چقدر گرافیکش افتضاحه و به بقیه هم میگه حیف پول که بدی بازی مطمئن باشید گیمر نیست. کسی هست که فقط برای سرگرمی و اینکه وقتش بگذره بازی میکنه.

یک گیمر وقتی بازی میکنه اول بازی رو آنالیز میکنه به تمامیه نکات خوب و بدش دقت میکنه و وقتی میاد توی یک انجمن مجازی مثل اینجا یک نقد بی طرفانه و منطقی راجب بازی مینویسه.

و جدیدا یک مدت رسم شده هر کی میاد اینجا اول میگه گرافیک و بعدش وقتی میبینه بازی اون چیزی که میخواد نیست به بقیه هم پیشنهاد میده که نخرید آشغاله.

دیگه خودتون تا آخرشو بخونید ما با چه کاربرانی اینجا طرف هستیم.

طی تریلر های که من دیدم نخیر حالت مخفی کاری رو از دست نداده؛گیم پلی بازی(به نظر من)جالب به نظر میاد حداقل بهترین بازی شبیه ساز تک تیراندازاست.

طی تریلر های که من دیدم نخیر حالت مخفی کاری رو از دست نداده؛گیم پلی بازی(به نظر من)جالب به نظر میاد حداقل بهترین بازی شبیه ساز تک تیراندازاست.

به شخصه برای من گیم پلی خیلی مهمتر از گرافیک هست
امیدوارم تو این نسل یه اسنایپ خیلی خوب رو تجربه کنم, یه زمان فقط بخاطر silent scope. رفتم کنسول دریم کست خریدم :rolleyes:

به شخصه برای من گیم پلی خیلی مهمتر از گرافیک هست
امیدوارم تو این نسل یه اسنایپ خیلی خوب رو تجربه کنم, یه زمان فقط بخاطر silent scope. رفتم کنسول دریم کست خریدم :rolleyes:

برای کسانی که زیاد به گرافیک اهمیت نمی دن این بازی(به نظر من)بهترین شبیه ساز اسنایپر هستش وقتی یک سربازو هدشات میکنی گلوله را نشون میده چه طوری برخورد میکنه! این یک نواوری است
پ:ن:اواتاری را که دارم از این بازی هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or