Sniper Elite V2 | PC

sniper-elite-V2.jpg

استودیوی Rebelion امروز رسما ساخت ادامه ی سری Sniper Elite را تایید کرد .
Sniper Elite V2 در سال 2012 توسط 505 Games برای PC و دو کنسول مایکروسافت و سونی منتشر خواهد شد .

Sniper Elite در سال 2005 برای PC و کنسول های نسل قبل منتشر شده بود که با توجه به تمرکز بر روی تک تیرانداز به عنوان یکی از اولین بازی ها و گیم پلی نوآورانه خود مورد توجه قرار گرفته بود.

Developer : Rebelion
Publisher : Games 505
Genre : Historic Tactical Shooter
Release Date : TBA 2012

کرک lan fix برای من کار نکرد و وارد منوی بازی نمیشه
یعنی بعد از تموم شدن تبلیغاتش همون جایی که ارم بازی میاد قفل میکنه(سیستم هنگ نمیکنه جلو تر نمیره)

اساتید محترم وقتی از طریق تانگل و استیم وارد بازی میشم(برای آنلاین بازی کردن)توی لودینگش گیر میکنه و رد نمیشه.به نظر شما مشکل چیه؟

---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:01 PM ارسال شده بود ----------

دوستان مشکلم حل شد.فقط کسی میتونی یه لینک دانلود برای مپ هاش بده؟؟چون نسخه ی من بعضی مپ ها رو نداره.
مشکلتون چجوری حل شد؟

کرک lan fix برای من کار نکرد و وارد منوی بازی نمیشه
یعنی بعد از تموم شدن تبلیغاتش همون جایی که ارم بازی میاد قفل میکنه(سیستم هنگ نمیکنه جلو تر نمیره)

برو تو محل نصب بازی بعدش برو به پوشه bin توی اونجا یه فایل هست به اسم steam_appid اونو باز کن و مقدارش رو به 480 تغییر بده و save کن

منم میخوام آنلاین بزنم
طبق آموزش اینجا رفتم جلو
برنامه ها و کرک دانلود کنم همه چی حله
حالا یه مشکل دارم

این کل آموزش هست که گذاشتن
خوب حالا کرک را از حالت فشرده خارج کنید و در محل نصب بازی بریزید و بعد نرم افزار استیم را نصب و صبر کنید تا آپدیت شود و بعد یک اکانت بسازید و وارد حساب کاربری شوید.
((به علت مشکلات استیم با ایران ممکن است برای وارد شدن حتی زمانی بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای وارد شدن به نرم افزار نیاز باشد!))
خوب حالا در نرم افزار استیم در قسمت library و add a game، بازی sniper elite V2 را اضافه کنید ((به پوشه بازی رفته و بر روی آیکون بازی کلیک کنید)) خوب حالا برنامه تانگل را باز کنید و وارد روم بازی sniper elite V2 شوید، از طریق نرم افزار steam بازی را اجرا کنید و در قسمت چند نفره ((multiplayer)) بازی وارد شوید و وارد یکی از سرور ها بشوید!

سوال اول: باید توی برنامه Tunngle هم اکانت بسازم؟
بعد گفته توی برنامه Tunngle وارد روم بازی بشید.این روم کجاست که من نمیبینم؟ من توی بازی آنلاین مبتدی هستم لطفا یکم بهتر راهنمایی کنید

منم میخوام آنلاین بزنم
طبق آموزش اینجا رفتم جلو
برنامه ها و کرک دانلود کنم همه چی حله
حالا یه مشکل دارم

این کل آموزش هست که گذاشتن
خوب حالا کرک را از حالت فشرده خارج کنید و در محل نصب بازی بریزید و بعد نرم افزار استیم را نصب و صبر کنید تا آپدیت شود و بعد یک اکانت بسازید و وارد حساب کاربری شوید.
((به علت مشکلات استیم با ایران ممکن است برای وارد شدن حتی زمانی بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای وارد شدن به نرم افزار نیاز باشد!))
خوب حالا در نرم افزار استیم در قسمت library و add a game، بازی sniper elite V2 را اضافه کنید ((به پوشه بازی رفته و بر روی آیکون بازی کلیک کنید)) خوب حالا برنامه تانگل را باز کنید و وارد روم بازی sniper elite V2 شوید، از طریق نرم افزار steam بازی را اجرا کنید و در قسمت چند نفره ((multiplayer)) بازی وارد شوید و وارد یکی از سرور ها بشوید!

سوال اول: باید توی برنامه Tunngle هم اکانت بسازم؟
بعد گفته توی برنامه Tunngle وارد روم بازی بشید.این روم کجاست که من نمیبینم؟ من توی بازی آنلاین مبتدی هستم لطفا یکم بهتر راهنمایی کنید

بله اونجا هم باید یه اکانت بسازی و از راه ای میلت اکانت رو فعال کنی
برو به این آدرس:
http://www.tunngle.net/community/index.php?app=core&module=global&section=register&l=en
و اون بالا سمت راست Register رو بزن و اکانتت رو بساز و بعد برو تو ای میلی که بهش دادی و لینک فعالسازی رو کلیک کن و
هروقت اکانت رو ساختی و فعال کردی رومها قابل دسترسی خواهند بود

آخرین ویرایش:
اینجا چندتا Sniper Elite هست کدوم انتخاب کنم؟
دوم اینکه الان توی یه روم ترکیه بودم از کجا بدونم درست وارد شدم یا نه و اینکه چندنفر توی روم هستن و دارن بازی میکنن؟

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
همون اولی رو انتخاب کن که از همه شلوغتره
بعدش که روم را باز کردی،تانگل را ‏Minimaze‏ کن و برو از طریق نرم افزار استیم بازی رو اجرا کن و وارد بازی که شدی تو گزینه ‏MULTIPLAYER‏ که بری اونجا رومها هستن یکیشو میتونی انتخاب کنی و بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or