Sniper Elite V2 | PC

sniper-elite-V2.jpg

استودیوی Rebelion امروز رسما ساخت ادامه ی سری Sniper Elite را تایید کرد .
Sniper Elite V2 در سال 2012 توسط 505 Games برای PC و دو کنسول مایکروسافت و سونی منتشر خواهد شد .

Sniper Elite در سال 2005 برای PC و کنسول های نسل قبل منتشر شده بود که با توجه به تمرکز بر روی تک تیرانداز به عنوان یکی از اولین بازی ها و گیم پلی نوآورانه خود مورد توجه قرار گرفته بود.

Developer : Rebelion
Publisher : Games 505
Genre : Historic Tactical Shooter
Release Date : TBA 2012

دوستان پس کی میاد؟؟؟؟؟ راستی شماره اولش خوب بوده؟؟ ارزش داره الان برمش؟؟گرافیکش خوبه؟؟
شماره ی اولش سال 2005 برای PC و کنسول های نسل ششم عرضه شد و امتیاز Gameranking هفتاد و خرده ای داره.
بازی 1 می عرضه میشه. یعنی پس فردا (سه شنبه)

آخرین ویرایش:
بالاخره نسخه ی یکش رو تموم کردم خیلی بازی قشنگی بود. همش مخفیکاری بود. با تفنک صدا خفه کن از پشت می گرفتی می زدی در کل خیلی بازی خوبی بود.

شماره نخست این بازی، یکی از چند بازی که من چند بار به پایان رساندم. شماره نخست این بازی واقعاً زیبا و با وقار و لذت بخش بود. از پیش نمایشهای این نسخه دوم هم بر می آد که باز قرار است اوقات خوشی رو بگذرونیم و در اتمسفر گرفتار شده و فکر کنیم واقعاً تکتیر اندازیم.

بازی توسط گروه SKIDROW کرک شد ! لینکای دانلود بازی هم منتشر شده و حتی برخی سایتای ایرانی هم بازی رو واسه دانلود گذاشتن ..
عجیبه چرا در بازی سنتر این بازی طرفدار نداره !؟ نسخه ی اولش که خیلی قشنگ بود !!

بازی توسط گروه SKIDROW کرک شد ! لینکای دانلود بازی هم منتشر شده و حتی برخی سایتای ایرانی هم بازی رو واسه دانلود گذاشتن ..
عجیبه چرا در بازی سنتر این بازی طرفدار نداره !؟ نسخه ی اولش که خیلی قشنگ بود !!

من خودم از بازی های سبک اسنایپ خوشم میاد و حتما میرمش ولی دوست دارم از یکش شروع کنم لینک دانلود یکش رو داری بدی؟

من خودم از بازی های سبک اسنایپ خوشم میاد و حتما میرمش ولی دوست دارم از یکش شروع کنم لینک دانلود یکش رو داری بدی؟

نسخه ی یکش مال سال 2005 هستش و اگرچه در زمان خودش بازی خوبی بود اما الان دیگه نمی تونه بهت حال بده اما غمت نباشه امسال فعلاً همین نسخه ی جدید رو بگیر تا چند ماه دیگه هم یه بازی دیگه تو همین سبک منتشر میشه که من امیدم به اون خیلی بیشتر از اینه به نام sniper ghost warrior 2 :d

من بازی رو امروز گرفتم ونصبش کردم
برخلاف نظر بعضی دوستان واقعا میشه گفت بازی قشنگیه.گرافیک بازی کاملا راضی کننده است وتنوعی که در مراحل واسلحه ها وجود داره نمی ذاره ادم سزیع از بازی خسته بشه
چون بازی در سبک بازیهای مخفی کاریه نمیشه توقع هیجان زیادوداشت ولی حرکت دوربین با نمایش صحنه اهسته اصابت گلوله به دشمن لذت کشتن و کاملا منتقل میکنه
مخصوصا که تو این نسخه بازی حتی موقع اصابت گلوله شما میتونید دقیقا اعضاوجوارح داخلی بدن ونحوه متلاشی شدن اونهاروهم ببینید
اگر میشد بعد از مردن طرف بری ومثل زامبیها تیکه تیکه اش کنی دیگه اخرهیجان میشد

سلام دوستان
من بازی رو گرفتم. جذابه و کشش داره خیلی ;;)
ارزش بازی رو داره خلاصه
بخصوص حالات مخفی کاریش خیلی حال میده
........
فقط از دوستانی که بازی رو رفتن یه سوال داشتم:
من توی مرحله 4 بازی به یه محوطه وسیعی میرسم که پیغام میده secure the plaza
بعدش تمام دشمن ها رو میکشم ولی معلوم نیست از کجا و چجوری برم مرحله بعد و یا بازی رو ادامه بدم.
روی نقشه هم علامت خاصی نیست که راهنمایی کنه
ممنون میشم راهنمایی کنین :x

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من بازی رو گرفتم. جذابه و کشش داره خیلی ;;)
ارزش بازی رو داره خلاصه
بخصوص حالات مخفی کاریش خیلی حال میده
........
فقط از دوستانی که بازی رو رفتن یه سوال داشتم:
من توی مرحله 4 بازی به یه محوطه وسیعی میرسم که پیغام میده secure the plaza
بعدش تمام دشمن ها رو میکشم ولی معلوم نیست از کجا و چجوری برم مرحله بعد و یا بازی رو ادامه بدم.
روی نقشه هم علامت خاصی نیست که راهنمایی کنه
ممنون میشم راهنمایی کنین :x
در مورد سوالتون:
تمامی طبقات ساختمونی که توش هستی رو بگرد همه رو بکش (3 نفر) / 5 نفر توی حیاط هستن / 3 تا اسنایپر هست.

اسنایپرها هم نکشی ایرادی نداره. برو توی حیاط. اولین ساختمونی که راه ورودی داره، سمت راست. (یه راه پله تابلو داره توش).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or