Sniper Elite III

• Thread starter Thread starter EZIO-sh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
SNIPER ELITE III

سبک : action/shooter/tactical/historic/third person
سازنده : Rebellion
ناشر : games 505
تاریخ انتشار : 3 تیر 93
2014 Jun 24

تصاویر:

]

نسخه سوم این سری بازی همچنان در زمان جنگ جهانی دوم اتفاق می افته اما اینبار در آفریقا و کشورهایی مثل مصر و لیبی به جنگ با نه بهتر است بگوییم شکار نازی ها خواهیم رفت.
Karl Fairburne شخصیت اصلی Sniper Elite V2 همچنان شخصیت قابل بازی در داستان Sniper Elite 3 است. بازی sandbox است برعکس نسخه قبلی که راه‌‌ها محدود بودند.

آخرین ویرایش:
بخش انلاینش خیلی باحاله تو یه نقشه بزرگ باید کمین کنی تا طرف خودشو نشون بده!
استرسشم بالاس چون گاهی اوقات تا میای تکون بخوری از 300 متری هدشاتت میکنه!:d

آخرین ویرایش:
مرحله دوم بعد از کشتن سربازان و گشتن آنها و پیدا کردن نامه ها یک تانک (ماشین) داره میره که یه ژنرال هم داخلشه. ژنرال رو چطور باید بکشم. r3 رو می زنم دوربین میاد تگ هم روی تانک(ماشین) می زنم ولی ژنرال فرار می کنه و مأموریت شکست می خوره.

مرحله دوم بعد از کشتن سربازان و گشتن آنها و پیدا کردن نامه ها یک تانک (ماشین) داره میره که یه ژنرال هم داخلشه. ژنرال رو چطور باید بکشم. r3 رو می زنم دوربین میاد تگ هم روی تانک(ماشین) می زنم ولی ژنرال فرار می کنه و مأموریت شکست می خوره.

یک مین بزار در مسیرش فاتحه :d

بنظرتون این بازی بهتری هست یا اون کاراگاه که مرده و روحشه؟داستان این اسنایپر چجوره؟همش برپایه تک تیراندازی و از این چیزاست؟خسته کننده نیست اینجوری؟

بنظرتون این بازی بهتری هست یا اون کاراگاه که مرده و روحشه؟داستان این اسنایپر چجوره؟همش برپایه تک تیراندازی و از این چیزاست؟خسته کننده نیست اینجوری؟

بازیش باحاله به خصوص اگه سبک اسنايپری هم دوست داشته باشی mission متنوع و جالب هست من که چند تا مرحله رفتم خیلی خوب بوده تا به حال ، گرافيکشم خوبهb-)

سبکاشون که با اون گیمه قابل مقایسه نیست اما اين خیلی سرگرم کننده هست به خصوص که مولتی هم داره:>:d

یک مشکلی تو بخش آنلاین دارم تا join میشه یک دفعه گیم بسته میشه ارور میده :|

خیلی به سختي میتونه وارد آنلاین بشه از هر ۱۰ بار ۸بارش ارور میده در کل از گیم خارج ميشه:-/

آخرین ویرایش:
برای سازندهایی بازی متاسف هستم من نسخه قبلیش رو هم بازی کردم نسبت به این نسخه اش خیلی بهتر بود حتی اگه از گرافیک بازی چشم پوشی کنیم مشکلات دیگه نمیذاره تنها با چه امیدی بازی رو ساختن

پیشنهاد میکنم نخریدش :)

الان پشیمونم ..تازه خیلی هم از سبک مخفی کاری خوشم میاد...
اما هیچ چیزه این بازی درست و حسابی نیست :|

نمیدونم چرا اصلا انگیزه ای ندارم تمومش کنم :| و تمومش هم نمیکنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or