Sly Cooper: Thieves in Time | PS3

این انیمیشن ـه خیلی خوب بود :دی . در کل واقعا سونی به نظرم تو زمینه مارکتینگ این بازی خیلی خوب کار کرده . من خودم هیچ کودوم از شماره های قبلی رو بازی نکردم و قدیما اصلا دور و بر این بازی نرفته بودم ولی الان انشالا اگه بشه میخوام این یکی رو بگیرم . همه چیز بازی تا الان برام جذاب بوده .
فکر کنم چند باری که بچه ها آمار پیش خرید رو تو آمریکا گذاشتن هم بازی جزو 10 تا بوده که خبر خوبیه .
ویرایش : نه جزو 15 تا هست که با توجه به این که 3 هفته مونده تا لانچ خوب نیست . 90 هزار تا پیش خرید شده :|

آخرین ویرایش:
من ورژن 3 رو گرفتم :دی
خیلی قشنگه :دی! کات سین هاش حرف ندارن انصافا :دی!
بنتلی اصلا یه موجودیه :دی!
خود اسلای هم کنترلش خیلی نرم و روونه ! با ضربدر دابل جامپم میشه کرد. به سطوح نزدیک بشید دایره رو بزنید در حین پرش میره روشون
راستی رو 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه!
گرافیکشم در نوع خودش جذابه!
ولی بدبختی بازیم رجین 1ـه :دی!
منم ویتام رجین 2 :دی دوباره باید فکتوری ریست کنم:(( :
راستی اگه کسی ورژن ویتا رو بخواد 100 تومن میفروشم :دی! اکانتمو میدم که دانش کنید و بعد رمزمو عوض میکنم! ( چون 6 تا بازیه دیگه هم روش دارم :| )
البته فکر نمیکنم بشه!
میشه ؟

من ورژن 3 رو گرفتم :دی
خیلی قشنگه :دی! کات سین هاش حرف ندارن انصافا :دی!
بنتلی اصلا یه موجودیه :دی!
خود اسلای هم کنترلش خیلی نرم و روونه ! با ضربدر دابل جامپم میشه کرد. به سطوح نزدیک بشید دایره رو بزنید در حین پرش میره روشون
راستی رو 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه!
گرافیکشم در نوع خودش جذابه!
ولی بدبختی بازیم رجین 1ـه :دی!
منم ویتام رجین 2 :دی دوباره باید فکتوری ریست کنم:(( :
راستی اگه کسی ورژن ویتا رو بخواد 100 تومن میفروشم :دی! اکانتمو میدم که دانش کنید و بعد رمزمو عوض میکنم! ( چون 6 تا بازیه دیگه هم روش دارم :| )
البته فکر نمیکنم بشه!
میشه ؟

به به محشر هست پس:d
باو چه کاری هست یک اکانت ریجن 1 بساز بازی رو بنداز توش:d

Re: Sly Cooper: Thieves in Time

چیکار کنم دیر فهمیدم تو میخوایش:دی
------++++-------
گیم پلی با بنتلی(لاکپشته بود دیگه:دی?) خیلی خوفه:دی طرف رو صندلی چرخداره ولی دابل جامپ داره!بمب هم میندازه!راستی!!مینی گیمه هک کردنشم عالیه! صداگذاریم خوبه!
کلا ارزش 200تومنو داره چون 2تا بازی خریدین در اصل:دی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

ارزش داره نسخه اوریجشو خرید ؟
البته دوستانی که جواب میدن این رو در نظر داشته باشن که تا یه ماه دیگه اسنشن هم میاد :d

خب اگه توانایی خرید اسنشن رو هم داری اره حتما بخر ولی اگه باید یکیو انتخاب کنی مسلما اسنشن انتخاب اوله

من دیروز یه ساعتی بازی کردم .با اینکه سازنده بازی فرق کرده اما بازی اصالت و استایل سابق خودشو کاملا حفظ کرده
فقط 2 تا مشکل داشت یکی اینکه دوربین بازی اذیت میکنه زیاد جالب کار نشده دوم اینکه بازی یکم کند شده اون روونی نسخه های پیش را نداره.
در کل بازی فانی هست و 7.5 تا 8 حقشه بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or