Sly Cooper: Thieves in Time | PS3

بالاخره دمویی از بازی قراره بیاد اما ...
ااما نه برای همه! و نه حتی برای اعضای پلاس! کسانی که R&C Collection رو خریداری کنند در تاریخ 28 August (روز تاریخ انتشار این کالکشن) میتونند از دموی Sly 4 هم لذت ببرند! (علاوه بر این،کسایی که کالاکشن میگیرند یک آواتار مخصوص 10 سالگی سری R&C هم دریافت میکنند :d )

هیچی دیگه! بسی ضدحال عظیمی بود خبر:-s امیدواریم مثل GOW C که دموی GOW III رو داشت و یکم بعدش یک سری کد هم فرستادن برای دمو،برای اسلای هم یک کاری کنند! :d

بعد از چندبار تاخیر خوردن بالاخره تاریخ انتشار دقیق بازی رو گفتن :d
بازی 5 February سال 2013 منتشر میشه! توی این تاریخ هم روی PS3 و هم روی Vita و هم به صورت Retail و هم دیجیتالی عرضه میشه! :d
همینطور با خرید نسخه ی PS3 میتونید نسخه ی Vita رو هم داشته باشید! :d (ویتا داران حال کنید! )

اینها کاور رسمی بازی :

رنگ بندی قشنگی داره خداییش :x

اینا هم برای پیش خرید میباشند :(( :

54248287699566669793.jpg
07556171922453508017.jpg
71606927845058561015.jpg

یعنی اگر کسی نخسه ی psvita رو بخره بهش نسخه ی ps3 رو نمی دن:dاوایل امیدم به بازی کم بود ولی الان امیدم رفت بالا انشالله عوض شدن سازندش بهش لطمه وارد نکنه

تاپیک رو از زیر خروارها خاک کشیدم بیرون:دی

بازی تاریخ انتشار دقیقش مشخص شده و 22 مارچ هست. قابلیت cross buy & save رو هم که همه در جریان هستید.

از ویتا به عنوان پیدا کننده آیتم های مخفی تو بازی هم می تونید استفاده کنید که خلاقیت باحالی هست به نظر من.

یک تریلر داستانی هم امروز تو بلاگ سونی اومده که بد نیست ببینید. اگه بازی رو پیش خرید هم بکنید چند تا خرت و پرت به درد نخور هم بهتون مجانی میدن که بنظرم بود و نبودش فرق نداره:دی

فعلا همینا:دی

Check out the new story trailer for Sly Cooper: Thieves in Time – PlayStation.Blog.Europe

تاپیک رو از زیر خروارها خاک کشیدم بیرون:دی

بازی تاریخ انتشار دقیقش مشخص شده و 22 مارچ هست. قابلیت cross buy & save رو هم که همه در جریان هستید.

از ویتا به عنوان پیدا کننده آیتم های مخفی تو بازی هم می تونید استفاده کنید که خلاقیت باحالی هست به نظر من.

یک تریلر داستانی هم امروز تو بلاگ سونی اومده که بد نیست ببینید. اگه بازی رو پیش خرید هم بکنید چند تا خرت و پرت به درد نخور هم بهتون مجانی میدن که بنظرم بود و نبودش فرق نداره:دی

فعلا همینا:دی

Check out the new story trailer for Sly Cooper: Thieves in Time ***8211; PlayStation.Blog.Europe

برهان باز زدی تو کار کراس بای:d
اگه درست فهمیده باشم استفاده از ویتا یعنی مثه کنترلر وی یو دیگه؟؟

من عامل نفوذی سونی تو سایت هستم میام تبلیغ می کنم پورسانت میگیرم:دیlol

آره تقریبا به همون شکل هستش. تو ویدئویی که نشون دادن این شکلی بود که ویتا رو روی صفحه تلویزیون میگرفتی و مثل x-ray محیط رو مشخص می کرد برات و خیلی راحت جای آیتم های مخفی رو می تونستی پیدا کنی. البته اگه یک دوستی داشته باشی که دائم ویتا رو روی تلویزیون نگه داره خیلی عالی میشه:دی

خیلی با بازیش حال نمیکنم ولی شاید بخاطر همین قابلیت ویتا یه روز بگیرمش یجورایی تجربه وی یو رو به ادم میده البته نه به اون تکامل

خیلی با بازیش حال نمیکنم ولی شاید بخاطر همین قابلیت ویتا یه روز بگیرمش یجورایی تجربه وی یو رو به ادم میده البته نه به اون تکامل
من از نسخه یکش که خیلی خوشم اومده اما 2-3ـش یک جوری بود:دی

این رو خیلی خوشم اومده و احساس می کنم تنوع بازی واقعا بالا هست و با این قابلیت هایی هم که گذاشتند دیگه همه چی به به میشه و امیدوارم چند تا سورپرایز هم برای عرضه گذاشته باشند و همه چی رو رو نکرده باشند.

همچنان کسی به غیبت کارمیلا توجه نکرده ؟تو کل این سری بود ولی حالا خبری ازش نیست
اگه ایشون رو میگی که از همون اولین نمایش های بازی حضورش تایید شده و حتی یک مدت شایعه شده بود که قابل بازی هم هست و تریلر گیم پلیش رو هم بعدش نشون دادن و معلوم شد کنترلش رو هم در دست خواهید گرفت:دی

Carmelita Fox – The Sly Cooper Wiki

اگه ایشون رو میگی که از همون اولین نمایش های بازی حضورش تایید شده و حتی یک مدت شایعه شده بود که قابل بازی هم هست و تریلر گیم پلیش رو هم بعدش نشون دادن و معلوم شد کنترلش رو هم در دست خواهید گرفت:دی

Carmelita Fox – The Sly Cooper Wiki
کنترل این شخصیت تو نسخه سوم خیلی جالب بود قطعا باید در نسخه های بعد هم به عنوان شخصیت قابل کنترل باشه نکته جالب این سری اینه که هرچی جلو تعداد وتنوع شخصیت های قابل کنترل افزایش پیدا میکنه:d

همچنان کسی به غیبت کارمیلا توجه نکرده ؟تو کل این سری بود ولی حالا خبری ازش نیست
صفحه ی قبل پست یکی مونده به آخر صفحه ، گزاشته بودم خبرش رو :d
+ عکس های گیم پلیش هم بود،ولی الان ترکیدن! :d
اما طراحیش یکجوری شده به نظرم :-" قبلا بهتر بود! :d

---
@برهان
اما من به شدت با نسخه ی سوم حال کردم! به نظرم از همش بهتر بود! مخصوصا تنوع مراحل و کاراکترهای مختلف...اصلا عالی بود! :d

بعد از قرن ها رفتم یکم تحقیق بنمایم ببینم از بازی دیگه چه خبرهایی اومده! :d

تا الان احتمالا در جریان بودید که اسلای کوپر و رفقا به ژاپن و فرون وسطی انگلیس و عربستان رفتن توی این شماره! :d دو مورد اول رو خبرهاش رو اینجا گذاشتم،ولی سومی توی زمان بی نتی من بود:-"
حالا امروز صبح به خاطر بی خوابی رفتم در مورد اخبار این بازی گشتم! مثل اینکه 2 زمان و مکان دیگه برای بازی تایید شدن! (یکی تایید،یکی شایعه :d )

1. غرب وحشی! :x
قراره اینجا با یکی از اجداد اسلای به نام "Tennessee Kid" Cooper ملاقات کنیم! :d :

این هم یک آرت از این مرحله :

باز هم عکس هایی از این بخش هست،ولی ترجیه میدم زیاد چیزی نزارم تا وقتی بازی میاد تازگی داشته باشه براتون:-" :d

2.اسکاتلند!
میگن توی یکی از تریلرها توی Safe House علاوه بر لباس سامورایی اسلای(توی اولین تریلر گیم پلی دیدیمش! ) یک لباس دیگه بوده به نام saber-tooth tiger (احتمالا ملت این اسم رو گذاشتن روش! :d همون ببر دندان خنجری خودمونه دیگه؟ :d ) میگن این لباس احتمالا مربوط میشه به مرحله ای که به این شخص ربط داره :

Slaigh MacCooper
این هم اون لباسی که گفتم! البته عکسش تاره :-"

حالا بعدا خودم تریلر رو میبینم و اگر شد یک عکس واضح تر ازش میزارم :d (ویرایش: خوب تریلر رو نگریستم! همین عکس خیلی هم واضح میباشد :-" اون گوشه ی تصویر یک ثانیه میشه این لباس ها رو دید! علاوه بر این،یک لباس زندانی ها از این راه راه سیاه و سفیدا هم هست! اونم میگن احتمالا مربوط به همون مراحل غرب وحشی باشه :d )

یک چیز دیگه هم که هست اینه که میتونیم توی Safe House پینگ پونگ بازی کنیم :-" :d توی عکس ها که چنین چیزی بود! حالا اینکه یک مرحله ی خاصه یا هر وقت حوصلمون سر رفت میشه بازی کرد رو نمیدونم دقیق! :d بسیار هم استقبال میشه از این مورد :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or