بعد از قرن ها رفتم یکم تحقیق بنمایم ببینم از بازی دیگه چه خبرهایی اومده! :d
تا الان احتمالا در جریان بودید که اسلای کوپر و رفقا به ژاپن و فرون وسطی انگلیس و عربستان رفتن توی این شماره! :d دو مورد اول رو خبرهاش رو اینجا گذاشتم،ولی سومی توی زمان بی نتی من بود

حالا امروز صبح به خاطر بی خوابی رفتم در مورد اخبار این بازی گشتم! مثل اینکه 2 زمان و مکان دیگه برای بازی تایید شدن! (یکی تایید،یکی شایعه :d )
1. غرب وحشی!

قراره اینجا با یکی از اجداد اسلای به نام
"Tennessee Kid" Cooper ملاقات کنیم! :d :

این هم یک آرت از این مرحله :
باز هم عکس هایی از این بخش هست،ولی ترجیه میدم زیاد چیزی نزارم تا وقتی بازی میاد تازگی داشته باشه براتون

:d
2.اسکاتلند!
میگن توی یکی از تریلرها توی Safe House علاوه بر لباس سامورایی اسلای(توی اولین تریلر گیم پلی دیدیمش! ) یک لباس دیگه بوده به نام saber-tooth tiger (احتمالا ملت این اسم رو گذاشتن روش! :d همون ببر دندان خنجری خودمونه دیگه؟ :d ) میگن این لباس احتمالا مربوط میشه به مرحله ای که به این شخص ربط داره :
Slaigh MacCooper
این هم اون لباسی که گفتم! البته عکسش تاره

حالا بعدا خودم تریلر رو میبینم و اگر شد یک عکس واضح تر ازش میزارم :d (ویرایش: خوب تریلر رو نگریستم! همین عکس خیلی هم واضح میباشد

اون گوشه ی تصویر یک ثانیه میشه این لباس ها رو دید! علاوه بر این،یک لباس زندانی ها از این راه راه سیاه و سفیدا هم هست! اونم میگن احتمالا مربوط به همون مراحل غرب وحشی باشه :d )
یک چیز دیگه هم که هست اینه که میتونیم توی Safe House پینگ پونگ بازی کنیم

:d توی عکس ها که چنین چیزی بود! حالا اینکه یک مرحله ی خاصه یا هر وقت حوصلمون سر رفت میشه بازی کرد رو نمیدونم دقیق! :d بسیار هم استقبال میشه از این مورد :d