Sleeping Dogs | PS3

قیمت بازی که 140-130 هست.من خوشم نمیومد از بازی ولی انقد دوستان تعریف کردن ترغیب شدم که بگیرمش ولی هنوز ترجیح میدم دارکسایدرز رو اول بگیرم بعد این.

قیمت بازی که 140-130 هست.من خوشم نمیومد از بازی ولی انقد دوستان تعریف کردن ترغیب شدم که بگیرمش ولی هنوز ترجیح میدم دارکسایدرز رو اول بگیرم بعد این.
دوستانی که بین "خُفته سگان" و "پیروان تاریکی II" موندن و تازه میخوان دومی رو انتخاب کنن لطفا برن این ورا هم پیداشون نشه :|:دی !

دوستان بی تعصب بگید بینیم ارزش داره این همه واسش بدیم بخریم؟؟
موضوع بازی رو چی در چه موردی هست؟؟من تریلرهاش رو ندیدم
من الآن بیام بگم فلانه و بهمانه ،یکی دیگه میاد میگه نه !بهترین کار اینه که چند تا تریلر از بازی ببینی اگر به نظرت خوب بود تهیش کنی .اساسا مقوله بازی سلیقه ای هست ،و کسی نمی تونه واسه کس دیگه نسخه بپیچه ...بعنوان "یک" نفر به نظرم بازی یه چیزی در حد شاهکار اون وراست ...به شدت سرگرم کننده ،با کیفیت بالای ساخت و کانتنت های فراوون هست ؛من از روز اول پیرو تمامی اخبار و تریلر ها و شات های بازی بودم .شخصا پیشنهاد "می شه" .حالاباز میگم ،چنتا تریلر هم خودت ببین ،ببین اصلا به گروه خونیت می خوره بقول یه بنده خدا :دی !

این لیک شدن بازیا برای ما گرون تموم میشه!:d
اصلاً یه جوی بوجود میاد که آدم نمی تونه صبر کنه!
تا آخر هفته دیگه در هر شهری پیدا میشه،یعنی دو سه روز دیگه!:d

سلام
تریلرو دیدم عجب خشونتی! با ساتور میومد تو مغز طرف,ماشین هاشم که ماشین های مدل بالا زیاد داره,
دوستان گرافیک بازی چطوره؟
کسی بازی رو خریده؟
خیلی وسوسه شدم برای خریدش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or