RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 2, 2012 #16 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
GangstaOwl SarbazeVatan کاربر سایت Aug 6, 2012 #17 بازیش آنلاینم داره؟؟؟ به نظرتون ارزش اوریج داره یا نه؟؟؟
LazaR AngeloV کاربر سایت Aug 6, 2012 #18 اگر آنلاین بود من می خریدم ! ولی 15 دلار نگه می دارم کانتر رو می خرم
TRUE WARRIOR کاربر سایت Aug 6, 2012 #19 ارزش اورجینال خریدن داره. به محض این که بیاد،می خرمش تا هر وقت تونستم،شروعش کنم.
GangstaOwl SarbazeVatan کاربر سایت Aug 6, 2012 #21 دوستان کسی نمیدونه آنلاین داره یا نه یه عده میخوان اگه آنلاین داشت بخرن یه خبر بدین اگه داره من روزه اول گرفتمش
دوستان کسی نمیدونه آنلاین داره یا نه یه عده میخوان اگه آنلاین داشت بخرن یه خبر بدین اگه داره من روزه اول گرفتمش
K Kavigne کاربر سایت Aug 10, 2012 #23 Sleeping Dogs gets official launch trailer | VG247 لانچ تریلر = گاد .
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Aug 11, 2012 #24 اینم لینک بی شیلتره لانچ تریلر دانلود کنید و لذت ببرید Sleeping Dogs Launch Trailer - YouTube.MP4
SMM9 عضو تحریریه Aug 11, 2012 #25 نوشته شده توسط DNS ERROR: دوستان کسی نمیدونه آنلاین داره یا نه یه عده میخوان اگه آنلاین داشت بخرن یه خبر بدین اگه داره من روزه اول گرفتمش بیشتر... نداره متاسفانه
نوشته شده توسط DNS ERROR: دوستان کسی نمیدونه آنلاین داره یا نه یه عده میخوان اگه آنلاین داشت بخرن یه خبر بدین اگه داره من روزه اول گرفتمش بیشتر... نداره متاسفانه
Destro Kevin Gold User Aug 11, 2012 #26 بازی خوبیه اما در حدی که هایپ کردن نیست به هیچ وجه جای خالی GTA رو پر نمیکنه
mohammadl021 کاربر سایت Aug 11, 2012 #27 با سلام دوستان کسی می دونه بازی برای ps3 کی منتشر میشه اینطور که معلومه برای xbox اومده
Fenris Wolf کاربر سایت Aug 11, 2012 #28 مث اینکه نسخه PS3 امروز اومده بود نمیدونم فروشنده درست گفت ا نه! 360 فردا دستم میرسه
mohammadl021 کاربر سایت Aug 11, 2012 #29 دوستان فکر می کنید من این پنجشنبه برم دنبال بازی پیدا میشه تو پشت شهداری؟؟ حالا فکر می کنید قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟
دوستان فکر می کنید من این پنجشنبه برم دنبال بازی پیدا میشه تو پشت شهداری؟؟ حالا فکر می کنید قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟
Fenris Wolf کاربر سایت Aug 11, 2012 #30 من الان موندم برا 360 رو بگیرم یا 3 ... 3 رو ک باید اجاره کنم یه هفته بعد میپره 360 رو هم همیشه دارم ولی صبر تا فردا سخته
من الان موندم برا 360 رو بگیرم یا 3 ... 3 رو ک باید اجاره کنم یه هفته بعد میپره 360 رو هم همیشه دارم ولی صبر تا فردا سخته