شایعه Sleeping Dogs HD برای PS4 / Xbox One / PC ؟

AchyTunic

I'll be watching over you
کاربر سایت
به تازگی خرده فروشی ShopTo بازی Sleeping Dogs HD را در وبسایت خود قرار داده است.

73075667312872791558.jpg

همچنین تاریخ انتشار بازی در این سایت 21,11,2014 اعلام شده است.

لازم به ذکر است که این وبسایت در گذشته بازی های Ratchet & Clank Vita Trilogy و Minecraft PS3 را قبل از تایید رسمی در وبسایت خود قرار داده بود.

منابع: 1 & 2

تا زمانی که اسلحه پشت سر من نذاشتن، من که اشکالی نمیبینم با تولید این نسخه های HD و فول اچ دی بازیهای قدیمی. گیمر های کم سن و سالتری که میخوان تازه گیمر شن، یا تازه سنشون وارد بازه M شده و میخوان مثلا اسلیپینگ داگز بازی کنن، این نسخه برای اوناست.
میگم از الان که اول نسله دارین اینجوری برای این مدل بازیها حرص میخورین مراقب قلبتون باشین.

تا زمانی که اسلحه پشت سر من نذاشتن، من که اشکالی نمیبینم با تولید این نسخه های HD و فول اچ دی بازیهای قدیمی. گیمر های کم سن و سالتری که میخوان تازه گیمر شن، یا تازه سنشون وارد بازه M شده و میخوان مثلا اسلیپینگ داگز بازی کنن، این نسخه برای اوناست.
میگم از الان که اول نسله دارین اینجوری برای این مدل بازیها حرص میخورین مراقب قلبتون باشین.
مسئله HD کردن یا نکردن بازی های قدیمی نیست. خودم کاملا موافق این موضوع هستم. اما مسئله بازی هست که 2سال هم از عمرش نمیگذره و خودش HD هست. SE به جای این کارا بهتره روی باقی بازیاش بیشتر وقت بذاره که یه وقت دچار وضعیت این بازی های آخریش نشن.
بخش دوم حرفت هم که کلا meh...

من که عاشق این بازی بودم خیلی حال میکردم باهاش
ولی HD کردنش ؟؟! بنظرم اصلا کار جالبی نیست همون نسخه بعدیو رونمایی کنن خیلی بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or