شایعه Sleeping Dogs HD برای PS4 / Xbox One / PC ؟

AchyTunic

I'll be watching over you
کاربر سایت
به تازگی خرده فروشی ShopTo بازی Sleeping Dogs HD را در وبسایت خود قرار داده است.

73075667312872791558.jpg

همچنین تاریخ انتشار بازی در این سایت 21,11,2014 اعلام شده است.

لازم به ذکر است که این وبسایت در گذشته بازی های Ratchet & Clank Vita Trilogy و Minecraft PS3 را قبل از تایید رسمی در وبسایت خود قرار داده بود.

منابع: 1 & 2

من که خیلی بازیو دوست داشتم و خیلی (خیلی:d) هم بازی کردم ولی فکر نکنم ارزش داشته باشه شماره اولو برای نسل بعد عرضه کنن، بهتره برن ادامه بازیو بسازن:d

رکورد من تو SD:-"

مربوط به نسخه Xbox 360 :d

یعنی این سال 2014 یه جورایی شده مثل déjà vu . :d بازی هایی که قبلا انجام دادیم دوباره معرفی میشن.
اگه بایوشاک هم نسخه HD بزنن امسال هم مثل 2013 به همراه GTA HD و TLoU HD کاندیدای بهترین بازی سال میشن!:d

مسخره ترین بازی ای که میتونه روی این نسل بیاد. :)) جمع کنید بابا این بند و بساط رو. واسه پول درآوردن اضافی خودشون رو زدن به اون راه شرکت ها. به جای اینکه بازی جدید بسازن میگن حالا بیاین یکم از این بفروشیم ببینیم چی میشه. هزینه که نذاشتن روش. هرچی بفروشن سود خالصه :دی

کلا با این عرضه بازی های نسل قبل برای نسل حاضر موافق نیستم ولی خداییش دقت کردید اگه خبر واقعی باشه اسم بازی چقدر باحال میشه؟! :دی SD:HD =))
مسخره ترین بازی ای که میتونه روی این نسل بیاد. :)) جمع کنید بابا این بند و بساط رو. واسه پول درآوردن اضافی خودشون رو زدن به اون راه شرکت ها. به جای اینکه بازی جدید بسازن میگن حالا بیاین یکم از این بفروشیم ببینیم چی میشه. هزینه که نذاشتن روش. هرچی بفروشن سود خالصه :دی
فردین لطفا در مورد این بخش Bold شده یکم توضیح بده :دی

صرفا جهت اطلاع دوستان باید بگم که نسخه بعدی در سری Sleeping Dogs تایید شده و در حال ساخته. اسمش هم هست Triad Wars. به نظرم خیلی عجیب بود که توی E3 خبری ازش نشنیدیم!

آخه چه چیز این بازی رو میخوان HD کنن؟ این بازی خودش روی کنسول های HD بود. از اون طرف به جز بخش فایتینگش، عملا بازی ضعیفی بود.
Sleeping Dogs for PlayStation 3 Reviews - Metacritic

فقط تو بازی سنتر می تونیم همچنین پست های را پیدا کنیم بازی با متا 83 شد یک بازی ضعیف !
خیلی شیک و مجلسی بذارش در کوزه و آبشو جرعه جرعه بنوش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or