Sledgehammer Games و Infinity Ward مشترکاً MW3 را میسازند!!!

VahiD_ST

کاربر سایت
sledgehammer.jpg

سلام.

در طی گزارشی از سوی LA Times، اعلام شده است که شرکت اکتیویژن وظیفه ساخت Modern Warfare 3 را بصورت مشترک به دو استودیوی Infinity Ward و Sledgehammer Games واگذار کرده است. این خبر برای کسانیکه به وضعیت کنونی IW باخبر هستند بسیار مهم است و روز به روز بر دامنه شایعات پیرامون این غول بزرگ سبک FPS اضافه خواهد شد.

هر چند که هنوز اکتیویژن این عنوان را بطور رسمی رونمایی نکرده، اما گزارش رسیده است که مراحل ساخت بازی بخوبی سپری میشود و ما شاهد انتشار آن در November امسال خواهیم بود.

از سوی منابع LA Times عنوان شده است که Sledgehammer و IW بصورت مشترک بر روی بخش تک نفره بازی همکاری می کنند و استودیوی Raven Software بر روی بخش چند نفره بازی تمرکز کرده است. البته سال گذشته در یک خبر تایید نشده ذکر شده بود که استودیوی Raven Software بر روی نقشه هایی از پک COD Black Ops فعالیت می کند. (احتمالا منظور همان اولین DLC بازی Black Ops به نام First Strike است).

از سوی این منبع ذکر شده است که استفاده از تیم Sledgehammer برای ساخت و توسعه یک نسخه Spin-off از COD که مدتی پیش شایعه شده بود تا به منظور حفظ ساخت MW3 از زمانی که Vince Zampella و Jason West و تیم IW که استودیو را بصورت دسته جمعی ترک بودند به تاخیر افتاده است.

پیش از این در همین ماه تقاضای استخدامی از سوی اکتیویژن به منظور شغل مدیر ارتباطات مطرح شده بود، تا به دنبال شخصی بگردند که استودیوی Sledgehammer و نسخه بعدی COD را بخوبی مدیریت کند و آن را سر پا نگه دارد.

اکتیویژن پیش از این هم اعلام کرده بود که استودیوی IW مشغول کار بر روی نسخه جدید بازی COD می باشد.

منبع

نه عزیزم فقط شما نیستی:dتو همین سایت هم نظر سنجی شد-و mw2 پیروز شد:d
mw2 یک اثر ناب بود که حالا حالاها مثل اون نمیشه دید.
منم مطمئنم بازی respawn فوق العاده میشه و از همین حالا هیچ امیدی به mw3 ندارم.جز اینکه میدونم یه بازی تقلیدی میشه که سر تا پاش از mw2 تقلید میکنه.و منم مثل شما امیدوارم این اکتی کلا منحدم بشه:d
والا به خدا من قبول دارم عین mw 2 بشه حتی کپی mw 2 بشه ولی مثل mw 2 پر از هکر نشه حد اقل security بازی رو ببرن بالا که مثل mw 2 بازی به گند کشیده نشه من از همه چیز mw 2 راضی هستم به خدا حتی بعضی روزها 40 دقیقه تو لابی بودم که تو بازی سالم بیافتم و تو بازی هکی نیافتم به خدا من همین طوریشم راضی هستم ولی خدا کنه مشکل هکش رو درست کنن تا 5 دقیقه از بازی نگزشته یهو اتم نخورم بعد قیافم اینطوری بشه:-o)xو در آخر اینطوری :((

والا به خدا من قبول دارم عین mw 2 بشه حتی کپی mw 2 بشه ولی مثل mw 2 پر از هکر نشه حد اقل security بازی رو ببرن بالا که مثل mw 2 بازی به گند کشیده نشه من از همه چیز mw 2 راضی هستم به خدا حتی بعضی روزها 40 دقیقه تو لابی بودم که تو بازی سالم بیافتم و تو بازی هکی نیافتم به خدا من همین طوریشم راضی هستم ولی خدا کنه مشکل هکش رو درست کنن تا 5 دقیقه از بازی نگزشته یهو اتم نخورم بعد قیافم اینطوری بشه:-o)xو در آخر اینطوری :((
تک تک حرفاتون تائید میشه.خودم این آخریا دارم دیوونه میشم:(متاسفانه mw2 یه مولتی پلایر ناب(برای دوستداران مولتی پلایر مهیج) داشت-که متاسفانه به این وضع اسف بار افتاده.
الان هم دارم دعا میکنم-زودتر یه آپدیتی-پچی بدن مشکل رو حل کنن.دیشب رفتم بازی کنم-همون اول بازی برای بار هزارم-emp زدن=)):((:(:d

کاملا تابلوست افلول mw3 این افت ازmw2 شروع شد یک مثال کاملا واضح مرحله مخفی کاری در mw1 و مرحله
مخفی کاری mw2 خواب خودتون قضاوت کنید کدوم عمق بیشتری داشت بهترین نوع روایت داستان هم مال
black ops بود پس بهترین ابتدا mw و بعد black ops به خاطر سینماتیک های بسیار حرفه ای به جازش

والا میگن غذاش شور میشه ولی نه واسه سه تا آشپز ماهر.
Raven که دیگه با Quake ثابت کرده بود تو بازی چند نفره ماهره، البته این Raven با اون Raven گنده خیلی فاصله داره.

این استودیوی پتکی جدید هم چون آدم های با تجربه توش هستن پس حتما به چیزی حالیشونه و IW هم درسته هنوز از کما در نیومده ولی باز هم بهش یه امیدی هست.

پس هنوز نمیشه گفت غذای جدید اکتیویژن بی نمکه.
وحید تو زیادی به همه چیز خوش بینی

هولی شت!
دقیقا همین آشپز که... رو می خواستم بگم و از طرف دیگه فکر می کردم فقط خودم MW2 رو به یکش ترجیح میدم. ایول :)
به امید اینکه Respawn بتونه یه بازی در حد خود MW2 بسازه و همون طور که همون تیم تونست با خلق COD، اثر قبلی شون یعنی Medal of Honor رو نابود کنه، الان هم بتونن با اثر جدیدشون برای همیشه این ماشین پولسازی اکتیویژن رو نابود کنن (البته اگه اکتیو خودش تا اون موقع با این استعداد عجیبش صنعت بازی رو نابود نکنه).
Completely and utterly right

خب خوبه باز خود activision متوجه شد كه بازي داره به فنا ميره و يك كارهايي بايد بكنه.همين كه IW دوباره به صحنه بازگشته خودش خيلي چيز باارزشي ميتونه باشه.
در ضمن من يه جا يه خبري رو خوندم كه خيلي از اعضاي IW به EA و DICE پيوستن.ميخواستم ببينم اين خبر درسته يا نه؟

همون طور که همون تیم تونست با خلق COD، اثر قبلی شون یعنی Medal of Honor رو نابود کنه
MOH ممكنه براي شما نابود شده باشه دليل نميشه كه واسه بقيه هم اين بازي رو نابود شده فرض كني.

خب خوبه باز خود activision متوجه شد كه بازي داره به فنا ميره و يك كارهايي بايد بكنه.همين كه IW دوباره به صحنه بازگشته خودش خيلي چيز باارزشي ميتونه باشه.
در ضمن من يه جا يه خبري رو خوندم كه خيلي از اعضاي IW به EA و DICE پيوستن.ميخواستم ببينم اين خبر درسته يا نه؟

MOH ممكنه براي شما نابود شده باشه دليل نميشه كه واسه بقيه هم اين بازي رو نابود شده فرض كني.
بله درسته.
برخی از اعضای IW رفتن EA و استودیوی Respawn را تاسیس کردن.
البته این استودیو واسه خودش کار میکنه و امتیاز بازیهایی هم که میسازه مال خودشه و EA فقط ناشر بازیهاش هست.

بله درسته.
برخی از اعضای IW رفتن EA و استودیوی Respawn را تاسیس کردن.
البته این استودیو واسه خودش کار میکنه و امتیاز بازیهایی هم که میسازه مال خودشه و EA فقط ناشر بازیهاش هست.

خب ديگه پس اين احتمالا يك ضربه بزرگ رو به بدنه IW زده.و شايد و همين واسه رقباي COD يك امتياز بزرگه.پس شاهد رقابت سختي توي اين سبك در چند وقت اخير خواهيم بود.=p~
در نتيجه رقابت بيشتر بازيهاي باكيفيت تر نصيب ما خواهد شد;)

COD جدید اونم توسط IW , S فاجعست!!!

قبلا که S جان گفته بودن می خوان بازی رو اکشن سوم شخص ماجرایی کنن!
IW هم که از هم پاشیده ولی استاد ساخت بازی های FPS!
بچه ها تبریک می گم بازی جدید COD با اسم Call of Duty:Chaos که یک استراتژی نوبتی هم هست رسما تایید شد!!!
چی بشه این COD عالیه من که لحظه شماری می کنم برای اومندنش:-s:((

سلام
دوستان لطفا بی خیال آشپز و دست پخت اینا:d شید.
به طور حتم اکتیویژن نمی ذاره در روند ساخت بزرگترین بازی شوترش مشکلی بوجود بیاد.همچنین رفتن چند نفر از IW باعث نمی شه یه بازی نابود بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or