Sledgehammer : ندای وظیفه سوم شخص به احتمال زیاد کنسل است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
sledgehammergameslogo.jpg
استدیو Sledgehammer در حال حاضر به همراه Infinity Ward در حال کار بر روی Modern Warfare 3 هستند اما رییس این استدیو در اخرین مصاحبه خود بیان کرد که به احتمال زیاد ندای وظیفه سوم شخص بعد از عرضه Modern Warfare 3′ منتفی است در پایین خلاصه ای از گفتگوی او با CVG را ترجمه کرده ام : ان ها به ما یک شانس دادن که بر روی Modern Warfare 3 کار کنیم یا بر روی ندای وظیفه سوم شخص ما کاری که داریم انجام می دهیم را دوست داریم ما دوست داریم که یه سوم شخص بسازیم ولی ما و ایفینیتی وارد تیم های قوی هستیم و ما نیاز داریم تا با هم بر روی Modern Warfare 3 کار کنیم اما این به نفع Activision است که ما بر روی بازی خودمان تمرکز کنیم به هر حال ندای وظیفه سوم شخص در کار است یا نه معلوم نیست ولی خود من قصد دارم بر روی ندای وظیفه کار کنم Modern Warfare 3 در تاریخ 8 نوامبر بر روی Xbox 360, PS3, PC, Wii و DS عرضه خواهد شد
بچه ها اگه بد ترجمه کردم معذرت می خوام
[h=2]http://gamingbolt.com/%e2%80%9cwe%e2%80%99ll-probably-cancel-third-person-call-of-duty-sledgehammer"]“We’ll probably cancel” third person Call of Duty- Sledgehammer[/URL][/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Gow
همون بهتر كه كنسل بشه، ياد كوماندوز افتادم كه وقتي از سبك استراتژيك به اول شخص رفت، گند زده شد به بازي...
همون بهتر كه كنسل بشه تا گند زده نشه به اين ip

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or