SKYRIM R2

• Thread starter Thread starter XxM2xX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

XxM2xX

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
فروخته شددرود خدمت دوستان
یک عدد اسکایریم ریجن 2 موجوده بازی اکبند هست دوستان قيمت هاي پيشنهادي خودتونو پ.خ كنيد

برای عزیزان خارج از تهرانم با پست ارسال میشه .
http://www.pic.iran-forum.ir/images/tvdcod2j8fmsb4bqly2.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/dz1ug49nehefqb161z77.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/vn91yep0gch0av3s2s0w.jpg
با تشکر از دوستان.

آخرین ویرایش:
تازه فهمیدم دبی که بودم بازی های ارج رو زده بود 60 تومان 70 تومان به پول ما چقدر خوب زده بود . الان دیدن 100 تومان شکه شدم باید از اونجا میخریدم
البته جسارت نشه قیمت شما توی ایران عادلانس من منظورم اونجا بود

تازه فهمیدم دبی که بودم بازی های ارج رو زده بود 60 تومان 70 تومان به پول ما چقدر خوب زده بود . الان دیدن 100 تومان شکه شدم باید از اونجا میخریدم
نه بابا جسارت چيه نه من نه شما نه هيچ كس ديگه دوست نداره من خودم رفتم هارد٥٠٠ اكسترنال بگيرم از ٧٠ شده ١٢٠ خوب وقتي اوضاع اينظوريه كاريش نميشه كرد

تـــــــــومـــــــــــن؟

از کی تا به حالا واحد پول دبی شده تومن؟؟؟ تا اونجا که من میدونم واحد پول اونجا درهم هستش! ضمن اینکه بخای اختلاف پول خودمون با اونها رو هم حساب کنی قیمت بازی باز هم 60 تومن و 70 تومن هم نمیشه! کجای دبی رفتی اونوقت؟!!!

از کی تا به حالا واحد پول دبی شده تومن؟؟؟ تا اونجا که من میدونم واحد پول اونجا درهم هستش! ضمن اینکه بخای اختلاف پول خودمون با اونها رو هم حساب کنی قیمت بازی باز هم 60 تومن و 70 تومن هم نمیشه! کجای دبی رفتی اونوقت؟!!!
منظور دوستمون این بود که به تومن این قدر میشد..........مگه کمتر میشه که میگی 60 70 تومن هم نمیشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....یعنی کمتره:-o ؟....

شرمنده بابت اسپم......اما آپ.............

منظور دوستمون این بود که به تومن این قدر میشد..........مگه کمتر میشه که میگی 60 70 تومن هم نمیشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....یعنی کمتره:-o ؟....

شرمنده بابت اسپم......اما آپ.............
من يكي از دوستام تو توپخونه كار ميكرد ميگفت هر بازي اي كه مياد واسه تاجرا ٢٣تا٣٠ مي افته!!

ای کیو جان گفتم به پول ما زده 70 واحدش درهمه حساب کنی میشه 70 تومان اونجا من که کاری نداشتم فقط تو این بخش داشتم یه سره قیمتارو مقایسه میکردم:d

---------- نوشته در 01:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:48 PM ارسال شده بود ----------

من يكي از دوستام تو توپخونه كار ميكرد ميگفت هر بازي اي كه مياد واسه تاجرا ٢٣تا٣٠ مي افته!!
چیزی که گفتینو جای دیگه نگینا خیلی خیلی ضایع بود
امکان نداره مگر اینکه دزدی باشه. برای فروشگاهی که زده فلان تومان حداکثر 5 تومان سود داره. بعدشم بازیبا بازی قیمتا فرق داره. مثلا بازی skyrim اونجا حدود 70 به پول ما بود البته با دلار 1200 تومان و درهم 350 تومان و بی اف 3 حدود 100 هزار به پول ما گرونترین بازی که ریلیز شده بود بی اف 3 ولی کی جرات داشت بیارتش. از طرفی قیمتش 270 درهم زده بود الان نمیدونم در 400 تومان خوش بینانه ضرب کنی میشه 108000 تومان . گرونترین بازی که دیدم و فر خوردم. یه فروشگاهی هم بود که 2 عدد بازی مختلف رو 499 درهم میداد یعنی 200 تومان ما که با این وضع دلار البته اون موقع میشد 80 تومان هر بازی مثلا یه انچارتد 3 و یه بی اف 3 میشد 160 تومان
در هر صورت ببینید دلار بره 200 تومان حقوق یه ماهتونو باید بدید یه بازی بخرید

ای کیو جان گفتم به پول ما زده 70 واحدش درهمه حساب کنی میشه 70 تومان اونجا من که کاری نداشتم فقط تو این بخش داشتم یه سره قیمتارو مقایسه میکردم:d

---------- نوشته در 01:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:48 PM ارسال شده بود ----------

چیزی که گفتینو جای دیگه نگینا خیلی خیلی ضایع بود
امکان نداره مگر اینکه دزدی باشه. برای فروشگاهی که زده فلان تومان حداکثر 5 تومان سود داره. بعدشم بازیبا بازی قیمتا فرق داره. مثلا بازی skyrim اونجا حدود 70 به پول ما بود البته با دلار 1200 تومان و درهم 350 تومان و بی اف 3 حدود 100 هزار به پول ما گرونترین بازی که ریلیز شده بود بی اف 3 ولی کی جرات داشت بیارتش. از طرفی قیمتش 270 درهم زده بود الان نمیدونم در 400 تومان خوش بینانه ضرب کنی میشه 108000 تومان . گرونترین بازی که دیدم و فر خوردم. یه فروشگاهی هم بود که 2 عدد بازی مختلف رو 499 درهم میداد یعنی 200 تومان ما که با این وضع دلار البته اون موقع میشد 80 تومان هر بازی مثلا یه انچارتد 3 و یه بی اف 3 میشد 160 تومان
در هر صورت ببینید دلار بره 200 تومان حقوق یه ماهتونو باید بدید یه بازی بخرید
اخه اين چه ربطي داره ؟؟ مثلاً شما بقال باشي ميري از يه بقالي ديگه بستي مگنوم ميخري ٧٠٠ بعد ميري ميفروشي ٩٠٠؟؟ خوب ميري از كارخونه ميخري ديگه الانم تاجر نميره دمه در يه مغازه تو دبي بگه ٤ تا از اين بده ٦ تا از اون اونم با واسطه اي كه داره ميره از مبدا ميخره نه از مغازه دار.

شما چطور این بازیو دارید و بازی کردید که نمی دونید این بازی اصلا آنلاین نداره!!!!!!!!!!!!!!!:))
::::::::::UP::::::::::
خیلی معضرت میخوام توی تاپیک شما هست اقای
XxM2xX
ولی بعضیا خیلی خیلی دیگه ادعاشون میشه
خوشم میاد ضایع هم میشن.
انقدر بدم میاد)x
و البته
::::::::::UP::::::::::

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or