Skyrim Legendary Edition واقعیت دارد! در ماه June منتظر آن باشید

METRO_2034

کاربر سایت
skyrim_LE_boxshots.jpg

The Elder Scrolls 5: Skyrim Legendary Edition به صورت رسمی توسط Bethesda تایید شد پس از شایعاتی که هفته قبل در مورد آن شنیده بودید

این نسخه شامل
Dawnguard
Hearthfire
Dragonborn

و همین طور شاملLegendary skills و درجه سختی جدید یعنی Legendary difficulty است

این ورژن از بازی در آمریکای شمالی در تاریخ 4 june برای PC X360 PS3 تنها با قیمت 59.99 عرضه خواهد شد

s

آخرین ویرایش:
مثلا ويچر اخوي

مثل اینکه سافت راک رو بیای با هوی متال مقایسه کنی دوتاشون راکن ولی این کجا و اون کجا
ویچر اون دنیای داینامیک اسکایرم که ساعتها غرق حوادث و داستان های هر چند سطحیش میشی رو نداره اینا تازه میخوان تو ویچر 3 به اسکایرم برسن از این لحاظ
در کل دنیای الدراسکرولز از همه لحاظ بزرگتر و پر عمق تر از خیلی بازی های آرپی جی دیگه است

من که آخر قسمت نشد این بازی رو مثل آدم تمومش کنم . دو بار رو پی سی 70 60 ساعتی بازی کردم بعدش سیوام پرید :| تا من این بازی رو مثل آدم تموم نکنم ول کنش نمیشم .
ایشاالله این لجندری ادیشن به دستم برسه برم تو کارش .

من هر چی زور میزنم و با ذره بینم که نگاه می کنم هر سه نسخه کاورشون یکیه:-b قضیه چیه واقعا؟ تا الان 10 نفر پست دادن که کاور PC چه قدر خوشگله! به خاطر این که لوگوی PC کوچیکتره و کمتر کاورو اشغال کرده می گین؟

من هر چی زور میزنم و با ذره بینم که نگاه می کنم هر سه نسخه کاورشون یکیه:-b قضیه چیه واقعا؟ تا الان 10 نفر پست دادن که کاور PC چه قدر خوشگله! به خاطر این که لوگوی PC کوچیکتره و کمتر کاورو اشغال کرده می گین؟
آره:دی
هم اینکه قدش بلند تره:دی

کاور پی سی ، قاب نداره مثل کسنول و مثل یه کتاب واقعی هست

آقا ممنون برا خبر بسی خوش حال کننده بوده اون پک PC چه چشمکی میزنه به من آقا این اورجینالش که نقشه بازی رو داشت و یکی دوتا دفترچه این خدا کنه یه نقشه کامل شامل همه DLCها و یه دفترچه داستان کامل رو داشته باشه خیلی خوف میشه
بسیار عالی و خوب این گیفتا چه جوری به ذهنتون میرسه خدا میدونه:d

پکیج بعدی هم ایشالا Borderlands 2 Goty :x
انشاالاه ولی الانم یه پک از دوتا DLCـیاش اومده ولی صددرصد مطمئنم تو خوده تابستو شاهده پکیجه کامل این بازی هم هستیم:d
فقط نگین بعد از اون Bioshockـه آقا من سیزن پسشو گرفتم بعد برای بایو تا می 2014 طول میکشه DLCـیاش فکر نکنم به این زودیا معرفی بشه(:d:|)

مثلا ويچر اخوي
خوده بازی سازا دارن میگن تو دنیای ویچر از تم و فضای اسکایریم الهام گرفتن:)
من که آخر قسمت نشد این بازی رو مثل آدم تمومش کنم . دو بار رو پی سی 70 60 ساعتی بازی کردم بعدش سیوام پرید :| تا من این بازی رو مثل آدم تموم نکنم ول کنش نمیشم .
ایشاالله این لجندری ادیشن به دستم برسه برم تو کارش .
دقیقا" سیواش برا منم رو 360 مشکل داشت تا اومدیم Downguard رو بازی کنیم یه ساعت رفتیم بعد دیدیم سیوام پرید:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or