skyrim را چگونه بازی کردید ؟

من اولین بار نورد برادشتم از هلگان فرار کردم رسیدم به ریور وود زدم هرکی اوجا بود کشتم بعدشم رفتم جیب یه شاهی رو خالی کردم بعدشم هرکی رو میدیدم میکشتم تا اینکه آقا کاوه بهم گفت از اول برم که گند زدم (اولین بار بود RPG میزدم خوووو :() بعدشم با اون گربه ها بازی رو شروع کردم همه چی عالی بود تا اینکه بازی رو ول کردم به دلایلی الانم که orc برداشتم و بازی رو دارم به طور جدی با راهنمایی آقا کاوه ادامه میدم الانم تفریحم تو بازی شده چند چیز
1.میرم پیش giant ها و نفسمو جمع میکنمو یه شات میزنم اونا هم پهن زمین میشن و منم الفرار (لول 11 هستم :دی)
2.مطالعه بر خواص گیاهان داخل بازی (خیلی حال میده)
3.جادو گری
4.شکار ترول
5.دزدی (البته یکم خطرناکه)
6.میرم بالای کوه و منظره هارو نگاه میکنم
7.با aela همصحبت میشم و اونو یواشکی دید میزنم =))
8.توی کافه ها دعوا میگیرم و شرط بندی میکنم
9.با گرگ ها درگیر میشم
کلا آدم سرحالیم من تو اسکایریم

سه بار کامل تمومش کردم ولی عین سه بار یه باگ داشت که آخرین ترافی رو بهم نداد و پلات نشد و 97 درصد موند :|
شوما با این همه موشکل چجوری از دست بازی ها خود کشی نمیکنی؟
ولی موافقم باگ زیاد داشت ولی باگ مفید هم داشت که من یه کوه خیلی نوک تیز رو در عرض 5 دیقه از قله به زمین میومدم و یا ترول ها موقع کتک زدن با اینکه پاهاشون تکون میخوره اما راه نمیرن و ما راحت شکارشون میکنیم

من با نژاد نورد رفتم !
نام زیبای سارون ( Sauron ) رو انتخاب نمودم ! به جمع انقلابیون پیوسته و امپراطوری را ار اسکاریم پاک کرده و امپراطور تمریل را نیز کشتم !
لول 47 هستم در تمامی نقاط نه گانه خان (thane) هستم و در پنج شهر خانه دارم !
مجموعه ای بی نظیر و ارزشمند از اسلحه و زره های قوی ، کم یاب و خوف و اسلحه های اربابان ددریک دارم که در خونم تو ویند هلم آرشیو کردم !
خیلی به کسی زور نمیگم ؛ هر از گاهی هم میرم شکار روباه و خرس و شیر و ترول و غول !
بار اول پرک زره سازی رو صد درصد کردم بعد پرک اسلحه یک دست ، همزمان پرک زره سبک هم صد درصد شد ! بعد رفتم سر پرک اسلحه های سنگین و تا 96 درصد بردمش بالا ! الآن هم دارم رو پرک تیر وکموم کارمیکن ! علاقه شدیدی هم به Lock Picking دارم (لول 81)!
کلا خیلی بازی باحالی بود !

من کلا 1 ساعت بازیش کردم!:d

البته این حرفم ماله چند وخ پیشه!الان دیگه با 35 ساعت بازی تمومش کردم!هیچ باگی هم ندیدم به جز یه باگ تو لودینگ که یه بار کنسول رو ری استارت کردم درست شد.وقتی میموردم خودش از سیو قبلی لود نمیکرد!باید خودم میزدم لود بشه.البته یه باگ دیگه هم داشت که در کل بازی حدود 6-7 بار برام اتفاق افتاد!اونم لودیگ هایی بودن که بیشتر از 10 دقیقه طول میکشیدن!در حالی لودینگ های معمولی 1-2 دقیقه طول میکشن!

البته این حرفم ماله چند وخ پیشه!الان دیگه با 35 ساعت بازی تمومش کردم!هیچ باگی هم ندیدم به جز یه باگ تو لودینگ که یه بار کنسول رو ری استارت کردم درست شد.وقتی میموردم خودش از سیو قبلی لود نمیکرد!باید خودم میزدم لود بشه.البته یه باگ دیگه هم داشت که در کل بازی حدود 6-7 بار برام اتفاق افتاد!اونم لودیگ هایی بودن که بیشتر از 10 دقیقه طول میکشیدن!در حالی لودینگ های معمولی 1-2 دقیقه طول میکشن!

داداش دقت کردىد اىن بازى اصلا تموم نمىشه من بالا 100 ساعت بازى کردم هنوز مامورىت داره بعد شما با 35 ساعت چه جورى تموم کردىد؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

من زدم نژاد imperial....‌ one handed و‌ restoration هم بردم بالا...با light armor.....الان لول 23 ام.....
چه طوری باید ازدواج کرد ؟ ساخت زره چه طوریه ؟ هر وقت میرم بسازم چیز جپیدی اضافه نشده.من زره glass‌دوست دارم بسازم و زره اژدها که بلد نیستم.هم ingot‌ رنگ سبز دارم هم پوست و استخون اژدها.....

اژدها کشی هم راحت شده.اول با dragonrend بشونینش....بعد با یه عصا که از یکی از کوئست های فرعی شهر downfall‌ گیرمون میاد بیفتین به جون اژدها.... له له میشه.

من که از تمام امکانات بازی استفاده می کنم
تجارت میکنم
دارو میسازم
اسلحه میسازم
ماموریت انجام میدم
.
.
.
ولی الان 150 ساعته که هنوز تمومش نکردم.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟