Skullgirls | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SG_logo_FB.png

Publisher : Autumn Games
Genre : 2D Fighting
Platforms : Xbox 360, Playstation 3 and PC

Skullgirls عنوان در سبک 2D Fighting است که در آن تعدادی خانم مبارز با قدرت های عجیب را کنترل می کنید. Skullgirls دارای مبارزاتی سریع (که شباهت زیادی به عنوانMarvel vs. Capcom دارد)، بخش Story Mode برای هر کاراکتر، بخش آنلاین با کمترین تاخیر و لگ( به لطف GGPO ) و بخش آموزشی کامل است.
هم اکنون با ثبت نام در سایت Cheapassgamer میتونید در Skullgirls Beta شرکت کنید و از بخش آنلاین فوق العاده اش لذت ببرین.

کسی Skullgirls رو بازی کرده احیانا؟ کل تاپیک شده بحث در مورد اینکه MK چقدر بازیه بدیه.
YOU ARE SO WRONG

MORTAL KOMBAT IS THE KING
Perhaps in Iran
.But trust me, outside of Iran not as many people play it. They don't even take this game seriously
To them it's just a gore fest where naked people rip each other's heads. Nothing more.
به طور کلی، قضیه اینکه تو ایران MK بر SF ارجحیت داره کلا بحث مفصلیه و از خیلی دیدگاه ها میشه آسیب شناسی کرد:دی

سلام
کسی میدونه چطوری میشه با نسخه کرک شده اش آنلاین بازی کرد ؟
برای این بازی هنوز آپدیتی نیومده که شخصیت جدیدی بهش اضافه بشه ؟
سلام. راستش تا اونجایی که میدونم فعلا کرک مولتی پلیر یا آپدیتی برای Skullgirls نیومده. Squigly فعلا قفله و فعلا نمیشه انتخابش کرد.
منم میدونم این تاپیک Skullgirls هست! ولی دور از ادبه که یکی از اعضای کامیونیتی خوشحال MK باز بیاد و تو تاپیک یه بازی مبارزه ای پست بده و کسی جوابشو نده :دی
street fighter is unbalanced
یا واقعا هیچ اطلاعی از این سبک نداری یا اینکه خودتو به بی اطلاعی زدی . اینکه یه MK باز (یکی از آنبلنس ترین فایتینگ های فعلی) بیاد و بالانس بودن SF (بالانس ترین فایتینگ فعلی) رو زیر سوال ببره واقعا احمقانه ترین کاریه که میتونه بکنه. من ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم تا تاپیک از اینی که هست بیشتر بیراهه نره.
به زودی دوستان تاپیکی می زنن در همین حیطه، علاقه مندان میتونن برن بحث رو اونجا ادامه بدن.

سلام. راستش تا اونجایی که میدونم فعلا کرک مولتی پلیر یا آپدیتی برای Skullgirls نیومده. Squigly فعلا قفله و فعلا نمیشه انتخابش کرد.
منم میدونم این تاپیک Skullgirls هست! ولی دور از ادبه که یکی از اعضای کامیونیتی خوشحال MK باز بیاد و تو تاپیک یه بازی مبارزه ای پست بده و کسی جوابشو نده :دی

یا واقعا هیچ اطلاعی از این سبک نداری یا اینکه خودتو به بی اطلاعی زدی . اینکه یه MK باز (یکی از آنبلنس ترین فایتینگ های فعلی) بیاد و بالانس بودن SF (بالانس ترین فایتینگ فعلی) رو زیر سوال ببره واقعا احمقانه ترین کاریه که میتونه بکنه. من ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم تا تاپیک از اینی که هست بیشتر بیراهه نره.
به زودی دوستان تاپیکی می زنن در همین حیطه، علاقه مندان میتونن برن بحث رو اونجا ادامه بدن.

بنده تحت تاثیر دوستانی مثله شما که می گفتن استریت فایتر بسی زیباتر از مورتال هست اونم از همه جهت/ رفتم و یه بار دیگه سعی در علاقه مند کردن خود به استریت کردم/اما بعداز چند ساعت بازی فهمیدم هیچ وقت اکثریت دلیلی بر حقانیت نیس/ چی بود اخه یکی رو بر می داشتی بازدن یه دکمه دهن همه رو صاف می کردی بدون هیچ تخصصی/ از طرفی یه دوست دیگه رو بر می داشتی تا می یومدی به خودت بجنبی نابود شده بودی/حالا حتما شما دلایل بسیار قانع کنندهای داری/بازم می گم هرچی زیاد طرفدار داشت عالی نیس/.خیلی می فهمی خوش به حالت/

SG رو من نصب کردم و بازی کردم ، بازی برای کسایی که با مفهوم فایتینگ آشنا نیستن خیلی خوبه، نکته های کلیدی مثل Block Stun - Recovery etc. رو توضیح میده و نسبت به SF کمی نرم تره ، همون کاراکتراش کمن که اونم فک کنم اضافه کنن به مرور زمان

استیم سه روز واسه free گذاشته و بازی کردم قشنگ هست فقط دو تا اشکال هست :

یکی اینکه کاراکتراش کم هستن .
دوم اینکه قسمت کنترل خیلی بده ، کلیک ها .. مثلا MK - HP - HK اینا چی هستن ؟ باز اگر از کلیک های xbox استفاده میکردن مثل RT - RB بهتر بودش .

مثلا قسمت اموزشی تا یه جایی رو رفتم ولی بعدش گفته بود k بزن - p بزن که خوب اصلا تو قسمت کنترل نیست ... !!! بعضی حرکت ها رو هم شانسی یاد گرفتم .

در کل از بازی راضی هستم و به احتمال زیاد بخرمش .

دوم اینکه قسمت کنترل خیلی بده ، کلیک ها .. مثلا MK - HP - HK اینا چی هستن ؟ باز اگر از کلیک های xbox استفاده میکردن مثل RT - RB بهتر بودش .

مثلا قسمت اموزشی تا یه جایی رو رفتم ولی بعدش گفته بود k بزن - p بزن که خوب اصلا تو قسمت کنترل نیست ... !!!
موضوع اینه که مخاطب‌های این گیم، فایتینگ‌بازهای کلاسیکه و حتماً سازنده‌هاش فرض رو بر این گذاشتن که بازیکن‌ها با این چیزا آشنا هستن. به هر حال قرار نیست این بازی، فروش میلیونی داشته باشه دیگه، نه؟

P یعنی Punch
K یعنی Kick
HP و HK هم Heavy Punch و Heavy Kick
یه خوبی اینجور اسـم‌گـذاری اینه که یه سـیـسـتـم مشـترک برای تـمام پلترفرم‌هایی که گیم براشـون عرضـه شـده، به وجـود میاد و بازیکن‌های XBox می‌تونن با بازیکن‌های PS3 یا PC با یه زبان مشـتـرک صحبت کنن (زیادی شلوغش کردم البته :دی). اگه به قول شما از اسم‌های RB و RT استفاده می‌کردن عجیب بود.

پ.ن. - من خود این گیم رو اصلاً بازی نکردم.

پ.ن. - من خود این گیم رو اصلاً بازی نکردم.

اون موقع بتا با صفا بازی کردیم خیلی فان بود حمید . ارزش خرید رو داره اما باز گرونه
تا چند روز دیگه اگه بخرین تمام DLC ها فری واستون باز میشه اما اگه بعد از اون تاریخ که فکر کنم 22 نوامبر باشه خرید کنید باید DLC هارو جدا بخرین

اون موقع بتا با صفا بازی کردیم خیلی فان بود حمید . ارزش خرید رو داره اما باز گرونه
تا چند روز دیگه اگه بخرین تمام DLC ها فری واستون باز میشه اما اگه بعد از اون تاریخ که فکر کنم 22 نوامبر باشه خرید کنید باید DLC هارو جدا بخرین
خیلی هنر کنم، همین KoF XIII رو بازی می‌کنم که چند وقته خریدم و هنوز وقت نذاشتم روش :-l
در جریان که هستی.

خیلی هنر کنم، همین KoF XIII رو بازی می‌کنم که چند وقته خریدم و هنوز وقت نذاشتم روش :-l
در جریان که هستی.

منم گرفتم.اما اصلا وقت نشده بازی کنم.در حد تست اره.
لگ نداشت خوب بود. خیلی اما سخته سیستم کمبوش من نمیتونم اصلا یاد بگیرم.
Cl.hp بعد command move اصلا یجوریه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or