Skullgirls | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SG_logo_FB.png

Publisher : Autumn Games
Genre : 2D Fighting
Platforms : Xbox 360, Playstation 3 and PC

Skullgirls عنوان در سبک 2D Fighting است که در آن تعدادی خانم مبارز با قدرت های عجیب را کنترل می کنید. Skullgirls دارای مبارزاتی سریع (که شباهت زیادی به عنوانMarvel vs. Capcom دارد)، بخش Story Mode برای هر کاراکتر، بخش آنلاین با کمترین تاخیر و لگ( به لطف GGPO ) و بخش آموزشی کامل است.
هم اکنون با ثبت نام در سایت Cheapassgamer میتونید در Skullgirls Beta شرکت کنید و از بخش آنلاین فوق العاده اش لذت ببرین.

با تمام احترامی که قائلم، MK بدترین فایتینگی هست که توی عمرم دیدم و دلایل بی شماری برای اثبات این موضوع میشه آورد. اما این Skullgilrs به نظرم پتانسیل تبدیل شدن به یه فایتینگ خوب و بزرگ رو داره.
گیم پلی بازی هم میشه راحت بسطش داد و انواع و اقسام کمبوها رو پیاده کرد و به نظرم خیلی بهتر از MK هست.
علی‌ جان MK هیچوقت ساخت نشده که با SF & .... رقابت کنه، داری با استاندارد‌های SF میبینی‌ MK رو معلومه می‌شه بدترین ,مثل Battlefield و COD هستن :دی
====
این خیلی‌ فان به نظر میاد، دیروز اتفاقا داشتم در مورد دانلود کردنش فکر می‌کردم،سبک گرافیکش هم به روحیات من میخوره :دی

علی‌ جان MK هیچوقت ساخت نشده که با SF & .... رقابت کنه، داری با استاندارد‌های SF میبینی‌ MK رو معلومه می‌شه بدترین :دی
====
این خیلی‌ فان به نظر میاد، دیروز اتفاقا داشتم در مورد دانلود کردنش فکر می‌کردم،سبک گرافیکش هم به روحیات من میخوره :دی
میدونم چی میگی کاوه ولی یه جورایی! اگر بری تو کارش میبینی که اد بون سعی داره یه چیزی در حد فایتینگ های ژاپنی بزنه و میخواد با SF و اینا رقابت کنه.
مثلا یه مقایسه کوچک بین این 3تا بکنیم به این صورته که گیم پلی MK از یه جایی به بعد دیگه ادامه نداره و محدوده. به قول همین آصفا! (:biggrin1:) آپدیت های بی موقع و بالانس نبودن شخصیت های بازی خیلی سطح اونو پایین آورده و همه رو از بازی زده کرده. برای هر بازی که میسازه (نمونه-ش همین Injustice) اینقدر DLC میذاره که انگار سه چهارم بازی رو DLC کرده. چیزی که MK رو متفاوت میکنه وجود فاتالیتی ها و خشونت بالا هست. اد بون تجربه کافی توی ساخت فایتینگ های بزرگ نداره.
ولی از طرف دیگه SF رو داریم که هر آپدیت پشت خودش نظرات کلی از فایتینگ بازهای حرفه ای به همراه داره و آپدیت های به موقع باعث شده که این بازی تبدیل به یکی از بالانس ترین عناوین بشه. دیگه فک کنم لازم نباشه بگیم فایتینگ مال ژاپنیاست:biggrin1:
اما در مورد Skullgirls قضیه یه جورایی فرق میکنه. گیم پلی بازی به لطف کمبوهای 30 - 40 ضرب و به بالا بزرگ هست و هر کسی میتونه اونو برای خودش شخصی سازی کنه. ولی مشکل اساسی که داره، نبود شخصیت های زیاد هست (البته همین شخصیت ها از نظر کاربردی خیلی با هم تفاوت دارن و هر کدومشون یه دنیای جداگونه از هم به حساب میان:biggrin1:).

این تعداد پلیرهای امسال هر کدوم از بازی ها:

1. SSF4 AE v2012 - 1,601 players

2. UMvC3 - 1,297 players
3. Smash - 696 players
4. Injustice - 582 players
5. SFxT - 545 players
6. KoF13 - 433 players
7. P4A - 400 players
8. TTT2 - 355 players
9. MK9 - 233 players

این خیلی‌ فان به نظر میاد، دیروز اتفاقا داشتم در مورد دانلود کردنش فکر می‌کردم،سبک گرافیکش هم به روحیات من میخوره
پیشنهاد می کنم Dive Kick رو هم امتحان کنی. یه جور حالت Parody داره! کلا Dice Kick هم خیلی فان هست.

میدونم چی میگی کاوه ولی یه جورایی! اگر بری تو کارش میبینی که اد بون سعی داره یه چیزی در حد فایتینگ های ژاپنی بزنه و میخواد با SF و اینا رقابت کنه.
مثلا یه مقایسه کوچک بین این 3تا بکنیم به این صورته که گیم پلی MK از یه جایی به بعد دیگه ادامه نداره و محدوده. به قول همین آصفا! (:biggrin1:) آپدیت های بی موقع و بالانس نبودن شخصیت های بازی خیلی سطح اونو پایین آورده و همه رو از بازی زده کرده. برای هر بازی که میسازه (نمونه-ش همین Injustice) اینقدر DLC میذاره که انگار سه چهارم بازی رو DLC کرده. چیزی که MK رو متفاوت میکنه وجود فاتالیتی ها و خشونت بالا هست. اد بون تجربه کافی توی ساخت فایتینگ های بزرگ نداره.
ولی از طرف دیگه SF رو داریم که هر آپدیت پشت خودش نظرات کلی از فایتینگ بازهای حرفه ای به همراه داره و آپدیت های به موقع باعث شده که این بازی تبدیل به یکی از بالانس ترین عناوین بشه. دیگه فک کنم لازم نباشه بگیم فایتینگ مال ژاپنیاست:biggrin1:
اما در مورد Skullgirls قضیه یه جورایی فرق میکنه. گیم پلی بازی به لطف کمبوهای 30 - 40 ضرب و به بالا بزرگ هست و هر کسی میتونه اونو برای خودش شخصی سازی کنه. ولی مشکل اساسی که داره، نبود شخصیت های زیاد هست (البته همین شخصیت ها از نظر کاربردی خیلی با هم تفاوت دارن و هر کدومشون یه دنیای جداگونه از هم به حساب میان:biggrin1:).

2. UMvC3 - 1,297 players
3. Smash - 696 players
5. SFxT - 545 players
6. KoF13 - 433 players
7. P4A - 400 players
8. TTT2 - 355 players
9. MK9 - 233 players
خوب اگه میدونی‌ چی‌ میگی‌ پس؟ :دی منم دارم همینی رو میگم که تو میگی‌ دیگه :دی. بین بازی‌های دیگه هم همینجوری هست، مثلا Dota با LoL، دوتا با اینکه گیمپلی گسترده تری داره و خیلی‌ عمیق تر و بالانس تر هست ولی‌ برای کسی‌ که تازه کار هست لذتی که LoL داره خیلی‌ بیشتر هست. اینا هم اینجوری هستن یه نفر که تازه کار هست و قصد هم نداره به طور حرفه‌ای بازی کنه از MK بیشتر لذت میبره و منظور منم همین بود :دی
======
والا اینو هنوز امتحان نکردم ولی‌ اگه طوری که تو میگی‌ باشه برا یه بازی با حجم نسبتا کم خیلی‌ خوب هست ,حتا با وجود شخصیت‌های کم.

با تمام احترامی که قائلم، MK بدترین فایتینگی هست که توی عمرم دیدم و دلایل بی شماری برای اثبات این موضوع میشه آورد.
بدترین؟! حداقل میگفتی یه دونه مونده به آخر تا مشتری شیم :d وقتی ما از MK صحبت میکنیم, منطورمون فقط این آخرین MK نیست و از اونجایی که من از بچگی با MK های دوبعدی بزرگ شدم و عاشق شخصیت کابال هستم, به همین خاطر از نظر من MK بهترین فایتینگ جهانه. میخوای قبول کن میخوای نکن :d

2. UMvC3 - 1,297 players
3. Smash - 696 players
5. SFxT - 545 players
6. KoF13 - 433 players
7. P4A - 400 players
8. TTT2 - 355 players
9. MK9 - 233 players
از کِی تا حالا خوب بودن یه چیزی (مثلا بازی) رو از روی تعداد گیمرهاش میشه تشخیص داد?! مثلا COD که اکثرا میشه پر فروشترین آیا بهترین FPS تو هر ساله؟ یا justin آیا اصلا خواننده هم میشه حسابش کرد چه برسه به بهترین :)

بدترین؟! حداقل میگفتی یه دونه مونده به آخر تا مشتری شیم :d وقتی ما از MK صحبت میکنیم, منطورمون فقط این آخرین MK نیست و از اونجایی که من از بچگی با MK های دوبعدی بزرگ شدم و عاشق شخصیت کابال هستم, به همین خاطر از نظر من MK بهترین فایتینگ جهانه. میخوای قبول کن میخوای نکن :d

از کِی تا حالا خوب بودن یه چیزی (مثلا بازی) رو از روی تعداد گیمرهاش میشه تشخیص داد?! مثلا COD که اکثرا میشه پر فروشترین آیا بهترین FPS تو هر ساله؟ یا justin آیا اصلا خواننده هم میشه حسابش کرد چه برسه به بهترین :)
اون دیگه نظر شخصیه هر کسی که از کدوم فایتینگ خوشش میاد. ولی یه سری چیزا حقیقته میخوای قبول کن میخوای نکن:d
اما،
متا بدم خدمتتون؟ میزان فروش چی؟ شما از هر لحاظی که خودت حساب میکنی بگو من برات بذارم:d
تعداد پلیرها خیلی واضح داره میگه کدوم بازی طرفدار بیشتری داره و کدوم نداره. COD هم که تا الان بهترین FPS از دیدگاه خیلی ها بوده و لابد بهترین FPS هست و اینقدر فروشش هم بالا هست که ثابت کنه طرفداران این بازی بی شمارن و خیلیا میرن سراغش مگر اینکه اون پلیرها رو اصلا گیمر حساب نکنیم که خب در این صورت خودمون میریم زیر سوال;;)
خلاصه کلوم، MK هنوز باید تجربه کسب کنه که توانایی رقابت با عناوین بالا سری رو داشته باشه (البته اگر قصدش رقابت باشه) و طبق اون چیزی که من دیدم، هنوز هکتارها فاصله داره که بخواد اصلا به کوچکترین هر کدوم از اونها نزدیک بشه:d
ربط Justin به این موضوع هم مثل پیدا کردن پرتقال فروش میمونه:d

امروز حسابی سرم درد میکنه برای کل کل, پس بزن بریم
:d

2. UMvC3 - 1,297 players
3. Smash - 696 players
5. SFxT - 545 players
6. KoF13 - 433 players
7. P4A - 400 players
8. TTT2 - 355 players
9. MK9 - 233 players

متا بدم خدمتتون؟ میزان فروش چی؟ شما از هر لحاظی که خودت حساب میکنی بگو من برات بذارم

در مورد متا:

همونطور که میدونی ما الان در بخش PC هستیم و اصولا بازیهایی که برای PC منتشر نشدن رو حتی آدم هم حسابشون نمی کنیم. پس این 6 تا بازی که برای PC منتشر نشدن از دور خارج میشن به همین سادگی :d

Super Street Fighter IV
Super Smash Bros
Ultimate Marvel vs. Capcom 3
Injustice
Persona 4 Arena
Tekken Tag Tournament 2

بازی The King of Fighters XIII: Steam Edition هم که هنوز منتشر نشده برای PC پس اون هم خارج شد

پس رقابت میمونه بین سه بازی زیر که مشخصه میانگین متای کدومشون بیشتره
نکته1: عدد بالایی میانگین امتیاز سایتها و عدد پایینی امتیاز گیمرهاست
نکته2: ما فقط در مورد امتیاز نسخه ی PC این بازیها صحبت می کنیم

79
Street Fighter X Tekken
6.2
Street Fighter X Tekken for PC Reviews - Metacritic

82
Mortal Kombat Komplete Edition
8.9

Mortal Kombat Komplete Edition for PC Reviews - Metacritic

هنوز امتیازی نداره
Skullgirls
7.1
Skullgirls for PC Reviews - Metacritic

84
Super Street Fighter IV: Arcade Edition
7.9

http://www.metacritic.com/game/pc/super-street-fighter-iv-arcade-edition

خب الان چک کردیم دیدم نسخه ی Arcade این بازی منتشر شده برای PC
که فقط دو امتیاز بیشتر از Mortal Kombat Komplete Edition داره که خیلی ناچیزه. یعنی فاصله ی بهترین و بدترین بازی فایتینگ جهان فقط 2 امتیازه. واقعا جالب نیست؟ :d

تعداد پلیرها خیلی واضح داره میگه کدوم بازی طرفدار بیشتری داره و کدوم نداره. COD هم که تا الان بهترین FPS از دیدگاه خیلی ها بوده و لابد بهترین FPS هست و اینقدر فروشش هم بالا هست که ثابت کنه طرفداران این بازی بی شمارن و خیلیا میرن سراغش مگر اینکه اون پلیرها رو اصلا گیمر حساب نکنیم که خب در این صورت خودمون میریم زیر سوال

الان باز رفتی خونه ی اول. در این که مثلا COD4 بهترین بازی FPS اون سال بود شکی نیست ولی آیا COD های بعدی اون هم همشون بهترین بودن که تونستن بیشترین فروش رو داشته باشن؟ یه بار دقیق این سوال رو از خودت بپرس و صادقانه جواب بده

آخرین ویرایش:
من هر روز و هر زمان سرم برای کل کل درد میکنه و امروز داره منفجر میشه و این نشونه خوبیه:d
امروز حسابی سرم درد میکنه برای کل کل, پس بزن بریم
:d
در مورد متا:

همونطور که میدونی ما الان در بخش PC هستیم و اصولا بازیهایی که برای PC منتشر نشدن رو حتی آدم هم حسابشون نمی کنیم. پس این 6 تا بازی که برای PC منتشر نشدن از دور خارج میشن به همین سادگی :d

Super Street Fighter IV
Super Smash Bros
Ultimate Marvel vs. Capcom 3
Injustice
Persona 4 Arena
Tekken Tag Tournament 2

بازی The King of Fighters XIII: Steam Edition هم که هنوز منتشر نشده برای PC پس اون هم خارج شد

پس رقابت میمونه بین سه بازی زیر که مشخصه میانگین متای کدومشون بیشتره
نکته1: عدد بالایی میانگین امتیاز سایتها و عدد پایینی امتیاز گیمرهاست
نکته2: ما فقط در مورد امتیاز نسخه ی PC این بازیها صحبت می کنیم

79
Street Fighter X Tekken
6.2
Street Fighter X Tekken for PC Reviews - Metacritic

82
Mortal Kombat Komplete Edition
8.9

Mortal Kombat Komplete Edition for PC Reviews - Metacritic

هنوز امتیازی نداره
Skullgirls
7.1
Skullgirls for PC Reviews - Metacritic

84
7.9

Super Street Fighter IV: Arcade Edition for PC Reviews - Metacritic

خب الان چک کردیم دیدم نسخه ی Arcade این بازی منتشر شده برای PC
که فقط دو امتیاز بیشتر از Mortal Kombat Komplete Edition داره که خیلی ناچیزه. یعنی فاصله ی بهترین و بدترین بازی فایتینگ جهان فقط 2 امتیازه. واقعا جالب نیست؟ :d

الان باز رفتی خونه ی اول. در این که مثلا COD4 بهترین بازی FPS اون سال بود شکی نیست ولی آیا COD های بعدی اون هم همشون بهترین بودن که تونستن بیشترین فروش رو داشته باشن؟ یه بار دقیق این سوال رو از خودت بپرس و صادقانه جواب بده
اصلا سوال اصلی که پرسیده میشه ازت اینه که بحثی که ایجاد شده چه ربطی به متای نسخه های مختلف بازی داره؟ جدی میگم. مگه خودت نمیگی اونا وقتی روی PC منتشر نشدن رو ما آدم حسابشون نمیکنیم؟ به نظرت اونا متای نسخه PC رو آدم حساب میکنن اصن؟
نه عزیز هز جای جهان وقتی حرف از متا میاد وسط به نسخه ای رجوع میشه که بیشتری تعداد نقدها رو داره چون جامعه آماری بیشتری رو در بر میگیره و نظرات مختلف رو پیش خودش داره.
اینکه میبینی متای نسخه های PC عناوین فایتینگ روی PC کمتره بر میگرده به چیزایی مثل کنترل بازی و ... وگرنه هسته اصلی بازی یکیه.
اما:
Street Fighter IV متای نسخه PC شد 91! یعنی 9 نمره فاصله داره. 9 نمره! واقعا جالب نیست؟:d

اما در مورد قسمت بعدی حرفت. بذار فک کنم... آره نسخه های بعدی نه تنها فروششون کمتر و مساوی نبود بلکه بیشتر هم شد و این داره به یه فاجعه برای رقباش تبدیل میشه. حالا این موضوع آف تاپیکه و میترسم ناظمین بیان سراغمون. اگر خواستین پروفایلم آماده پذیرش حرفای شما هست:d

پ.ن: اجازه بدین شاید امشب یه تاپیک جداگونه برای این موضوع زدم و اونجا راحت تر در موردش حرف میزنیم و تعدادمون زیاد تر باشه که بهتر بشه نتیجه گرفت.
پ.ن 2: البته عنوان Blaze Blue Calamity Trigger هم بود که متاش (متای کلیش) از MK بیشتر شد ولی چون برای نسخه PC هیچی ثبت نشده بود، ازش میگذریم.
پ.ن 3: البته من هیچکدوم از متاهایی که خودم و شما گذاشتیم رو بازم قبول ندارم (کلا من متا رو قبول ندارم) چون جامعه آماری و تعداد نقداشون کمه.

اصلا سوال اصلی که پرسیده میشه ازت اینه که بحثی که ایجاد شده چه ربطی به متای نسخه های مختلف بازی داره؟ جدی میگم. مگه خودت نمیگی اونا وقتی روی PC منتشر نشدن رو ما آدم حسابشون نمیکنیم؟ به نظرت اونا متای نسخه PC رو آدم حساب میکنن اصن؟
نه عزیز هز جای جهان وقتی حرف از متا میاد وسط به نسخه ای رجوع میشه که بیشتری تعداد نقدها رو داره چون جامعه آماری بیشتری رو در بر میگیره و نظرات مختلف رو پیش خودش داره.
اینکه میبینی متای نسخه های PC عناوین فایتینگ روی PC کمتره بر میگرده به چیزایی مثل کنترل بازی و ... وگرنه هسته اصلی بازی یکیه.
اما:
Street Fighter IV متای نسخه PC شد 91! یعنی 9 نمره فاصله داره. 9 نمره! واقعا جالب نیست؟:d

.
اونا دیگه کین؟ ما PC Gamer هستیم اینجا و فقط PC و بازیهایی که روی PC منتشر میشن برامون مهمه. اونا رو وللش :d میشه بدونم کنترل بازیها روی PC چه مشکلی داره؟ تنها دستگاهی که میشه هرچی کنترلر موجود در جهان رو بهش وصل کرد PC هست. در مورد گرافیک هم در اکثر موارد PC سرتره مخصوصا اگه سازنده بخواد برای نسخه ی PC ارزش قائل بشه. در کل در هرمورد که حساب کنی, نسخه ی PC اون بازی سرتر از نسخه ی کنسولیش هست و باید هم امتیازاتش بالاتر باشه. اگه بالاتر نیست یعنی دستهایی پشت پرده قرار داره که ما نمی بینیم :d در مورد Street Fighter IV هم حق با توئه چون امتیازش 9 تایی بیشتره گرچه کاربرها امتیاز بیشتری به MK دادن نسبت به اون :d حالا اگه از نظر امتیاز متا حساب کنیم SFIV اوله و MK سوم. ولی برای من MK اوله. skullgirls هم جزو 5 تای اوله...خیلی هم جالبه بازیش مخصوصا وقتی که بانوانش میافتن زمین خیلی جالبتر هم میشه :d

علی‌ جان MK هیچوقت ساخت نشده که با SF & .... رقابت کنه، داری با استاندارد‌های SF میبینی‌ MK رو معلومه می‌شه بدترین ,مثل Battlefield و COD هستن :دی
====

یعنی MK از SF بدتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به شخصه بهترین فایتینگ مرتال کمبات رو میدونم بعد تکن و بعدش Dead Or Alive
استریت فایتر اصلا خوشم نمیاد خیلی یه جور دو جوره

راستی الان کال ا بهتره یا بتل؟ آخه گقتی مثل مقایسه ایناست؟
من میگم بتل بهتره:))

یعنی MK از SF بدتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به شخصه بهترین فایتینگ مرتال کمبات رو میدونم بعد تکن و بعدش Dead Or Alive
استریت فایتر اصلا خوشم نمیاد خیلی یه جور دو جوره

راستی الان کال ا بهتره یا بتل؟ آخه گقتی مثل مقایسه ایناست؟
من میگم بتل بهتره:))
دقیقا همینطوره>:d
و البته اینکه مورتال کمبات از استریت فایتر بدتره یه فکته>:d

معمولا کسایی که بازی های فایتینگ رو تویه این سایت مقایسه میکنن بیشتر از رویه تعصب هست
ولی وقتی توضیحات بازیکنهای حرفه ایه خارجی رو میخونید و استقبال بازیکن ها رو در مسابقات بزرگ میبینید مشخص میشه که کدوم بازی بهتر هست
ولی خوب علاقه چیزه جدایی هست. (من SF رو از بقیه بازی های فایتینگ بیشتر دوست دارم)
به شخصه همه بازی هایه فایتینگ رو دوست دارم و بازی میکنم در حد خودم هم سعی میکنم بیشترین تلاشم رو برای یادگیری بازی انجام بدم( نه مثل بعضی ها ...)
دیگه تعصب داشتن و بازیه فایتینگ دیگه رو زیره سوال بردن کاره اشتباهی هست
Skull Girl > SF > SFxT > Dive Kick > UMVC > KOF > Mk > Tekken :-*

معمولا کسایی که بازی های فایتینگ رو تویه این سایت مقایسه میکنن بیشتر از رویه تعصب هست
ولی وقتی توضیحات بازیکنهای حرفه ایه خارجی رو میخونید و استقبال بازیکن ها رو در مسابقات بزرگ میبینید مشخص میشه که کدوم بازی بهتر هست
ولی خوب علاقه چیزه جدایی هست. (من SF رو از بقیه بازی های فایتینگ بیشتر دوست دارم)
به شخصه همه بازی هایه فایتینگ رو دوست دارم و بازی میکنم در حد خودم هم سعی میکنم بیشترین تلاشم رو برای یادگیری بازی انجام بدم( نه مثل بعضی ها ...)
دیگه تعصب داشتن و بازیه فایتینگ دیگه رو زیره سوال بردن کاره اشتباهی هست
Skull Girl > SF > SFxT > Dive Kick > UMVC > KOF > Mk > Tekken :-*

YOU ARE SO WRONG

MORTAL KOMBAT IS THE KING:-b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or