Skullgirls | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SG_logo_FB.png

Publisher : Autumn Games
Genre : 2D Fighting
Platforms : Xbox 360, Playstation 3 and PC

Skullgirls عنوان در سبک 2D Fighting است که در آن تعدادی خانم مبارز با قدرت های عجیب را کنترل می کنید. Skullgirls دارای مبارزاتی سریع (که شباهت زیادی به عنوانMarvel vs. Capcom دارد)، بخش Story Mode برای هر کاراکتر، بخش آنلاین با کمترین تاخیر و لگ( به لطف GGPO ) و بخش آموزشی کامل است.
هم اکنون با ثبت نام در سایت Cheapassgamer میتونید در Skullgirls Beta شرکت کنید و از بخش آنلاین فوق العاده اش لذت ببرین.

خب بالاخره تاپیکش هم زده شد. یه سری توضیحات میدم برای اونایی که آشنای نیستن.

این عنوان الان چند ماهی هست که بر روی کنسول ها منتشر شده و الان در مرحله بتا هست و 22 آگوست نسخه کاملش عرضه میشه. انجین بازی از انجین بازی Marvel Vs. Capcom 2 الگو برداری شده و مکانیزم های گیم پلی و ویژگی هایی همچون مبارزات بر اساس Tag Team، character assists، snapbacks و delayed hyper combos رو شامل میشه. هر بازیکن قادره که 3تا شخصیت رو انتخاب کنه و به بازی بپردازه و کمبوهای ترکیبی فوق العاده بزرگ رو بر روی حریفش پیاده کنه که میتونه خیلی لذت بخش باشه. به عنوان مثال یه تریلر دیدم که با یه شخصیت تونست یه کمبو 80 ضربه ای به حریفش وارد کنه.

بازی شامل بخش های مختلفی از جمله بخش داستانی، Arcade، Versus Mode، Training Room و Tutorial Mode هست و بخش آنلاین هم از GGPO استفاده میکنه که توضیحاتش توی پست اول داده شد.
تمام انیمشن های بازی که برای هر شخصیت شامل 1400 انیمشین در فریم میشه به صورت دستی کشیده شدن و این رقم بیشترین مقداری هست که تا به حال توی بازی های فایتینگ دیده شده.
این بازی تا به حال چندین جایزه مختلف رو از سایت هایی چون IGN و 1UP و ... دریافت کرده.

امروز یه چند دست با صفا بازی کردیم . واقغا نت کد عالی داشت . من پینگم 380 بود ولی وسط بازی میزد 130 . بدون لگ .
خود بازی هم 9 تا کارکتر داره خیلی هم FUN هستن . کلی خندیدم مخصوصا با اون کارکتری که تفنگ داشت تیر میزد . ( ببخشین خیلی بیش از حد نوب تشریف دارم توی این بازی حتی اسم کارکترها رو هم بلد نیستم )
الان هم فکر کنم 3 روز بتاش کار میکنه . حجم زیادی هم نداره 900 مگابایت . حتما تست کنید. باحاله

بخش Tutorial بازی خیلی خوبه و تکنیک هایی مثل Hit confirm و Mix up رو به خوبی توضیح میده

کلی خندیدم مخصوصا با اون کارکتری که تفنگ داشت تیر میزد . ( ببخشین خیلی بیش از حد نوب تشریف دارم توی این بازی حتی اسم کارکترها رو هم بلد نیستم )
نوب!
اون اسمش Peacock ـه. Throw شو دیدی؟ حریفو میندازه تو گونی و بهش لگد میزنه! همونو اگه به Super ـش کنسل کنی چند نفر دیگه هم میریزن و لگد مالش می کنن :دی خیلی شخصیت باحالیه!
فعلا تا راه بیفتم همونو برمی دارم تا بعدش برم سراغ یک شخصیت هجومی مثل Felia و Valentine.

یه عکسی چیزی بزارین واسه ما فقرا هم ببینیم چیه؟
به مورتال کمبات یا تکن میرسه یا نه؟
درضمن کاراکترهاش زیادمیشن یا فقط 9 تا میمونه؟

یه عکسی چیزی بزارین واسه ما فقرا هم ببینیم چیه؟
به مورتال کمبات یا تکن میرسه یا نه؟
درضمن کاراکترهاش زیادمیشن یا فقط 9 تا میمونه؟
شما بی زحمت برو عکس های بازی رو گوگل کن. زحمتش کمتره :)
یه مسابقاتی هست به نام EVO که مخصوص بازیهای مبارزه ای هستش و هرسال تو لاس وگاس برگزار میشه. امسال تعداد شرکت کننده های Skullgirls بیشتر از MK و تقریبا برابر با Tekken Tag Tournament 2 بود. این معنیش اینه که Skullgirls از لحاظ عمق و میزان تخصصی بودن در سطح خوبیه. در کل فکر نمی کنم تو ایران بهایی برای این بازی قائل بشن، بنابراین به شما هم توصیه نمی کنمش.
کاراکترهای بازی فعلا همون 9 تا هستن.

شما بی زحمت برو عکس های بازی رو گوگل کن. زحمتش کمتره :)
یه مسابقاتی هست به نام EVO که مخصوص بازیهای مبارزه ای هستش و هرسال تو لاس وگاس برگزار میشه. امسال تعداد شرکت کننده های Skullgirls بیشتر از MK و تقریبا برابر با Tekken Tag Tournament 2 بود. این معنیش اینه که Skullgirls از لحاظ عمق و میزان تخصصی بودن در سطح خوبیه. در کل فکر نمی کنم تو ایران بهایی برای این بازی قائل بشن، بنابراین به شما هم توصیه نمی کنمش.
کاراکترهای بازی فعلا همون 9 تا هستن.
عکساشو دیدم خوشم نیومد

نسخه ی نهایی این بازی با حجم 1 گیگ منتشر شده ولی انگار اینجا طرفداری نداره. من فعلا منتظر نسخه ی کم حجم هستم...

آپدیت:
الان چک کردم و دیدم نسخه ی کم حجم هم با حجم 650 مگ منتشر شده. رفتیم برای DL
Skullgirls (2013) (MULTi6) RePack by SEYTER

آخرین ویرایش:
من هم امروز کمی وقت کردم که بازی کنم و یه بار با درجه ی سختی آسون قسمت داستانی رو تموم کردم. گرافیک کارتونی زیبایی داره. شخصیتهای منحصربفرد و جذابی! هم داره. کمبوهای متنوع و خوبی هم داره ولی بازی Guilty Gear که شبیه ترین بازی به این بازی هستش بنظرم کمی از این بازی بهتره چون تنوع شخصیتهاش بهتره. و اگه بخوایم از بین تمامی بازیهای فایتینگ بهترین رو انتخاب کنم, بدون شک هیچ کدوم به Mortal Kombat نمی رسند...

من هم امروز کمی وقت کردم که بازی کنم و یه بار با درجه ی سختی آسون قسمت داستانی رو تموم کردم. گرافیک کارتونی زیبایی داره. شخصیتهای منحصربفرد و جذابی! هم داره. کمبوهای متنوع و خوبی هم داره ولی بازی Guilty Gear که شبیه ترین بازی به این بازی هستش بنظرم کمی از این بازی بهتره چون تنوع شخصیتهاش بهتره. و اگه بخوایم از بین تمامی بازیهای فایتینگ بهترین رو انتخاب کنم, بدون شک هیچ کدوم به Mortal Kombat نمی رسند...
با تمام احترامی که قائلم، MK بدترین فایتینگی هست که توی عمرم دیدم و دلایل بی شماری برای اثبات این موضوع میشه آورد. اما این Skullgilrs به نظرم پتانسیل تبدیل شدن به یه فایتینگ خوب و بزرگ رو داره.
گیم پلی بازی هم میشه راحت بسطش داد و انواع و اقسام کمبوها رو پیاده کرد و به نظرم خیلی بهتر از MK هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or