Skill Set و Split-Screen Co-op در RE6

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
کپکام ژاپن به تازگی چندین اسکرین شات جدید از بازی Resident Evil 6 منتشر کرده است که قابلیت های Skill Settings (تنظیمات مهارتی) و Split-Screen Co-op (دو نفره با تقسیم صفحه نمایش) را به تصویر کشیده است.

RE6_08-22.jpg

مهارت ها (Skills)، ارتقا شخصیت شما را به همراه دارند و در پایان هر قسمت، می توانید این مهارت ها را در ازای Skill Points بخرید. مهارت هایی که در این تصاویر نشان داده شده اند به شامل این موارد می شوند:

Fire Arm Lv. 1 (آتش)
Battle Attack Lv. 1 (حمله)
Defense Lv. 1 (دفاع)
Concentrate Lv. 1
(تمرکز)

و غیره.

شما می توانید این مهارت ها را به گروه های 3 تایی تقسیم کنید. اوایل، به شما فقط اجازه استفاده از یک گروه داده خواهد شد اما با تمام کردن سناریو ها، این تعداد به 8 تا ارتقا داده خواهد شد.
شما میتوانید مجموعه مهارت های دلخواه خود را با پیشرفت در گیم پلی انتخاب کنید.

و اما در Split-Screen Co-op، دو بازیکن می توانند به صورت Offline به بازی بپردازند.

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

منبع

تبریک میگم! بازی RPG هم شد!
yahoo_6.gif

آخرین ویرایش:
علی جون ممنون بابت خبر ولی فکر نیمکنم اینجور خبرا نیاز به زدن تاپیک داشته باشه! تو همون تاپیک رزیدنت اویل بزازی فکر میکنم بهتره ;) چون هرچی به زمان عرضه بازی نزدیک میشیم کپکام یه چیزی رو رو میکنه! اینو گفتم چون اینجور خبرها جزو خبر های مهم رزیدنت اویل محسوب نمیشن ! یوقت ناراحت نشی از دستم. من این خبرو دو ساعت پیش تو پیج گذاشتم. :d

هر کی خیلی فن رزیدنت اویل هست بیاد تو تاپیک

علی جون ممنون بابت خبر ولی فکر نیمکنم اینجور خبرا نیاز به زدن تاپیک داشته باشه! تو همون تاپیک رزیدنت اویل بزازی فکر میکنم بهتره ;) چون هرچی به زمان عرضه بازی نزدیک میشیم کپکام یه چیزی رو رو میکنه! اینو گفتم چون اینجور خبرها جزو خبر های مهم رزیدنت اویل محسوب نمیشن ! یوقت ناراحت نشی از دستم. من این خبرو دو ساعت پیش تو پیج گذاشتم. :d

هر کی خیلی فن رزیدنت اویل هست بیاد تو تاپیک
میدونم حمید جون. اتفاقا اول داشتم تو تاپیک RE مینوشتمش که گفتم به غیر از اسکرین شات، یه سری اطلاعات جدید هم داره میده (Skill). گفتم بدک نیست اینجا هم بقیه بچه ها ببینن

دیگه واقعا فلسفه ی وجود زامبی تو این سری چیه ؟ بکننش cod بره دیگه
خدایی عکس اول صفحه رو که آدم میبینه ذهنش به سمت هر بازی میره به جز re

بهترین خبری که در مورد اویل 6 تا الان خوندم همین بود که split screen داره ...
این قابلیت رو در نسخه ی پنجم بازی هم خیلی خوب پیاده کرده بودند امیدوارم در این نسخه هم عالی کار بشه ولی بعید می دونم بخش داستانی بازی رو بشه به این شکل انجام داد ...
در هر حال به شدت استقبال می کنم :دی

بهترین خبری که در مورد اویل 6 تا الان خوندم همین بود که split screen داره ...
این قابلیت رو در نسخه ی پنجم بازی هم خیلی خوب پیاده کرده بودند امیدوارم در این نسخه هم عالی کار بشه ولی بعید می دونم بخش داستانی بازی رو بشه به این شکل انجام داد ...
در هر حال به شدت استقبال می کنم :دی
توی شماره ی 5 که می شد توی بخش داستانی افلاین با یک نفر دیگه بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or