God_of_game کاربر سایت Nov 8, 2009 #1 سلام. من به عنوان یکی از طرفدار های skate Spoiler که به خاطرش xboxم رو عوض کردم این تاپیک رو زدم و از استادها می خوام که اطلاعاتی در باره ی این بازی بزارن.
سلام. من به عنوان یکی از طرفدار های skate Spoiler که به خاطرش xboxم رو عوض کردم این تاپیک رو زدم و از استادها می خوام که اطلاعاتی در باره ی این بازی بزارن.
AdiB DelTa کاربر سایت May 15, 2010 #4 جریان این اسکیت برد 360 چیه که میگن باید با اون بازی کنیم؟ Spoiler مگه 360 قبلیت چش بود که به خاطر این عوضش کردی؟:cheesygri
جریان این اسکیت برد 360 چیه که میگن باید با اون بازی کنیم؟ Spoiler مگه 360 قبلیت چش بود که به خاطر این عوضش کردی؟:cheesygri
Apóllōn کاربر سایت May 15, 2010 #5 امتیازات بازی هم تا حالا خوب بده به غیر از Edge که به بازی 7 داد بقیه سایت ها بهش زیر 7 ندادن
AdiB DelTa کاربر سایت May 16, 2010 #6 آقا کی بازی رو گرفته؟ میارزه بخرم؟ زود بگین دو روز دیگه امتحانا شروع میشه و ...
Noirique کاربر سایت May 16, 2010 #7 شماره ی 2 ـش خیلی قشنگ و لذت بخش بود . مخصوصا Free Roaming ـش که نهایت لذت رو داشت . با اون مپ پارک آبی هم خیلی حال کردم .
شماره ی 2 ـش خیلی قشنگ و لذت بخش بود . مخصوصا Free Roaming ـش که نهایت لذت رو داشت . با اون مپ پارک آبی هم خیلی حال کردم .
God_of_game کاربر سایت May 18, 2010 #8 بازی رو با موفقیت کامل به اتمام رسوندم. Spoiler بازی رو دیشب ساعت 7 خریده بودم اونایی که علاقه دارن به اسکیت برد (مثل خودم) از دست ندن. جریان این اسکیت برد 360 چیه که میگن باید با اون بازی کنیم؟ بیشتر... کی همچین حرفی رو گفته؟؟؟
بازی رو با موفقیت کامل به اتمام رسوندم. Spoiler بازی رو دیشب ساعت 7 خریده بودم اونایی که علاقه دارن به اسکیت برد (مثل خودم) از دست ندن. جریان این اسکیت برد 360 چیه که میگن باید با اون بازی کنیم؟ بیشتر... کی همچین حرفی رو گفته؟؟؟
AdiB DelTa کاربر سایت May 18, 2010 #9 خودم هم نمیدونم. تو مغازه های شهر شایعه شده بود که باید اسکیت بگیری و جریان همون گیتار هیرو هه. منم باورم نشد و بازی رو گرفتم. بد نیس.
خودم هم نمیدونم. تو مغازه های شهر شایعه شده بود که باید اسکیت بگیری و جریان همون گیتار هیرو هه. منم باورم نشد و بازی رو گرفتم. بد نیس.
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت May 20, 2010 #11 یکی بیاد بگه چجوریاست ؟ من که نه از Tony Hawk خوشم اومد نه از Skate 1 ! نمیدونم این خوبه یا نه ! کلا زیاد با بازی اسکیت برد حال نمیکنم ! :biggrin1:
یکی بیاد بگه چجوریاست ؟ من که نه از Tony Hawk خوشم اومد نه از Skate 1 ! نمیدونم این خوبه یا نه ! کلا زیاد با بازی اسکیت برد حال نمیکنم ! :biggrin1: