Single Player عنوان Call Of Duty 4 فقط 6 ساعت!

rezaigi2004

کاربر سایت
بر طبق آخرین اطلاعات منتشر شده از مجله OXM از سوی Neogaf اعلام شد طبق نسخه آزمایشی کامل این بازی campaign mode در حدود 5 تا 6 ساعت زمان میبرد که به پایان برسد! البته به طور شایعه میشه به این موضوع فعلا نگاه کرد.

dsc_0816.jpg

سازندگان بازی دارن ازcod2 تا الان روش کار میکنن تقریبا یکی دو سال میشه حتی cod3 ساختش رو به عهده ی treyarch گذاشتن تا سازندگان infinity ward تمام کار و دقتشون رو روی شماره ی 4ش متمرکز کنن.فکر نمیکنم این خبر زیاد درست باشه چون اگه بگیم داشتن رو مراحل و گرافیک بازی کار میکردن باز نمیشه که اینکار دو سال طول بکشه اونم فقط برای 6 ساعت بازی.

اگه این خبر حقیقت داشته باشه خیلی بده.:(
ولی به قول دوستمون فعلا یه شایعه به نظر نیاد.;)
در ضمن اگه 1% هم حقیقت داشته باشه من روزی 15 دقیقه باهاش بازی میکنم تا حداقل یه هفته طول بکشه. :biggrin1:

درود
خوب شد به نیت قسمت 4 ، بازی رو 4 ساعته نساختن :biggrin1:.

پ.ن. دیگه زیر 10 ساعت باشه خیلی ستمه :mad:. ناسلامتی بعد از Call of Duty 2 ورژن 360 تا حالا دارن روی اینکار میکنن :-".

چه ربطی داره به اینکه چندسال روش کار میکنن؟
این بازی یک انجین مجزا داره که ساخت اون بیشتر از دیزاین لول و رکورد صداها وقت میبره.
امیدوارم 4 ساعت بیشتر نباشه من محصلم میخوام سریع تموم کنم کپه بذارم:laughing:

از اون موقعی که دموهاش فقط در مورد قابلیت های بخش مولتی پلیر بود و من حدس زدم که اینا بیشتر دارن به مولتی اهمیت میدن و single خوب از اب در نمیاد
امیدوارم این خبر درس نباشه چون خیلی ضدحاله:(:(:(

از اون موقعی که دموهاش فقط در مورد قابلیت های بخش مولتی پلیر بود و من حدس زدم که اینا بیشتر دارن به مولتی اهمیت میدن و single خوب از اب در نمیاد
اره احتمالا چون دیدن مولتی پلیر نسخه ی قبل خیلی مورد توجه واقع شد به طوری که حتی الانم به سرورش وصل شی شلوغه بی خیاله اصل بازی شدن

من مطمعنم که این شایعه درست نیست این شرکتی که cod2رو به این زیبایی ساخت. نمیاد روی روی یه بازی به این زیبایی کم کار کنه پس به این شایعه ها گوش ندین.
درزم اگه این بازی تو 10 ساعت تموم بشه ما ها رو 5 ساعت تمومش میکنیم اگرم که شایعه درست باشه که فاجعست 6 ساعتم تو 3 ساعت تموم میکنیم:headband::flexion::flexion::boxing:
:gunner:call of duty 3

در مورد مدت بازی بگم که چیز طبیعی هستش
تا اونجا که من دیدم اکثر نسخه های بازی این قدر زمان اوها کم بوده .
پس انتظار دوری هم از نسخه جدید بازی نمیشه داشت

ولی نکته ای که خیلی امیدوار کننده هستش ساخت شماره های بعدی هستش
با همان عنوان جنگ های مدرن که باز هم میشه امیدوار بود به این بازی در آینده ای نزدیک .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or