Silent Hills کنسل شده است

Mr. Worldwide

کاربر سایت
2iom2uk36np0b0pukx7p.jpg

Guillermo del Toro کارگردان فیلم های مشهور Hellboy و Pan's Labyrinth دیروز طی صحبتی در مورد جزئیات بازی Silent Hills بیان کرد.

Guillermo del Toro در همایش فیمل های اجتماعی در سان فرانسیسکو می گوید:
« این اتفاق نباید می افتاد، قلب من شکسته است."

صحبت های او مشخص نمی کند که منظور وی کوجیما است یا بازی Silent Hills.

در همین حین Norman Reedus بازیگر این عنوان در توییتر خود در مورد وضعیت عنوان جدید Silent Hills و گفتگو Guillermo del Toro بیان کرد:«
اتفاق فوق العاده ای است من در این مورد به آینده امیدوارم، امیدوارم و شاید روزی این مورد بازگردد، از همه عذرخواهی می کنم."
این در حالی هست که دمو قابل بازی P.T روز چهارشنبه توسط Konami از PlayStation Store حذف خواهد شد.

*آپدیت:

Konami تایید کرده است که Norman Reedus دیگر در این عنوان نقشی ندارد و قرار دادی هم ندارد. آنان همچنان به ساخت Silent Hill ادامه می دهند. یک نکته که Konami به جای s آخر این عنوان رو بکار نبرده.

*آپدیت 2:
به نظر Konami به صورت غیر رسمی کنسل شدن Silent Hills رو تایید کرده ولی چندتا نکته وجود داره؟

-چرا عکس Norman Reedus از وب سایت رسمی بازی حذف شده؟
جواب این هست که قرار داد وی تمام شده.( مگر ممکن است قرار داد ساخت یک بازی آن هم به یک هنرپیشه به این زودی تمام شود)
-چرا P.T دیگر در Playstation Network دردسترس نیست؟
خوب چون که تاریخ و مدت عرضه بازی که در نظر گرفته بودند به اتمام رسیده است.
- چرا Konami در متن خود از واژه SILENT HILL استفاده کرده است؟
آنان گفته اند سری SILENT HILL را ادامه خواهند داد نه SILENT HILLs را.
- P.T. چه خواهد شد؟
P.T. فقط یک دمو قابل بازی بوده است.
- چه چیزهایی در دمو قابل بازی P.T. بوده؟
در این دمو ایده اولیه SILENT HILLS و به گیمر بفهمانند که این دمو یک ایده است.

منبع

آخرین ویرایش:
در مقابل این بازی خیلی جبهه ی بدی گرفتید ...
من قبول دارم مشکلاتی داشت ولی خب به نظرم یکی از بهترین عناوین 2014 بود ;)
این دوستمون بهزاد انقدر رو اویل ویتن مانور داد که کار به اینجا کشید :d
صادقانه بگم چن سالی بود که داستان یه بازی ذهن منو اینقدر درگیر نکرده بود

دیگه از مانور گذشت، نمود قشنگ :|
یکی از دلایل تنفر 90% گیمر های کره زمین از TEW، "بهزاد گنده" هست :|

Prefessor
خبر اپدیت کن مطلع شن همه که لغو شد با همکاری و کوجیما و..
عجب کینه ای کونامی از کوجیما گزفته که اسمش میخواد از همه جا پاک کنه واقعا رفت کونامی تو کما
وجود کوجیما ی نقطه قوت معنوی برای این کمپانی بود
دارم قشنگ خواب ورشکستگی کونامی که رفته زیر خاک میبینم
بلکه تعبیر شه

فقط MGS V رو خراب نکنن و درست و درمون ریلیز و ساپورت کنن...بعد ایشالا کونامی درش بسته میشه و کوجیما هم که بی کار نمیشینه مثلا یه استودیو First Party میشه برای سونی :دی

دیگه از مانور گذشت، نمود قشنگ :|
یکی از دلایل تنفر 90% گیمر های کره زمین از TEW، "بهزاد گنده" هست :|
:| :| :|
راستی من یه نظری در مورد سایلنت هیل جدیده داشتم که کنسل شد :
همه میگفتن خیلی ترسناکه و از این حرفا من میگم فقط ترس واسه ی سایلنت هیل خوب کافی نیست
یه جورایی بازی باید از کلیشه در بیاد و داستانش قوی باشه مثل نسخه های اولیه اش ;)
کاری ندارم که کوجیما میتونست این کارو بکنه یا نه ولی خب اون دمو فقط ترس رو نشون میداد شاید نسخه ی نهایی در حد کیفیت قابل قبولی نبوده و بهتر دیدن که کنسلش کنن :)
من که بیشتر از نسخه ی جدید سایلنت هیل منتظر نسخه ی جدید اویل ویتن هستم :d
یا حق ;)

راستی من یه نظری در مورد سایلنت هیل جدیده داشتم که کنسل شد :
همه میگفتن خیلی ترسناکه و از این حرفا من میگم فقط ترس واسه ی سایلنت هیل خوب کافی نیست
یه جورایی بازی باید از کلیشه در بیاد و داستانش قوی باشه مثل نسخه های اولیه اش ;)
کاری ندارم که کوجیما میتونست این کارو بکنه یا نه ولی خب اون دمو فقط ترس رو نشون میداد شاید نسخه ی نهایی در حد کیفیت قابل قبولی نبوده و بهتر دیدن که کنسلش کنن :)
یا حق ;)
اکثر افرادی که .P.T رو بازی کردن، ازش به عنوان یکی از جالب ترین و بهترین تجربه های این نسل نام میبرن. یعنی گذشته از حس ترس بالایی که داشت، چیز متفاوت و خاصی هم بود. بعد هم قرار نبوده اینا توی یه دموی چند دقیقه ای مفاهیم SH رو به صورت کامل پیاده کنن و یه داستان عظیم رو در عرض چند دقیقه روایت کنن! :دی .P.T یه دموی جمع و جور بود که از این طریق بتونن نظر مردم رو متوجه بشن و نظرات هم به شدت مثبت بود. یعنی همین دموی جمع و جور در حدی ظاهر شد که جایی مثل Eurogamer اون رو توی لیست بازی هایی که نسل جدید رو تعریف میکنن قرار داد.
در مورد کیفیت نسخه نهایی هم که هیچی! :دی دیگه موضوع پیچیده ای نیست که کوجیما مدتی پیش با Konami به مشکل خورد و جنگ و دعوا راه افتاد. در این شرایط چطوری ساخت SH که کوجیما نقش اصلی رو توش داشته ادامه پیدا میکرد، خدا داند! :دی قضیه SH خیلی با MGSV فرق میکنه. اون بازی دیگه تا حد خیلی خوبی کامل شده و چند ماه دیگه منتشر میشه. یعنی اصل کارش تموم شده و یه سری ریزه کاری مونده. ولی SH احتمالاً هنوز در حد زیادی جلو نرفته بوده و کار اصلی بعد از MGSV شروع میشده که خب اون موقع هم دیگه خبری از کوجیما نیست.

:)):)):))
یه درصد فکر کن نسخه ی نهایی چیز بدی از آب در میومد :) بعد کونامی حالا خیلی استانداردهای بالایی داره که Silent Hills نخواد در حد کیفیت قابل قبولشون بوده باشه !؟ کوجیما احتمالا خودش رو میکشت هم نمیتونست چیزی بدتر از Book of Memories و Downpour بسازه .

نکته : P.T که فقط و فقط یه تیزر بود ، GOTY برد و کاندید GOTY بوده :)

Konami اسمش رو از لیست بورس New York حذف کرده
این اقدام چند ساعت بعد از اعلام خبر کنسل شدن Silent Hills انجام شده

در 1 آپریل امسال ، مقامات Konami از تصمیم خود برای خروج از بورس New York به دلیل مسائل مالی و صرفه جویی در هزینه ها خبر داده بودند
Konami در بورس لندن و توکیو باقی خواهد ماند

Konami delists itself from New York Stock Exchange | Polygon

یا حق ;)

وقتی یه پروژه اسم کوجیما اون کنار کوچیک به عنوان یه ناظر ساده هم باشه اون بازی بدون شک فوق العاده است....کوجیما ه ها نا سلامتی Todd Alderman نیست که!

چقدر ضدحال خوردم
تو اکیپ ما هرکی ps4 داشت جزو اولویت هاش بود که این بازی رو بخره.
کونامی لیاقت نداشت

.......
جرس
جرس
جرس

وقتی یه پروژه اسم کوجیما اون کنار کوچیک به عنوان یه ناظر ساده هم باشه اون بازی بدون شک فوق العاده است....کوجیما ه ها نا سلامتی Todd Alderman نیست که!​

به شخصه همیشه یه احتمال کوچیک واسه اشتباه آدم های بزرگ قائل میشم چون خیلی عوامل زیادی تو ساخت بازی موثر هستن و فقط یه نفر نیست نمونه اش همین اویل ویتن ....
بابا من خودم فن سایلنت هیل و متال گیرم منتاها میگم این که متال گیر کوجیما خوبه دلیل نمیشه سایلنت هیل هم خوب در بیاد از اب .....
یه درصد فکر کن نسخه ی نهایی چیز بدی از آب در میومد
:)
بعد کونامی حالا خیلی استانداردهای بالایی داره که Silent Hills نخواد در حد کیفیت قابل قبولشون بوده باشه !؟ کوجیما احتمالا خودش رو میکشت هم نمیتونست چیزی بدتر از Book of Memories و Downpour بسازه .
شاید هم مسائل مالی بوده و دیدن نمیتونن هزینه هایی که کوجیما تقاضا کرده رو متقبل شن :)
از اون طرف هم احتمالا فروش سایلنت هیل از متال گیر و pes کمتره :)
خوبه موجبات خنده ی شما رو پدید آوردم ;)
در کل

نمیدونم این خبر و قبلا گذاشتید یا نه یه کانالی تو یوتیوب ادعا کرده با یکی از کارمندهای کونامی گفتگو کرده و یه سری اطلاعات درباره ی اختلاف کونامی و کوجیما گرفته.
مثلا گفته رییس کونامی Kozuki از شخص کوجیما تنفر داره و افراد تیم کوجیما پروداکشن در آستانه ی اخراجن، طوری که این استودیو خاموشی های پیاپی داره، درهای امنیتی درست کار نمیکنن و خلاصه اینکه کونامی این استودیو رو تبدیل کرده به جهنم :|کوجیما هم سکوت کرده و تیمش و تشویق کرده که برای MGS V تلاش کنن و یه بازی عالی تحویل گیمرها بدن
Konami CEO Hates Hideo Kojima, Workplace Has Become A ***8220;Literal Hell***8221; ***8211; Rumor GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

با کمی تامل... باز هم باید جلوی نبوغ کوجیما سر تعظیم فرود اورد... :)
فقط کافیه جای پدر رو با کونامی در دیالوگ معروف P.T تغییر بدیم... و راوی رو کوجیما بدونیم... :bighug:

Kojima :
Konami was such a drag. Every day he’d eat the same kind of food, dress the same, sit in front of the same kind of games… Yeah, he was just that kind of guy. But then one day, he goes and kills us all! He couldn’t even be original about the way he did it. I’m not complaining… I was dying of boredom anyway, But guess what? I will be coming back, and I’m bringing my new toys with me.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or