Silent Hills قرار بود شبیه به The Last of Us باشد

  • Thread starter Thread starter RUVIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

RUVIK

کاربر سایت
315400-silent1.jpg


درود

چند وقت پیش قرار بود عنوان ترسناک سایلنت هیلز توسط هیدئو کوجیما و دل تورو ساخته شود. اما پس از اختلافات به وجود امده بین کونامی و کوجیما این عنوان لغو شد. اقای دل تورو در مصاحبه ای با وبسایت Bloody Disgusting در رابطه با عنوان سایلنت هیلز صحبت هایی را ایراد کرده اند.

او ضمن بی معنی بودن لغو ساخت این عنوان در رابطه با بازی سایلنت هیلز گفت:

ما طی جلسات و بحث و گفتگوهای فراوان در رابطه با داستان بازی صدها طرح و ایده داشتیم. برخی از ایده هایی که در رابطه با عنوان سایلنت هیلز داشتیم بعدها در عنوان The Last of Us مشاهده کردیم.این چیزی است که من فکر میکنم ما در مسیر اشتباهی نبودیم بلکه در مسیر درستی قرار گرفته بودیم. من فکر میکنم همکاری من با کوجیما میتوانست منجر به ساخت یک عنوان به یادماندنی و موفق بشود.

منبع
 
آخرین ویرایش:
خیلی خیلی خیلی داری تند میری. اینجوری بحث هم فایده ای نداره. اینکه بخوایم کارگردان فیلم هایی مثل Hellboy و Pacific Rim و Pans و ... رو همینجوری به باد فحش بکشیم و بهش بگیم آدم چرند و مضخرف و ... و فقط اسم سریالی به نام Strain رو تند تند بیان کنیم، بحث رو به هیچ جا نمیبره هیچ، کاملا هم توی بن بست قرار میده. من شخصا دیگه بحث نمیکنم. دل تورو هم یه آدم آشغال اصلا. کوجیما هم عقل نداشته که میخواسته با این همکاری کنه.

در مورد ارتباط TLOU و SH هم دوستان به انداز کافی توضیح دادند. اینکه بر میگردیم سر خونه اول مشکل ما نیست. دیدتون رو بازتر کنید.

من نظر شخصیم رو دارم میگم و فکت صادر نمیکنم. از نظر شما دل تورو یه کارگردان در حد دیوید لینچ ولی از نظر من یه کارگردان خیلی سطحی هست و گفتم که هیچکدوم از آثارش رو به جز Pan's دوست نداشتم و کلا با طرز تفکرش مشکل دارم. متاسفانه فردین خودت بحث رو به بنبست میکشی. همون دفعه هم سر Mad Max به همین بنبست رسیدیم. من و تو سلیقه ای سینمایی کاملا متفاوتی داریم ولی این دلیل نمیشه که نتونیم با هم بحث کنیم

در مورد کوجیما هم دلیل نمیشه چون اون از کار دل تورو خوشش اومد و چون من از کوجیما خوشم میاد پس بگم به به آفرین کوجیما خوب کاری کردی.

در مورد ارتباط TLOU و SH این دو کاملا از دو ریشه متفاوت هستن و بنابراین نمیشه هیچ ایده مشترکی داشته باشند.
 
در مورد ارتباط TLOU و SH این دو کاملا از دو ریشه متفاوت هستن و بنابراین نمیشه هیچ ایده مشترکی داشته باشند.
آخه تو منبع خبر اصلا حرفی از اتمسفر و داستان نزده فقط گفته بعضی از ایده ها! مثلا میتونه منظورش موجوداتی که توانایی دیدن ندارند و به صدا حساس اند باشه که اتفاقا اگه خوب در میومد خیلی هم به جو sh میخورد!
توی ساخت p.t. هم دل تورو نقش داشته و همونطور که دیدیم بازی کاملا به طبع sh باز ها خوش اومد و موفق ظاهر شد. حتی بعضی ایده های sh طور! هم تو mgsv بود مثل داستان paz و خیلی هم خوب در اومده بود. به نظرم بی انصافی که بگیم دل تورو یه تنه بازی رو به گند میکشید و خوب شد کنسل شد و از این حرفا:|
 
آخه تو منبع خبر اصلا حرفی از اتمسفر و داستان نزده فقط گفته بعضی از ایده ها! مثلا میتونه منظورش موجوداتی که توانایی دیدن ندارند و به صدا حساس اند باشه که اتفاقا اگه خوب در میومد خیلی هم به جو sh میخورد!
توی ساخت p.t. هم دل تورو نقش داشته و همونطور که دیدیم بازی کاملا به طبع sh باز ها خوش اومد و موفق ظاهر شد. حتی بعضی ایده های sh طور! هم تو mgsv بود مثل داستان paz و خیلی هم خوب در اومده بود. به نظرم بی انصافی که بگیم دل تورو یه تنه بازی رو به گند میکشید و خوب شد کنسل شد و از این حرفا:|

این قابلیت قبلا توی سایلنت هیل بوده و چیز جدیدی نیست.
 
یاد این افتادم که قبلا AWرو با SHمقایسه می کردند ک بنظرم اصلا منطقی نبود.
الان TLOUهم مثل همینه. ایده خب می گیم گیم پلی بازی اصلا منظور نبوده (چیزی که TLOU بنظرم اگه بخوایم بگیم جدید تو این بخش بوده از هوش مصنوعی بسار طبیعی و کاور گیری های عالی و اپگریت کردن ها صلاح های سرد و.....)خب پس می گیم منظور محیط و جو بازی بود که این هم امکانش صفر جو سایلنت هیل کجا و این کجا. ایده دشمن ها مطرح شد خب از این لحاظ که دشمن های SHهرکدوم یه فلسفه ای با داستان بازی دارن و صرفا ساخت هیولا مطرح نیست وگرنه بازی DSکاملا تو ساخت این جور دشمن ها (صرفا هیولا که هر کدوم ویژگی داشتن) کامل عمل کرده پس جدید نیست.
می گیم سینماتیک بودن بازی که TLOUواقعا خیلی عالی و تازه توش عمل کرد ولی ایده جدید به حساب نمی اد.
 
کاری به بحث اصلی تاپیک ندارم
فقط میخام از انتخاب (به قول دوستان مضحک) دل تورو دفاع کنم, بازی سایلنت هیل برپایه سایکو هارور (منظور ترسناک روانشناختیه) هستش و شما تو این بازی بجای مبارزه با زامبی و حیوانات و حشرات خطرناک باید با جن و روح و غیره مبارزه کنید, که اگه به رزومه آقای دل تورور توجه کنید اتفاقا استاد این سبک بازی هاست, ترکیب تفکرات استاد کوجیما و استاد دل تورو حاصلش شد همین تیزر قابل بازی معروف سایلنت هیل که تمام وبسایتهای خبری با موضوعیت بازی, اون تیزر قابل اجرا رو به عنوان بهترین بازی ترسناک انتخابش کردن

پ.ن
لطفا به عقاید و علاقه های دیگران هم احترام بزارید و اگه بازی یا کرکتر یا کارگردان محبوب و معروفی که کلی طرفدار داره ولی به مذاق شما خوش نمیاد رو به اینصورت "کوبنده" نظر منفی درموردش ندید
هرکسی لیستی از محبوبترین و لیستی از منفورترین بازیها و فیلمها داره و ممکنه منفورترین لیست هر منتقدی جزو لیستی از محبوبترین شما باشه و اگه قرار باشه اون منتقد نظرش رو کوبنده اعلام کنه شما هم در مقابلش پتانسیل انفجاری مثله بمب رو خواهید داشت و قطعا بعد از اون سنگی رو سنگ بند نمیشه
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or