Silent Hills قرار بود شبیه به The Last of Us باشد

• Thread starter Thread starter RUVIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

RUVIK

کاربر سایت
315400-silent1.jpg

درود

چند وقت پیش قرار بود عنوان ترسناک سایلنت هیلز توسط هیدئو کوجیما و دل تورو ساخته شود. اما پس از اختلافات به وجود امده بین کونامی و کوجیما این عنوان لغو شد. اقای دل تورو در مصاحبه ای با وبسایت Bloody Disgusting در رابطه با عنوان سایلنت هیلز صحبت هایی را ایراد کرده اند.

او ضمن بی معنی بودن لغو ساخت این عنوان در رابطه با بازی سایلنت هیلز گفت:

ما طی جلسات و بحث و گفتگوهای فراوان در رابطه با داستان بازی صدها طرح و ایده داشتیم. برخی از ایده هایی که در رابطه با عنوان سایلنت هیلز داشتیم بعدها در عنوان The Last of Us مشاهده کردیم.این چیزی است که من فکر میکنم ما در مسیر اشتباهی نبودیم بلکه در مسیر درستی قرار گرفته بودیم. من فکر میکنم همکاری من با کوجیما میتوانست منجر به ساخت یک عنوان به یادماندنی و موفق بشود.

منبع

آخرین ویرایش:
حالا اگر صرفا چند تا ایده بوده باشه که هیچ (البته بماند که من ایده ای توی TLOU نمی بینم که مناسب SH باشه)
Silent Hill همیشه جو خاص خودش رو داشته که با TLOU خیلی فاصله داره

کلا Konami این franchise رو دفن کنه فکر می کنم بهترین خبر برای فن هاش باشه (که گویا با سیاست های جدید همین کار رو هم کرده)

خداحافظ سایلنت هیل و شاید خداحافظ کونامی :d
کلا سیاست های کونامی از ی سالی به بعد دیگه رفت رو به زوال :d
قبلا هم کونامی اعلام کرد با بازیهای بزرگ و هزینه بر AAA از طرف این کمپانی خدافظی کنید.
میخواد بره به سمت اندروید و ویتا ظاهرا.

با این حرفهای دل تورو بیش از پیش مطمئن شدم که خیلی خوب شد که بازی به دست این آدم ساخته نشد

دلیل اول - سبک SH با TLOU کاملا فرق داره. هرچند هر دو Survival Horror هستند ولی SH ترس روانشناختی داره که کلا یه دنیای دیگه هست و هیچ شباهتی به TLOU نداره. این نشون میده که دل تورو کلا هیچی از بازی SH سرش نمیشده و همینجوری فقط میخواسته یه عنوان ترسناک بسازه. فکرش رو بکنید یکی از ایده هاش این بوده که توی SH یه پارتنر مثل Ellie اضافه کنه :-&

دلیل دوم - ساخت سری تلویزیونی Strain نشون داد که این آدم با تفکرات بیخودی که داره بهتره سمت عناوین ترسناک نره. بعید نبود دنیای سایلنت هیل هم به دست آلمان ساخته شده باشه و کارکتر اصلی یه یهودی مظلوم در این دنیا

من که خیلی خوشحالم این آدم دست به این فرانچایز بزرگ نمیزنه. همون کونامی گند بزنه بهتر از این هست که ایده های چرند این آدم پیاده بشه

همون بهتر پس لغو شد. ایده از بازی TLOU! !!!!!
یه لحظه فکر کنید مثلا تو sh برید دشمن بازی رو از پشت سر بدون این که بفهمه خفه کنید یا یه یار کنارتون باشه:|
یادش بخیر یه دوستی تو همین سایت گفت شماره بعدی سایلنت هیل فکرکنم شامل پشتی بانی چند نفر هنگام بازی و شایدم شامل پشتی بانی نیروی هوایی بشه
من که با این اوصاف به همون سازندهای HcوDpراضی ترم

والا من که ایده خاصی توی تلو نمیبینم که اینها ادعا دارن اول ایده ی ما بوده

- - -ویرایش - - -

با این حرفهای دل تورو بیش از پیش مطمئن شدم که خیلی خوب شد که بازی به دست این آدم ساخته نشد

دلیل اول - سبک SH با TLOU کاملا فرق داره. هرچند هر دو Survival Horror هستند ولی SH ترس روانشناختی داره که کلا یه دنیای دیگه هست و هیچ شباهتی به TLOU نداره. این نشون میده که دل تورو کلا هیچی از بازی SH سرش نمیشده و همینجوری فقط میخواسته یه عنوان ترسناک بسازه. فکرش رو بکنید یکی از ایده هاش این بوده که توی SH یه پارتنر مثل Ellie اضافه کنه :-&

دلیل دوم - ساخت سری تلویزیونی Strain نشون داد که این آدم با تفکرات بیخودی که داره بهتره سمت عناوین ترسناک نره. بعید نبود دنیای سایلنت هیل هم به دست آلمان ساخته شده باشه و کارکتر اصلی یه یهودی مظلوم در این دنیا

من که خیلی خوشحالم این آدم دست به این فرانچایز بزرگ نمیزنه. همون کونامی گند بزنه بهتر از این هست که ایده های چرند این آدم پیاده بشه

از کی تا حالا کوجیماشده اادم چرند؟!!

خدایی این توصیفاتی که از دل تورو کردید اصلا درخورش نبود :| دل تورو تو ایجاد موجودات و مکان های عجیب و غریب خدایی هست برای خودش. یه جوری الان توصیفش کردید که انگار با یه انسان بی ایده و احمق و چرند طرف هستیم! :|

کجای متن گفته که قراره بوده مثل الی یه پارتنر داشته باشیم؟ بعدشم از حرف ایشون چطور به این پی بردید که قرار بوده کپی پیست TLOU باشه؟ شاید منظورش از نظر گیم پلی و ... بوده؟ یا نمای کلی؟ هزار مدل میشه دیدگاه داشت به این قضیه.

منم با فردین موافقم. دل تورو و تواناییش در خلق "یه چیز" ترسناک نباید دستکم گرفته بشه. به نظر من منظور از شباهت به TLoU هم بعد سینمایی کار بوده. خیلی کارگردانی شده و ... نه اینکه سبک بازی بیاد مثل TLoU بشه. قطعا قرار بوده دیزاین بازی به عهده خود کوجیما باشه. ایشون هم انقدر کاربلد هست که نیاد همچین کاری کنه. البته الان که دیگه همه چیز کنسل شد رفت پی کارش!:دی

مخالفم. در مورد استرین که شکی ندارم یک سریال بیخورد هست ومن اصلا از فصل دوم دیگهطرفش نرفتم اما همین دل توروو فیلم های شاهکاری رو هم تو پرونده ی خودش داره. این که میگه شبیه TLOU بوده منظورش این نبوده که گیم پلی بازی شبیه اون بوده بلکه بعضی از المانهایی که تو بازی TLOU بوده جزو ایده هایی بوده که اینا تو سرشون داشتن برای بازی Silent Hills ! بعد شما فراموش کردید که منگا نویس معروف داستانهای ترسناک ژاپنی هم Junji Ito هم توی پروژه مشارکت میکرده . به نظر من این بازی اگرساخته میشد نه تنها شکست نیمخورد بلکه جزو موفقترین بازیهای Survival Horror میشد . خیلی بی انصافی که در مورد دل توروی معروف اینطوری نظر بدیم. هیچا گفته نشده که بازی مثل TLOUS پارتنر داشته یا از پشت دشمنا رو خفه میکنه اینا ساخت ههای ذهنی خودمونه! دل تورو فقط گفته بعضی از المان هاش شبیه TLOU بود یعنی ازابازی TLOU الهام گرفته بودن. همنطوری که TLOU از بازی RE4 خیلی الهام گرفته بود. نه این که کلا بازی شبیه TLOU بود شاید بهتر باشه تیتر خبر هم عوض شه تا سو تفاهم پیش نیاد. در هر حال این بازی چه خوشحال باشید چه ناراحت کنسل شد. دل تورور هم با دنیای گیم خداحافظی کرد.

آخرین ویرایش:
خدایی این توصیفاتی که از دل تورو کردید اصلا درخورش نبود :| دل تورو تو ایجاد موجودات و مکان های عجیب و غریب خدایی هست برای خودش. یه جوری الان توصیفش کردید که انگار با یه انسان بی ایده و احمق و چرند طرف هستیم! :|

کجای متن گفته که قراره بوده مثل الی یه پارتنر داشته باشیم؟ بعدشم از حرف ایشون چطور به این پی بردید که قرار بوده کپی پیست TLOU باشه؟ شاید منظورش از نظر گیم پلی و ... بوده؟ یا نمای کلی؟ هزار مدل میشه دیدگاه داشت به این قضیه.

اول اینه در مورد دل تورو به نظر من که کاملا یک کارگردان معمولی هست و بی پرده بگم خیلی جاها هم با یک آدم چرند طرف هستیم. مخصصا این ایده مسخره ای که توی Strain استفاده کرد باعث شده بیشتر از گذشته ازش بدم بیاد. من تنها کاری که از دل تورو واقعا خوشم اومد "هزارتوی پن" بود.

اما این حرف دل تورو رو ببینید

. برخی از ایده هایی که در رابطه با عنوان سایلنت هیلز داشتیم بعدها در عنوان The Last of Us مشاهده کردیم.

یعنی هیچ جوره توی کتم نمیره که سایلنت هیل با TLOU حتی یک نقطه مشترک داشته باشه چه برسه به اینکه بخواد ایده های مشترک داشته باشن. کلا این دو بازی توی فاز جدایی هستن و کلا کلاس دل تورو به عناوینی مثل سایلنت هیل نمیخوره و بهتره عناوین سطحی مثل Strain رو بسازه

- - -ویرایش - - -

ما همین دل توروو فیلم های شاهکاری رو هم تو پرونده ی خودش داره.
خیلی بی انصافی که در مورد دل توروی معروف اینطوری نظر بدیم

در مورد دل تورو توی کامنتم به فردین جواب دادم

عد شما فراموش کردید که منگا نویس معروف داستانهای ترسناک ژاپنی هم Junji Ito هم توی پروژه مشارکت میکرده . به نظر من این بازی اگرساخته میشد نه تنها شکست نیمخورد بلکه جزو موفقترین بازیهای Survival Horror میشد

من نگفتم بازی بدی قرار بود بشه. مسلما وقتی پای کوجیما نابغه در کار باشه با یک اثر بسیار عالی طرف خواهیم بود. من منظورم به ایده های دل تورو بوده که میخواسته سر سایلنت هیل پیاده کنه.

. همنطوری که TLOU از بازی RE4 خیلی الهام گرفته بود

دنیای RE و TLOU نقاط مشترک زیادی داره ولی دنیای سایلنت هیل حتی یک نقطه مشترک خیلی کمرنگ هم نداره

خیلی خیلی خیلی داری تند میری. اینجوری بحث هم فایده ای نداره. اینکه بخوایم کارگردان فیلم هایی مثل Hellboy و Pacific Rim و Pans و ... رو همینجوری به باد فحش بکشیم و بهش بگیم آدم چرند و مضخرف و ... و فقط اسم سریالی به نام Strain رو تند تند بیان کنیم، بحث رو به هیچ جا نمیبره هیچ، کاملا هم توی بن بست قرار میده. من شخصا دیگه بحث نمیکنم. دل تورو هم یه آدم آشغال اصلا. کوجیما هم عقل نداشته که میخواسته با این همکاری کنه.

در مورد ارتباط TLOU و SH هم دوستان به انداز کافی توضیح دادند. اینکه بر میگردیم سر خونه اول مشکل ما نیست. دیدتون رو بازتر کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or