Silent Hill: Townfall

سازنده
No Code
تاریخ انتشار
Upcoming
ناشر
Annapurna Interactive, Konami Digital Entertainment
یه دو سه روزی هست بازی شروع کردم در حد روزی یه ساعت میرم و انصافا دارم لذت میبرم. عجب فضاسازی داری این بازی و اون ایده تلویزیون همراه هم واقعا جذاب درومده. گرافیکی هم بازی خوبی هست و کلا همه چیز بازی در حد و اندازه خودش به عنوان یه بازی ۵۰ دلاری واقعا عالیه. حالا من هنوز نسخه f رو بازی نکردم و الان مثل چی هایپ شدم که سراغش برم امیدوارم اونم به همین اندازه بهم بچسبه :D

یه دو سه روزی هست بازی شروع کردم در حد روزی یه ساعت میرم و انصافا دارم لذت میبرم. عجب فضاسازی داری این بازی و اون ایده تلویزیون همراه هم واقعا جذاب درومده. گرافیکی هم بازی خوبی هست و کلا همه چیز بازی در حد و اندازه خودش به عنوان یه بازی ۵۰ دلاری واقعا عالیه. حالا من هنوز نسخه f رو بازی نکردم و الان مثل چی هایپ شدم که سراغش برم امیدوارم اونم به همین اندازه بهم بچسبه :D
من اول ریمیک 2 رو تموم کردم. الان می خوام برم سراغ f و بعدم سراغ این جدیده :دی کلا به نظرم همشون ارزش زیادی دارند و امیدوارم با همین فرمون هر سال یه سایلنت هیل جدید داشته باشیم.

• Like
Reactions: SMM9
من اول ریمیک 2 رو تموم کردم. الان می خوام برم سراغ f و بعدم سراغ این جدیده :دی کلا به نظرم همشون ارزش زیادی دارند و امیدوارم با همین فرمون هر سال یه سایلنت هیل جدید داشته باشیم.
اره این نسل جدید سایلنت هیلا خیلی قشنگ راهشونو به دنیای بازیای مدرن باز کردن و کاملا مشخصه کونامی با برنامه وارد شده و اومده اون DNA سری رو سازگار کرده با مخاطب های نسل جدید مثل همون کاری که کپکام با RE کرد. امیدوارم این روند سالی یه سایلنت هیل ادامه دار باشه و لذت ببریم

• Like
Reactions: N!ma
لامصب وقتی ریمیک ۲ رو تجربه میکنی بعد f ، احساس پسرفت داره در حالی که f انصافا بازی خوبی هست از نظر اتمسفرم واقعا فوق العاده اس ، ولی ریمیک ۲ اصلا تو یه لیگ دیگه اس
به نظرم اگه برعکس تجربه می‌کردیم f جذاب تر به نظر می اومد :D

• Like
Reactions: ariamehr1111

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or