Silent Hill: Townfall

سازنده
No Code
تاریخ انتشار
Upcoming
ناشر
Annapurna Interactive, Konami Digital Entertainment
اشتراکت رو چه زمانی خریدی؟ یساله بوده؟

زمانی که اشتراک قبلیم تموم نشده بود اشتراک یکساله جدید خریدم...
20 مهر اشتراکم تموم شده بود اما اینها اشتراک جدیدم رو فعال نکرده بودن و منم بیش از یک ماه بود بازی نمی کردم.
بعد توی آذر بود دیدم بازیها قفله گفتم چرا قفلن گفتن اشتراکت بیش از یک ماهه تموم شده و منم براشون فاکتور رو فرستادم و برام فعال کردن.

• Like
Reactions: MyJinx
واقعا اگه کسی طرفدار ترس و لحظات دلهره آور باشه این بازی حتی میتونه 70 دلار هم براش ارزش داشته باشه.

تجربه فوق‌العاده عمیقی بود! اتمسفر بازی به یاد موندنی بود و یه جاهایی واقعا در حد نسخه 2 بود و یه بخش هایی آدم مات میشد (بس که لول دیزاین عالی بود) میزان استفاده از اسلحه خیلی دقیق بود. یکم کمتر یا یکم بیشتر تجربه رو خراب میکرد که نشون دهنده هنر سازنده در طراحی بود.

نبرد آخر با The Weight هم خیلی جالب بود، چون در طول بازی خیلی دلم میخواست یه خشاب کامل روش خالی کنم :D

بازی در نقش های مختلف جالب بود ولی از یه جایی به بعد شاید زیاده روی کردن. (مخصوصا بخش ریچارد)

نقد ها میگفتن اواخر بازی مجبورت میکنه فقط با مخفی کاری جلو بری، ولی من که همچین چیزی ندیدم! و تموم هم که شد پایان Abandoned اومد (که تو رددیت میگفتن به قلع و قمع بیش از حد شیاطین و اکسپلورر کم محیط اشاره داره گویا. اگه داکیومنت های بیشتری بگیری پایان دیگه ای نمایش داده میشه که احتمالا چن روز دیگه برم تو کارش)

خلاصه که از دست ندین.

چند روزی هست تمومش کردم خوب بود ولی من نسخه دو و F رو همچنان ترجیح میدم.
فضای عالی و اتمسفر خوبی داشت داستان هم جوری هست که بیننده مشتاقه بخواد بدونه آخرش مقصر کی بود و آیا راه خروجی از این مخمصه هست.
فعلا برعکس نسخه f آنچنان میلی به بازگشت بهش ندارم ولی شاید بعدا رفتم پایان بعدی رو هم دیدم.

چند روزی هست تمومش کردم خوب بود ولی من نسخه دو و F رو همچنان ترجیح میدم.
فضای عالی و اتمسفر خوبی داشت داستان هم جوری هست که بیننده مشتاقه بخواد بدونه آخرش مقصر کی بود و آیا راه خروجی از این مخمصه هست.
فعلا برعکس نسخه f آنچنان میلی به بازگشت بهش ندارم ولی شاید بعدا رفتم پایان بعدی رو هم دیدم.
به نظر منم F در كل بازى بهترى بود.

ولى اينم خيلى خوبه تو سبك خودش و كارو در مياره.

بخوام یه مزیت متمايز F نسبت به Townfall رو بگم، اورجينال بودنه. F یه سایلنت هیل تو دنیای خودش بود. ولی Townfall انگار خواستن 2 رو با یه دستور پخت جدید بسازن. که یه جاهایی موفق بودن و یه جاهایی هم نتوستن موفق بشن. (مثل نبود شخصیت های ماندگار یا تناسب شروع، اوج، فرود و...)

ولی یه سری تصمیم درست هم گرفتن مثل اول شخص بودن که واقعا لول ترس و استرس بازی رو حتی از 2 هم بالاتر برد.
و پازل های درجه یک بازی که بعضیاشون خیلی سخت بودن. (یکی دوتا پازل تو بازی هست که قشنگ معلومه وقت زیادی برای طراحیش صرف شده)

من خیلی از دو نسخه قبل یعنی اف و سری ۲ ریمیک لذت بردم.
اما این شماره خیلی نظرات ضد و نقیضی داره...ما رو دو دل کردید دوستان.
کلا اگه بخوام بگم بازیه خوبیه حس و اتمسفر سایلنت هیلی بهتر از f نشون میده ولی شخصیت ماندگار نداره بیشتر سعی کرده شبیه ۲ باشه و نیومده مثل f مسیر تازه ای بره .موسیقی هم خوبه ولی در حد ۲ و سری کلاسیک و اف نیست برای من گیم پلیش جوری بود که اصلا ترغیب نمیشم که برای دور دوم شروعش کنم ولی اف رو همه پایان هاش رفتم.از طرفی دوربین اول شخص به خوبی روی بازی نشسته تجربه بازی برای طرفداران سری پیشنهاد می کنم

نیو گیم پلاس رو که برید یه تبر قدرتمند نشکن پیدا می‌کنید که باهاش میشه دشمن ها رو وان شات کرد!
طراحی مدل و کاراکتر سایمون انگار یه npc دنیای GTA ه. اول تا آخر بازی هیچ ارتباطی نمیتونید باهاش بگیرید.
ولی دمشون گرم که با هزینه کم تولید و قیمت کم خود بازی، یه عنوان سرگرم کننده و جذاب ساختن. (همینو استودیو های داخلی سونی و مایکروسافت 100 میلیون دلار بهشون قالب میکردن :D)

کلا اگه بخوام بگم بازیه خوبیه حس و اتمسفر سایلنت هیلی بهتر از f نشون میده ولی شخصیت ماندگار نداره بیشتر سعی کرده شبیه ۲ باشه و نیومده مثل f مسیر تازه ای بره .موسیقی هم خوبه ولی در حد ۲ و سری کلاسیک و اف نیست برای من گیم پلیش جوری بود که اصلا ترغیب نمیشم که برای دور دوم شروعش کنم ولی اف رو همه پایان هاش رفتم.از طرفی دوربین اول شخص به خوبی روی بازی نشسته تجربه بازی برای طرفداران سری پیشنهاد می کنم
در تایید حرفت شاید Townfall در حد SH F متفاوت نباشه و تا اون حد ریسک زیادی برنداشته باشه ولی خب یکسری کارهای نو رو خیلی خوب انجام داد که برای اولین بار تو مجموعه بود.
مثل همین ایده استفاده از رادیو برای روایت و حتی ترکیبش با مخفی کاری و...
برای اولین بار کاملا اول شخص بودن و...
پازلها خودشون در خدمت روایت بازی هستن ، یه پازلی همینطوری طراحی نکردن که فقط حل کنیم و ازش رد شیم.

از این بگذریم که کونامی همچنان داره با ایده سایلنت هیل تو دستش ور میره و بازی میکنه و ایده های مختلف رو با استودیوهای متفاوت امتحان میکنه.
ولی میخوام بگم چقدر اینها نترس هستن و اعتماد به نفس بالایی دارن (مخصوصا Okamoto که فعلا همه کاره سایلنت هیله) که تو این حد از تغییرات نسخه های مختلف بازیهاشون هیچ ابایی ندارن.
=========
=========
این آپدیتی که امروز اومد مشکل استاتر و فریز روی PC رو حل کرده.
دلیلش مشکلی تو کامپایل شیدرها بود.
برای من بعد از نصبش خیلی خیلی به ندرت پیش میاد.
من خیلی از دو نسخه قبل یعنی اف و سری ۲ ریمیک لذت بردم.
اما این شماره خیلی نظرات ضد و نقیضی داره...ما رو دو دل کردید دوستان.
به نظر منم حتما بازی کن.
یکی از خوبهای مجموعست.
هرچی تو بازی جلوتر میری خیلی بازی جذاب تر میشه.
مخصوصا 40-30 درصد پایانی و همینطور نیوگیم پلاسش.
اصلا بازی یه چی دیگه میشه.

مخصوصا اگه پایان ufo رو بگیری که یه آیتم خیلی خفن میده :D

من میخواستم این رو تموم کنم برم سراغ عشقم کنترل 2...
ولی بد معتادش شدم ، همینطور تو نیوگیم پلاسهاش دارم ول میچرخم.

بازی قطعا شاهکار نیست ، به هیچ وجه هم در حد و اندازه های سایلنت هیل 2 خب نمیتونه باشه ولی کنار SH F به نظرم یکی از جذابترین نسخه های مجموعه بود که کونامی پشت به پشت تو دو سال منتشر کرد.
از الان دارم لحظه شماری میکنم برای سایلنت 2027 که چی میتونه باشه و قراره که چطور سورپرایزمون کنه؟ :x
میگن ممکنه که بلوبر ریمیک SH 1 رو به 2027 برسونه که شاید بهترین خبر ممکنه ، این انتشار سالانه مجموعه و تفاوتهای زیربنایی که این نسخه ها نسبت به هم دارن و تجربه این بازی ها رو تکراری نمیکنه... واقعا داره جواب میده.

اگه از من چندسال قبل این رو میپرسیدین میگفتم امکان نداره که اینها بتونن طی 3سال سه نسخه از سایلنت هیل منتشر کنن و همشون کیفیتی که باید رو داشته باشن.
کونامی دیر اومده ولی به نظرم یه درس بزرگی داره به صنعت یاد میده که اگه برای مجموعه‌هاتون انتشار سالانه میخواید داشته باشید و از ipهای بزرگتون میخواید کار بکشید و بقولی میلکشون کنید... باید اینطور که من میسازم عمل کنی که پلیرها برای تجربه نسخه بعدی له له بزنن و انتظار بکشن.

خب دوستان من هم با لینوکس و روی ps5 که در اصل نسخه pc بود و نصب کرده بودم تمام کردم پایان بد را گرفتم خیلی enemy در بازی کشتم و احتمال داکیومنت هم کم جمع کردم.برای اینکه بازی را هم کامل متوجه بشم زیرنویس فارسی هم نصب کردم و mod های مختلف را هم جهت تست و هم اجرای روان نصب کردم😁در اصل ps5 شده pc برام.من که از ps1 سایلنت هیل را بازی کردم این تجربه دوربین اول شخص برام جالب بود و اول سخت ارتباط گرفتم ولی بعد ۱ ۲ ساعت بازی بهش عادت کردم.بازی واقعا ادرنالین برات ترشح میکنه و در حدود ۱۶ ساعت تمام کردم.بسیار معماهای سختی داره و انصافا معمای اخر بازی اتاق کنترل اگر از اینترنت کمک نگیری رد نمیکنی😆😆.معماهای این بازی منو یاد بازی دراکولا و parasite eve2 در سالیان گذشته می اندازه.برام جالبه که چرا اینقدر سخت طراحی کردن معماها را و به نوعی با داستان بازی در هم تنیده شده است.ارزش حداقل دوبار تمام کردن را دارد و ازش لذت ببرید با نهایت ترس🙂جالبترین معما هم نوار کاست بود که در سه نسخه دیروز امروز و فردا باید پخش میشد و با پخش آن در زمان جابجات میکرد در همان اتاق!.در نهایت اینو بگم که اگر به سالنت هیل ۲ ریمیک نمره ۱۰ بدم به این در مقایسه با آن ۶ میدم.ولی در مجموع به خود بازی نمره ۸ از ۱۰ میدم

آخرین ویرایش:
من امشب چند ساعت وقت آزاد گیرم اومد و تونستم بشینم پای گیم و تمومش کنم.
بهترین چیزی که نظرم رو جلب کرد موسیقی متن بازی بود و بعدش اتمسفر فوق العاده ای که شهر داشت اما ای کاش بازی بازیِ بهتری میبود. زیاد نتونستم درگیر گیم پلی بشم، خیلی برام حوصله سر بر بود راستش تمام مدت منتظر بودم که اون استاکر عزیزدل مسیرش رو عوض بکنه (که نمیکرد!) و بعضا وسطاش جواب پیام میدادم حتی وقتایی که توی کمد بود کاراکترم.
پازل های بازی به شدت سخت بودن برام و توضیحات به اندازه کافی نبود به حدی که دو سه جا کاملا از یوتیوب کمک گرفتم با این که متنفرم از این که بخوام چنین کاری بکنم، مخصوصا سر AUX.
در مجموع 6 از 10 به نظرم نمره عادلانه ای هست.

آخرین ویرایش:
بازى پريشب تموم شد.
نيوگيم پلاس رو گذاشتم واسه بعد تموم شدن گيرز و يكم ويچر ريمستر جلو بردن ؛ چون واقعا سردردم ميكرد بازى به خصوص تو محيطاى تاريك و بسته.
در كل تجربه خوبى بود و اون چيزى كه بايد تحويل مخاطب ميداد رو به خوبى از پسش بر اومده بود.

به شدت مشتاق سايلنت هيل بعدى هستم.
اينكه هر نسخه رو ميده دست يه استوديو هم خيلى خوبه ؛ چون عملا سايلنت هيل از تعريف قديميش كه يك شهر خاص بود خارج شده و تبديل شده به كشمكش هاى ذهنى افراد و اينكه استوديو ها و افراد مختلف از زاويه ذهنى خاص خودشون بهش بپردازن خيلى جذابه.

• Like
Reactions: MyJinx and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or