Silent Hill Shattered Memories

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان تو دبیرستان بعد از اتاق ارت ورک که از پله ها میام پایین یه در هست که یه کد 4 رقمی میخوره . ممنون میشم کد رو بگین.
روي اون دستگاهي كه بايد رمز رو وارد كني يه شماره نوشته كه شماره ي يكي از كمد هايي هست كه اونجا هست, وقتي در اون كمد رو باز كني رمز اونجا نوشته شده
بفرما اينم رمزش :1031 :biggrin1:

سلام.
ما یه جا گیر کردیم یه با مرامی کمک کنه:d
تو دبیرستان که میریم تو اتاق artstudio بعد یه بوم هست که روش نقاشی شده و بقلش یه میز که روش دو تا قو و دو تا آدم که یکی گوی دستشه یکی گوی جلوی پاش. من اینا رو مثل همون نقاشی رو بوم میچینم اما چیزی نمیشه. چی کار کنم؟

سلام.
ما یه جا گیر کردیم یه با مرامی کمک کنه:d
تو دبیرستان که میریم تو اتاق artstudio بعد یه بوم هست که روش نقاشی شده و بقلش یه میز که روش دو تا قو و دو تا آدم که یکی گوی دستشه یکی گوی جلوی پاش. من اینا رو مثل همون نقاشی رو بوم میچینم اما چیزی نمیشه. چی کار کنم؟

سلام.

شما باید یه شماره تلفن بگیرین تا در باز شه شماره اینه 5558665

سلام

من توبازی توبیمارستان هستم که دختر وپدر یخ زده هست ویک رادیو موجش رو تنظیم میکنم میگه شماره555181روبگیر می گیرم بعد نمیدونم چی کار کنم هر شماره رو همکه اخرش میگیرم موزیک رو پخش کنه نمی کنه چیکار کنم

سلام

من توبازی توبیمارستان هستم که دختر وپدر یخ زده هست ویک رادیو موجش رو تنظیم میکنم میگه شماره555181روبگیر می گیرم بعد نمیدونم چی کار کنم هر شماره رو همکه اخرش میگیرم موزیک رو پخش کنه نمی کنه چیکار کنم
اول كه راديو رو روي موج 101.6 تنظيم مي كني بعد بايد به شماره 5558814 زنگ بزني تا آهنگ پخش بشه
شما باید یه شماره تلفن بگیرین تا در باز شه شماره اینه 5558665
شماره 5558465 هستش:biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوستان اگه کسی فایل eboot.bin پچ شده برای 5.03mhu داره برام بذاره بازی رو رفتم گرفتم ولی روی ورژن پی اس پی ام نمی گیره بد جور تو کفشم:(
راستی لطفا روی سایت آپ نکنید چون پریمیوم نیستم
(با اون برنامه هایی که قبلا توی سایت معرفی شده و حتی برنامه هایی که توی psphacks گفته شده هم درست نشد.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or