شایعه Silent Hill Origins براي PS2 ؟

Mil@D-777

کاربر سایت
شركت Konami و Climax قسط دارند بازي Silent Hill Origins رو كه چندي پيش بر روي PSP عرضه شده را براي PS2 نيز عرضه كنند .
برطبق اظهارات سايت Kotaku ، آنها ادعا كردند كه Climax قسط دارد اين بازي را براي ماه مارچ 2008 براي PS2 عرضه بكند . وقتي ما با شركت Konami UK تماس گرفتيم تا در مورد اين موضوع سوال كنيم آنها از دادن جواب روشن و قاطع خودداري كردند . اما چيزي كه مهم است اين بازي پتانسيل عرضه روي PS2 ردارد . همانند دوبازي Grand Theft Auto Liberty City Stories and Vice City Stories از شركت Rockstar كه بعد از عرضه بر روي PSP بر روي PS2 نيز پورت شد . منتظر خبرهاي رسمي باشيد .

Silent_Hill_Origins_Snap.jpg

شركت Konami و Climax قسط دارند
میلاد جون قصد ایراد گرفتن ندارم :biggrin1: ولی دیگه خیلی سوتی بدی بود.
احتمالا منظورت همون قصد بود؟ نه!!؟؟ اونی که شما گفتی کلا قضیه اش فرق میکنه...ولی بابت خبر ممنون.
پس emulator برای چیه؟
عزیز نگفتن میخوان روی ps1 پورت کنن که شما میگی emu ! گفتن ps2 ...فعلا هم بعد از گذشت 7-8 سال هیچ شبیه ساز درست حسابی برای ps2 وجود نداره...اگر منظورت pcsx 2 هست که خودم شدیدا پیگیرش هستم این شبیه ساز زور بزنه بازی ها رو با 10 تا 15 فرم اجرا کنه...مونده حالا حالا ها تا کامل بشه.غیر از اینکه یه معجزه رخ بده

میلاد جون قصد ایراد گرفتن ندارم :biggrin1: ولی دیگه خیلی سوتی بدی بود.
احتمالا منظورت همون قصد بود؟ نه!!؟؟ اونی که شما گفتی کلا قضیه اش فرق میکنه...ولی بابت خبر ممنون.

جواد جون اين املاي جديده و تازه توي سايت مود شده هرجور مي خوني بنويس . من ديدم بچه ها اينطوري مي نويسن خوب ما هم مي نويسيم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or