Silent Hill : Homecoming | PS3

والا چي بگم .شايد قاطي كرده دوباره برو ؟
هردفعه که میرم داخل بازی کلید ها چند تا دیگه قاطی میشه !!
یکبار میرم میبینم منوی اول بازی نوشته دایره select بعدش اصلا دایره کار نمیکنه باید با X بزنم !!
یکبار میرم داخل بازی میبینم نقشه شده x ! بعد پرش هم همون x هست !!
یکبار دیگه دباره میرم داخل بازی میبینم دایره شده نقشه !! در هم با دایره باز میکنه !!

من که واقعا موندم چکار کنم من احتمال میدم بخاطر ریجن کنسول هست ! فردا بازی روی کنسول uc تست میکنم شاید درست بشه !!

هردفعه که میرم داخل بازی کلید ها چند تا دیگه قاطی میشه !!
یکبار میرم میبینم منوی اول بازی نوشته دایره select بعدش اصلا دایره کار نمیکنه باید با X بزنم !!
یکبار میرم داخل بازی میبینم نقشه شده x ! بعد پرش هم همون x هست !!
یکبار دیگه دباره میرم داخل بازی میبینم دایره شده نقشه !! در هم با دایره باز میکنه !!

من که واقعا موندم چکار کنم من احتمال میدم بخاطر ریجن کنسول هست ! فردا بازی روی کنسول uc تست میکنم شاید درست بشه !!

این چیزی نیست . من میخوام مثلا رمز چیزی و تو صندقی چیزی بدم دیگه بیرون نمیاد :biggrin1: خاموش میکنم :biggrin1:
آقا من این بازی رو باید دو روز دیگه تحویل بدم وقت نمیشه ادامه بدم کسی رمزی نداره ضد ضربه بشه سریع رد کنم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
منم اين مشكل دكمه ها رو دارم ......... اگه دكمه ها رو هر بار فقط رست كنيد درست ميشه ..زياد زحمتي نداره.......من يجاي بازي گير كردم...اگه كمك كنيد ممنون ميشم......توي كليسا....وقتي اون 6 تا علامت رو سر جاشون ميذارم هيچ اتفاقي نمي افته!!!!!مطمئنم كه جاشون رو درست ميذارم.. بعدش بايد چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فكر كنم اينم جزو ايراد بازي باشه.....;)

شما فکر کنم دقیقا اخر بازی هستید
مشکل از بازی نیست مشکل از شماست چون فکر کنم داری اشتباهی میزاری اگه درست بزاری یه اتفاقی میفته
من جاهاشون یادم نیست
شما اون معما نیستید که یه چیزی بر میدارید یه دفعه پنچره خورد میشه یه هیولا میاد تو بعد تو از طبقه بالا میوفتی پایین
جواب معماش اینه
Sorrow - Candle
Desire - Tree
Vengeance - Sword
Penitence - Kneeling Man
Sacrifice - Chalice

شما فکر کنم دقیقا اخر بازی هستید
مشکل از بازی نیست مشکل از شماست چون فکر کنم داری اشتباهی میزاری اگه درست بزاری یه اتفاقی میفته
من جاهاشون یادم نیست
شما اون معما نیستید که یه چیزی بر میدارید یه دفعه پنچره خورد میشه یه هیولا میاد تو بعد تو از طبقه بالا میوفتی پایین
جواب معماش اینه
Sorrow - Candle
Desire - Tree
Vengeance - Sword
Penitence - Kneeling Man
Sacrifice - Chalice

ممنون كه كمك كردي بازي تموم كردم .......ولي خوب ناراحت كننده بود كه جاش رو خودش كشته بود .....غم انگيز تموم شد......بايد متظر نسخه بعدي باشيم.....:cool:

اقا من گیر کردم من یکجایی رفتم یک صندوق هست وقتی رفتم بازش کنم میگه رمز میخواهد ولی من که رمزی ندارم
جاش همون جایی هست که تازه شاتگان گیرش میاد یکمی که میری جلو بعد اونجا داخله پارکینک اونجا یک صندوق است کسی رمزش را بلد نیست تا من بزنم
مرسی
:biggrin1::biggrin1:

تو پاركينگ پليسو ميگي نه؟
اون مهم نيست برو اون غول تو حياط و بكش
خودمنم اونو باز نكردم:biggrin1:
اره همون جا است
بدبختی اینه که من اون غوله را کشتم اونی که داخله حیاط بود
ولی الان که دیگه بر نمیگرده هرجی میزنم و الانم حال ندارم بروم از اول بازی کنم دردستر داره
راستی همون غولها را با چی بزنم بهتر اخه بک نموره اذیت میکنه
مرسی:biggrin1:

اون غول دست گنده همين تو حياط فقط ميشه با شات گان نفلش كرد براي بقيه از تبر استفاده كن چون گلولهات لازمت ميشه
برو جلوتر حال كن با غولا دستو بنجه نرم كن:biggrin1:
خاهش

اره همون جا است
بدبختی اینه که من اون غوله را کشتم اونی که داخله حیاط بود
ولی الان که دیگه بر نمیگرده هرجی میزنم و الانم حال ندارم بروم از اول بازی کنم دردستر داره
راستی همون غولها را با چی بزنم بهتر اخه بک نموره اذیت میکنه
مرسی

سلام ...
توی اون صندوق فکر کنم تیر و جعبه کمک های اولیه بود! البته چون خیلی وقته تمومش کردم درست یادم نمیاد ولی بازش نکردی زیاد مهم نیست. برای کشتن هم زیاد خودتو درگیر نکن من بیشترشون را فرار میکردم فقط غول های اصلی ارزش کشتن داره! :) اما به هر حال بهترین ابزار برای من چاقو بود درسته درصد پایینی صدمه میزنه اما سرعت عملش بالا هست و میتونی ضربه بزنی و سریع جاخالی بدی ... البته اهرم هم ضرباتشو دوست داشتم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or