آخرین ویرایش:
تا 360p پایین نمیاد اون چنل طبق معمول اشتباه کرد.Earlier today, ElAnalistaDeBits shared an analysis of the PlayStation 5 and PlayStation 5 Pro versions of the game, highlighting how achieving stable performance came at a high cost in terms of resolution on both systems. On base PlayStation 5, performance mode runs at an internal resolution range between 720p and 360p, sending us right back to the PlayStation 3 era. On PlayStation 5 Pro, on the other hand, performance mode runs at 720p, which is still very low considering the system's power. PSSR implementation on PS5 Pro also leaves much to be desired, featuring visible noise in shadows and ambient occlusion, like in Silent Hill 2 and Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. With the inability to disable the upscaler, PS5 Pro users will have to bear with these issues until they are fixed, possibly in a future patch.
اینکه بازی تا 360p رزولوشنش افت می کنه روی ps5 یعنی حتی از ps2 که یا ایکس باکس 1 که 480p می دادن بدتره
حتی روی پرو هم تا 720 پایین میاد
این چه وضع بازی سازیه اخه هیچ کسیم صداش درنمیاد انگار گیمرها داروی بی هوشی بهشون دادن یا حتی منتقدها
من اصلا بازی که تصویرش مات باشه رو هیچ رقمه نمی تونم بازی کنم حاضرم گرافیکش در حد ps3 باشه اما شفاف باشه
اگه کلیپش من دیدم که می گه چون نمی شه موشن بلر توش خاموش کرد نمی شه فهمید internal res ش چنده حتی می گه سخته که بشه حدس زد اما می گه مد کوالیتی شبیه پرو هست که به جای 30 فریم 60 هستتا 360p پایین نمیاد اون چنل طبق معمول اشتباه کرد.
همین امروز DF گفت:
مود پروفورمنس با رزولوشن 1080p، با کمی کاهش کیفیت لومن برای نورپردازی، رفلکشن ها و سایهها.
میگه مود پرفورمنس عالیه و اغلب 60 فریمه .
مود کوالیتی هم حدود 1440p و ۳۰ فریم.
کلا بازی مشکل بلور بودن خاصی نداره.
View attachment 393805
آره انریل ۵ که وضعیت اپتیمایز افتضاحی داره ولی اگر یک بازی باشه که بهترین اپتیمایز رو بین بازیهای انریل ۵ داشته باشه همین بازیه.اگه کلیپش من دیدم که می گه چون نمی شه موشن بلر توش خاموش کرد نمی شه فهمید internal res ش چنده حتی می گه سخته که بشه حدس زد اما می گه مد کوالیتی شبیه پرو هست که به جای 30 فریم 60 هست
حتی اگر مبنا هم 1080 بگیریم برای پرو نه تنها بده که بالای 60 فریم هم نمی ده کلی هم اپ اسکیلی که داره ارتیفکت داره که خودشم می گه نسخه پروش مشکل داره
در کل که بهینه سازی توی دیواره مخصوصا برای انریل 5 که من نمی دونم چرا اینقدر طرفدار داره چون همه ی بازی های ساخته شده باهاش جز چنتا معدود مشکل سنگینی بیش از حد با استاتر دارن همین بازی هم توی محیط های بزرگش گاهی تیک می زنه
کلا انریل 5 چون رایگانه و هزینه ش کمه حتی اگه خرجشم کنن و خروجی گرافیکی خوبیم می شه ازش گرفت اکثرا دارن استفاده ش می کنن اما واقعا بد فریم می ده و بد تر از اون پدرمون با hitch/stuuter دراورده

مهم نیست همین که امیدمون رو ناامید نکرد عالیهبیشترین کنجکاوی و ذوقی که واسه این بازی دارم اینه که میخوام بدونم نویسندههای داستان، چطوری قراره وقایع شهر Ebisugaoka رو به اتفاقات مرموز و همیشگیِ شهر Silent Hill ربط بدن و اساساً چه منطق داستانی پشتش هست! امیدوارم تو این زمینه حسابی غافلگیرمون کنن.
نیجریه ایم نشدیم...بازی توی استور نیجریه در ایکس باکس ۱۲ دلاره . یک سری شاپ هم با قیمت ۸۰۰ ۹۰۰ ظرفیتی موجود کردند .