آخرین ویرایش:
از این تاپیک میشه فهمید همه بی بر و برگرد میترسن نظرشونو درمورد کونامی تو تاپیکهای دیگه بدن... اونم فقط حسب اینکه دو تا ریمیک به صورت کپی پیست زده موفق شده (خسته نباشه کاش SE هم این کارو میکرد مثلا الان منتظر پارت سوم FF VII نبودیم) ولی بازم دم بچه ها گرم دارن حقایق رو میگن.
میگن شماره فرعیه خب تا به کی شماره فرعی؟؟؟ از بعد Silent Hill 4 دارن شماره فرعی میزنن!
دو دهه میگذره و اینا بودجه ندارن...
شماره 5 کی میخواد زده شه؟ ده سال دیگه؟ بیست سال دیگه؟ سی سال دیگه؟
جوابش رو من میدونم! فقط زمانی که کونامی دست از سر این آی پی ورداره!
به نظرم حتی موفقم شه که ما از خدامون هست، خیلی رک و پوست کنده، بی تعارف بگم این بازی سایلنت هیل نیست و حتی بهتر بود با نام جدیدی عرضه شه.
چه تفسیر عجیبی...باز شروع شد!
شايد باورت نشه قضيه واسه بقيه نه اونقد مهم و ناموسيه نه كسى از كونامى خورده برده ايي داره![]()

اگه هنوز مدرسه میرفتم خیلی دلخور میشدم ۵ روز هفته از صبح تا شب ادم سرکاره و اگه ۵شنبه و جمعه اضافه کار نره و خونه بمونه هم یجوری له و جنازس که خستگیه نمیذاره از گیم لذت ببری! قشنگ تراژدی کامل رو داریم زندگی میکنیم! اونم با این وضعیت اقتصادی که میلیونی باید پای گیم هزینه کنی و وقتشو نداری از چیزی که بخاطر علاقت هزینه کردی لذت ببری!باز مدرسه تا ساعت یک بود کلی وقت گیم میشد.الان که شب تا صبح سر کاریم کجاش خوشحالی داره.واقعا دوران خوبیه برای گیم.به دوهفته مرخصی احتیاج دارم.
آقا منم از سر کار میام انقدر ذهنم خستس بعضی وقتا نمیکشم بازی کنم ولی تنها دلخوشیه.تازه من پنج شنبه ها هم کامل میرم۵ روز هفته از صبح تا شب ادم سرکاره و اگه ۵شنبه و جمعه اضافه کار نره و خونه بمونه هم یجوری له و جنازس که خستگیه نمیذاره از گیم لذت ببری! قشنگ تراژدی کامل رو داریم زندگی میکنیم! اونم با این وضعیت اقتصادی که میلیونی باید پای گیم هزینه کنی و وقتشو نداری از چیزی که بخاطر علاقت هزینه کردی لذت ببری!
دوران مدرسه و دانشگاه بهشت بود قدرشو نمیدونستیم
View attachment Wop wop, whu whu whu.mp4الان که شب تا صبح سر کاریم کجاش خوشحالی داره.![]()
تهمت نزن آقا.اشتباه لفظی بود