دوستان یکی لطف کنه به این سوال جواب بدهضمنا دوستان یه سوال :
اونجا که یه گاو صندوق با رمز یونانی هست رمزو بدست آوردم درب رو هم باز کردم ای دی کارت رو هم پیدا کردم ازون جسد آویزون حالا باید چیکار کرد؟ یادم نیست این آی دی کارت رو کجا باید مصرف میکردم
دوستان یکی لطف کنه به این سوال جواب بدهضمنا دوستان یه سوال :
اونجا که یه گاو صندوق با رمز یونانی هست رمزو بدست آوردم درب رو هم باز کردم ای دی کارت رو هم پیدا کردم ازون جسد آویزون حالا باید چیکار کرد؟ یادم نیست این آی دی کارت رو کجا باید مصرف میکردم
دوستان یکی لطف کنه به این سوال جواب بده
نرمال هست عزیزاول از همه شما باید لطف کنی بگی puzzle رو چه درجه سختی قرار دادی چون در هر 3 حالت متفاوته
یکی از اشکالات این بازی اینه که تقریبا هر دقیقه یکی دوبار سیو میکنه و کلی از سرعت بازی رو کم میکنه جوریکه بازی بعضی مواقع تیک میخوره(با اینکه از روی هارد اجرا میشه) از طرفی وقتی که میمیری یا میخوای از آخرین سیوت بیاره میره از 20 دقیقه قبل میاره ! انگار نه انگار همین الان سیو کرد! نمیدونم چیو سیو میکنه!!!
دوستان این مطلب رو تایید میکنند؟
نرمال عزیز
---------- نوشته در 03:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:28 AM ارسال شده بود ----------
نرمال هست عزیز
دوستان اینجا کار خاصی باید انجام داد و ربط به داستان بازی داره؟
اونجاکه باید یه کتاب شعر پیدا کنی تا اون بچه درو باز کنه، یه برگش توی کلاس درس بود یه برگشم توی یه سالن تئاتر، حالا توی این سالن تئاتر یه همچین صحنه ای هست که باید کار خاصی انجام داد؟اون دیسک رو آوردم گذاشتم روی گرامافون اون دسته هم گذاشتم سر اینجایی که میبینید با کشیدنش اتفاق خاصی نمیفته ! عکسم گذاشتم
![]()
دوستان کمک!:
بعد از کشتن باس Boogeyman یه کلید برای روشن کردن قایق میگیریم... قایق کجاست و باید کجا برم؟؟؟؟
سلام کسی میدونه رمز در داخل تئاتر چنده؟(رمز ذری که تو اپارات خونه هست)
دوستان کمک!:
بعد از کشتن باس Boogeyman یه کلید برای روشن کردن قایق میگیریم... قایق کجاست و باید کجا برم؟؟؟؟