Silent Hill : Downpour | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا کسی جواب بده اون های که این بازی رو بازیش کردن یک نظری بدن دیگه

ببین این بازی نسبت به شماره قبلیش بهتر بود.....بنظر من ارزش بازی کردن رو داره......ولی در حد شماره های 1و2و3و4 ترسناک نیست.....من که پیشنهاد می کنم بگیرش.

دوستان بازی رو هنوز شروع نکردم. کلا چند ساعت برای به پایان رسوندن بازی لازمه ؟!
بسته به درجه ی سختی که برای خود بازی و معماهاش انتخاب کنی و انجام ماموریت های فرعی بین 10-15 ساعت.
+ اینکه بازی 5تا Ending داره و اگه بخوای همه رو ببینی (واسه اچیومنت ها) باید حداقل 2بار بازی رو تموم کنی. یه Ending ـه ششم هم داره که اچیومنت نداره.

بسته به درجه ی سختی که برای خود بازی و معماهاش انتخاب کنی و انجام ماموریت های فرعی بین 10-15 ساعت.
+ اینکه بازی 5تا Ending داره و اگه بخوای همه رو ببینی (واسه اچیومنت ها) باید حداقل 2بار بازی رو تموم کنی. یه Ending ـه ششم هم داره که اچیومنت نداره.

ممنون. بازی نسبت به نسخه Homecoming بهتر شده ؟! ارزش بازی کردن داره؟! اصلا ترس رو توش احساس میکنی؟! یا مثل نسخه قبلی اکشن زیادی هم داره!
پست های قبلی رو چک کردم زیاد کسی در این مورد توضیح نداده بود جز اینکه مقداری از نسخه قبلی بهتر شده ولی به پای نسخه های شماره دار نمیرسه.

دوستان بازی رو هنوز شروع نکردم. کلا چند ساعت برای به پایان رسوندن بازی لازمه ؟!

بازیش خیلی طولانیه........باید زندگیتو بذاری تا تمومش کنی.....البته بدون راهنمای قدم به قدم بری بهتره چون هیجان بازی بیشتر میشه.......

من توي اون محوطه باز توي اوايل بازي گير كردم ، كجا برم؟
یه کم بگرد تا یه جا میرسی‌ به یه خونه(که به عبارت یه قسمتی‌ از خونه رفته تو درّه) که میری حیاط پشتیش و از کنار صندلی‌ که اونجا هست یه Hook (یه میله که سرش مثله قلابه)رو برمی‌داری و از پشت خونه نردبون رو می‌‌کشی پایین و ادامه بازی...

ممنون. بازی نسبت به نسخه Homecoming بهتر شده ؟! ارزش بازی کردن داره؟! اصلا ترس رو توش احساس میکنی؟! یا مثل نسخه قبلی اکشن زیادی هم داره!
پست های قبلی رو چک کردم زیاد کسی در این مورد توضیح نداده بود جز اینکه مقداری از نسخه قبلی بهتر شده ولی به پای نسخه های شماره دار نمیرسه.
ای، تا حدودی. هرچند من از Homecoming هم بدم نیومد. ولی خوب مطمئنا به نسخه های شماره دار (2 و 3) نمیرسه.
ارزش 1 بار بازی کردن رو داره. حوصله داشته باشی و دنبال اچیومنت باشی 2 بار هم بازی میکنی.
ترس هم شاید کلا 2-3 تا صحنه بود. اونم از این مدلا که تو تاریکی یهو یه چیزی از پشت میپره روت. :دی کلا وقتی Pyramidhead نباشه ترس هم نیست.
معماهاش هم نسبتا ساده اس (حتی روی Hard).

آره اونو دیدم.
میاد میزنه با شمشیرش کیک رو نصف میکنه. :دی
منظورم تو خود بازی بود.
آره ترس درگیری با کله هرمی تو شماره 2 هنوز تو وجودمه، مخصوصا اونی که تو پا گرد راه پله ایناست :>

سلام دوستان دیروز بازی رو خریدم الان رفتم همون جایی که میری ایستگاه گاز اونجا درو شکستم رفتم یک خونه اونجا ترانزی که واگن رو عوض می کنه رو زدم بعدا نمی دونم چی کار کنم لطفا جواب کامل وزود بدید ممنون میشم

---------- نوشته در 07:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:07 PM ارسال شده بود ----------

کسی نبود جواب بده کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:24 PM ارسال شده بود ----------

یعنی کسی نیست کمک کنه ای بابا کسی این بازی رو بازی نکرده ای بابا واقعا بد بختم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or