Silent Hill: Downpour در پاییز + اطلاعات جدید

soroush yakuza

کاربر سایت
silenthilld.jpg

کونامی امروز تایید کرد که Silent Hill: Downpour در پاییز برای XBOX 360,PS3 عرضه خواهد شد.

• آهنگ ساز بازی Daniel Licht – aka Dexter است.
  • بازی دارای یک بخش کامل از داستانی است که Murphy Pendleton درآن حضور دارد.
پندلتون بازی را در جنگلی گم شده در خارج از زندانه حمل ونقل اتوبوس های خراب که در آن جا زندگی می کند ، شروع می کند.

• تصاویر پخش شده دو مکان جدید را نیز نشان می دهند:

1. The Diner
  2. The Devil’s Pit.
این بازی فقط در E3 2010 و در مجله گیم اینفورمر عنوان خورده بود.
وهمچنین عکس هایی از اولین تصاویر منتشر کرده اند.
عکس های جدید
منبع
با تشکر از kolange_edalat2001

آخرین ویرایش:
نميدونم دوستان به اولين دمويي كه از بازي اومد خوب توجه كردن يا نه
اونجا كه tv روشن ميشه براي يك لحظه تصوير يك ا خ و ن د مياد تو تصوير :-s
به دوستام كه گفتم باور نكردن تا خودشون ديدن
اينم 2 تا عكس

22029655212439588287.jpg

18775409609932651581.jpg

اينم 2 تا عكس

22029655212439588287.jpg

18775409609932651581.jpg

من که یه سیاهپوستِ مو افرو میبینم :-/ نه از اون موجوداتی که شما میگی :d

حالا قراره باز با سرنوشت Homecoming روبرو بشیم یا با سرنوشت Hot Pursuit ؟

به نظر بنده Homecoming بد عمل نکرد! تنها یک عده تو این فروم چنان جو سازی کردند که کسانی که حتی بازیش هم نکرده بودند اظهار نظر می کنند! میانگین نمرات کاربران تو سایت گیم اسپات از 2000 تا رای 8 هست. حالا من نمیدونم چنین بازی میشه افتضاح! حالا یه عده میان میگن بازی، بازی خوبی بود ولی سایلنت هیل خوبی نبود ( که با اینم مخالفم)! حالا من ازشون سوال میپرسم پس RE5 چی بود؟ حداقل من یکی این عنوان رو ضعیف نمیدونم. هرچند نقاط ضعفی داشت ولی خیلی از موارد بازی رو بهبود بخشیده بود!

پس RE5 چی بود؟
RE5 ، هر چند خیلی RE نبود اما دست کم یه اکشن فوق العاده جذاب بود ... تازه یکم حس نوستالوژی چاشنه کارش کرده بود ، من نمیگم SH : H افتضاح بود ، اما بازی همچین خوبی نبود و از نظرم توی سری SH ، با اختلاف هر چه بیشتر بد ترین نسخه همین نسخست ...
میدونی ، کلا از یه سری بازی با کیفیت ، یه عنوان متوسط ، یا ضعیف تر از سایرین ، خیلی توی چشم هست ...
بنظرم همین بلا هم سر HC هم اومده ...

RE5 ، هر چند خیلی RE نبود اما دست کم یه اکشن فوق العاده جذاب بود ... تازه یکم حس نوستالوژی چاشنه کارش کرده بود ، من نمیگم SH : H افتضاح بود ، اما بازی همچین خوبی نبود و از نظرم توی سری SH ، با اختلاف هر چه بیشتر بد ترین نسخه همین نسخست ...
میدونی ، کلا از یه سری بازی با کیفیت ، یه عنوان متوسط ، یا ضعیف تر از سایرین ، خیلی توی چشم هست ...
بنظرم همین بلا هم سر HC هم اومده ...

نظر شما کاملا محترمه!

یه سوالی شما بازی رو تموم کردین؟

امیدوارم وقتی اون مقاله رو تکمل کردم یک نگاهی هم به بخش HC بندازین.

به نظر بنده Homecoming بد عمل نکرد! تنها یک عده تو این فروم چنان جو سازی کردند که کسانی که حتی بازیش هم نکرده بودند اظهار نظر می کنند! میانگین نمرات کاربران تو سایت گیم اسپات از 2000 تا رای 8 هست. حالا من نمیدونم چنین بازی میشه افتضاح! حالا یه عده میان میگن بازی، بازی خوبی بود ولی سایلنت هیل خوبی نبود ( که با اینم مخالفم)! حالا من ازشون سوال میپرسم پس RE5 چی بود؟ حداقل من یکی این عنوان رو ضعیف نمیدونم. هرچند نقاط ضعفی داشت ولی خیلی از موارد بازی رو بهبود بخشیده بود!

خوب خود من که همه ی سایلنت هیل ها رو بازی کردم و تا دلتون بخواد در مورد بازی با خیلی ها بحث داشتم. حال این بحث ها خیلی زیاد بودن که اکثرشون هم فلسفی بودن. اما با توجه به اتمسفر بازی, داستان نه چندان با پایه و اساس و تا حد زیادی مشابه با سری قبل, افت فریم های متعدد باعث میشه که در شمار با سایلنت های دیگه در قعر جدول قرار بگیره.
خداییش شما خودت سری سایلنت هیل رو بر پایه ی چه اصولی دوست داری. به نظر خودت این اصول توی Homecoming رعایت شده بود؟

خوب خود من که همه ی سایلنت هیل ها رو بازی کردم و تا دلتون بخواد در مورد بازی با خیلی ها بحث داشتم. حال این بحث ها خیلی زیاد بودن که اکثرشون هم فلسفی بودن. اما با توجه به اتمسفر بازی, داستان نه چندان با پایه و اساس و تا حد زیادی مشابه با سری قبل, افت فریم های متعدد باعث میشه که در شمار با سایلنت های دیگه در قعر جدول قرار بگیره.
خداییش شما خودت سری سایلنت هیل رو بر پایه ی چه اصولی دوست داری. به نظر خودت این اصول توی Homecoming رعایت شده بود؟
من خودم دوبار Homecoming رو تموم کردم و بنظرم تفاوت آنچنانی با سایر سایلنت هیل ها نداشت.(غیر از نبود کاتانا)تو بازی تمام المان های این فرانچایز مثل شهر سایلنت هیل و لوکیشن های مختلفش،عروسک خرگوش صورتی،پنکه های بزرگ،زندان،کله هرمی،پایان UFO و اندینگ های با تم خوب و بد و... وجود داشت.از لحاظ فلسفی هم الان حضور ذهن ندارم تعریف کنم ولی مثلا صحنه ای که کله هرمی تو کلیسا پدر الکس رو نصف کرد این نوع مجازاتش اشاره به کاری داشت که با دو تا پسرش کرده بود و اونا رو از هم دور کرده بود و...
برای اطلاعات بیشتر هم می تونید به فروم سایلنت هیل مراجعه و سرچ کنید...(حیف که نشد وگرنه اینا رو مدتها پیش ترجمه می کردم)
در مورد افت فریم هم من که نسخه PC ـش رو بازی کردم افت فریمی ندیدم (بغیر از تو یکی دو تا از لوکیشنها)

آخرین ویرایش:
من خودم دوبار Homecoming رو تموم کردم و بنظرم تفاوت آنچنانی با سایر سایلنت هیل ها نداشت.(غیر از نبود کاتانا)تو بازی تمام المان های این فرانچایز مثل شهر سایلنت هیل و لوکیشن های مختلفش،عروسک خرگوش صورتی،پنکه های بزرگ،زندان،کله هرمی،پایان UFO و اندینگ های با تم خوب و بد و... وجود داشت.از لحاظ فلسفی هم الان حضور ذهن ندارم تعریف کنم ولی مثلا صحنه ای که کله هرمی تو کلیسا پدر الکس رو نصف کرد این نوع مجازاتش اشاره به کاری داشت که با دو تا پسرش کرده بود و اونا رو از هم دور کرده بود و...
برای اطلاعات بیشتر هم می تونید به فروم سایلنت هیل مراجعه و سرچ کنید...(حیف که نشد وگرنه اینا رو مدتها پیش ترجمه می کردم)
در مورد افت فریم هم من که نسخه PC ـش رو بازی کردم افت فریمی ندیدم (بغیر از تو یکی دو تا از لوکیشنها)

خوب از اونجایی که درست نیست اینجا در موردش بحث کنیم سعی میکنم آخرین پستم توی این تاپیک با محتوای اینچنینی باشه و بهتره ادامه ی این بحث رو توی پروفایل ادامه بدیم.

شما اگه سایلنت هیل 2 رو بازی کرده باشی فکر نکنم لازم باشه در مورد داستان و اتمسفر بازی با هم بحث داشته باشیم. من نمیخوام زیاد بحث رو طویل کنم و کلا هم عادت ندارم اینجا با کسی بحث کنم, اما سایلنت هیل بازی هست که داستانی چند لایه داره. شما بسته به قدرت تفکر و ذهن علت یابیتون ممکنه برداشت های متعددی از یک شماره از این بازی داشته باشید. اگه نکاتی که در سایلنت هیل 2 و 4 بود برو بخوام اینجا بنویسم (که خارج از بحثه) مطمئناHC رو به عنوان یک شماره ی هم رده با شماره های قبلی مد نظر نمیگیرین.

• Like
Reactions: Bone Crusher
اينم 2 تا عكس

22029655212439588287.jpg

18775409609932651581.jpg

اي بابا اين ا+خ+ن+و+د ها اينجا هم نميخوان دست از سرما بردارن:|يعني تو شهر سايلنت هيل هم از اين موجودات پيدا ميشه:dولي خب احتمال هم داره كه يك سياه پوست باشه با ريش زياد.:-?

به نظر بنده هم رده عناوین دیگر این مجموعه نبود ولی قطعا یک سایلنت هیل خوب بود!

این Downpour هم به نظر میرسه عنوانی شایسته و درخور خواهد بود! اتمسفیرش من را یاد نسخه 2 میندازه!

• Like
Reactions: Mr.Death

يعني من به خاطر اين موضوع و از ترس خراب شدن خاطراتم هنوز اين قسمت رو بازي نكردم.

موندم برم سراغش يا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or