Silent Hill 8 معرفی شد!

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sha7ab

کاربر سایت
کونامی رسما Silent Hill 8 را معرفی کرد.

* بازی از جایی شروع میشود که یک خودروی حمل زندانی در جاده چپ کرده و زندانی، Murphy Pendleton، را تنها در سایلنت هیل رها میکند.
* بازی برای X360 و PS3 در نظر گرفته شده است.
* آهنگساز Dexter رو بازی کار میکند! (یاد استاد یامائوکا بخیر!!)
* در بازی امکان تکمیل Side quest ها (مراحل جانبی) هم هست تا موجودات ناشناخته ی دیگری آشکار شوند!
* سازنده ی بازی Vatra Games است!
* زمان انتشار بازی سال بعد در نظر گرفته شده است...

راستی اون 8 رو توی منبع گفته من بی تقصیرم!
منبع

خدا رحم کنه چه داره بر سر این Franchise میاد!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
باز جای شکرش باقیه که سبکش fps نشد !
فقط موندم اسمش چرا Silent Hill 8 ـه چون اگه Homecoming رو Silent Hill 5 و Shattered Memories رو هم Silent Hill 6 بحساب بیاریم(که البته Shattered Memories رو نمی شه Silent Hill 6 بحساب اورد) این باید Silent Hill 7 باشه نه 8 !
بخاطر همین فکر نمی کنم اسمش Silent Hill 8 باقی بمونه !
تو این زمونه همه از nds3d حمایت میکنند...شما چه طور؟؟!!!!:دی
فکر کنم کنامی یه سایلنت هیل واسه ds جدید داشت!!همه شرکتها به وجد اومده بودن و هر چی فرانچایز خوب داشتن رو برای ds هم اعلام کردن!!
شاید کونامی هم جو گیر شده sillent hill7 رو میخواد بده رو ds !!!:دی

فقط موندم اسمش چرا Silent Hill 8 ـه چون اگه Homecoming رو Silent Hill 5 و Shattered Memories رو هم Silent Hill 6 بحساب بیاریم(که البته Shattered Memories رو نمی شه Silent Hill 6 بحساب اورد) این باید Silent Hill 7 باشه نه 8 !
بخاطر همین فکر نمی کنم اسمش Silent Hill 8 باقی بمونه !
Silent Hill
Silent Hill 2
Silent Hill 3
Silent Hill 4 : The Room
Silen Hill: Origins
Silent Hill:Homecoming
Silent Hill: Shattered Memories
اینم میشه هشتمیش:d

امیدوارم صحبت هات درست باشه یاشار. انصافا SH سری خداییه حیفه خرابش کنن.
واقعا حیفه. البته یه جورایی ساختن یه SH خوب واقعا سخته. اصلا نمی تونم دقیق بگم چرا مثلا چند تای اخیر بد بودن و قبلی ها شاهکار مخصوصا 1 و 2.

من از این حرکت برداشتن شماره ها استقبال می کنم ، بازی از نسخه 28 به بعدش :دی ترجیحا شماره نداشته باشه سنگین تره!
بابا چند وقت دیگه بد بخت می شیم. الان Search کنیم برای Mortal Kombat، معلوم نیست 1 اصلی ش میاد یا این جدیده. Hot Persuit جدید یا قدیمیه. AVP منظورش 1 ه یا 3ش؟

هیچ وقت گراقیک سایلنت هیل خوب نبوده و نمیشه:d از بازیش زیاد خوشم نمیاد.
:-o نگو برادر من نگو زشته سایلنت هیل 2 تو سال 2001 realtime environmental shadowsداشت افکت های مه ونویز و سایر post prossesing effects رو هم که در حد تیم ملی داشت character modeling هم که بینظیر بود. silent hill3 هم در زمانی که اومد رو pc هیچ بازی در اون زمان در اون حد افکت و shader نداشت من مجبور شدم کارت گرافیکی بگیرم که pixle shader 1.1 رو ساپورت کنه

كلا از نظر فني نبايد افت يا رشد اين سري رو بررسي كرد. مهمترين عامل وفاداري به تم اصلي هست. اين وفاداري چيزي نيست كه جلوي نوآوري رو بگيره چون در Silent Hill 4: The Room با تغييرات زيادي رو به رو بوديم ولي نتيجه يك Silent Hill خوب بود. Homecoming نتونست ايدئولوژي اوليه توياما و تسوبوياما رو چه از لحاظ جو سازي و چه ساختار كلي داستان SH ادامه بده. به غير از اين شماره تمام SH ها به نظر من كاملا وفادار به نسخه اصلي و بسيار موفق بوده اند.

Shattered Memory قصد داشت ماجراي نسخه اول رو از ديد ديگه بررسي كنه كه البته خيلي از طرفداران اين سري به خاطر تغييرات عجيب مورد انتقاد قرارش دادن ، ولي من به شخصه اعتقاد دارم SM هم يك موفقيت در سري SH بوده و همونطور كه از اسمش معلومه (Shattered Memory) تمام اين ايرادها بي اساس حساب ميشه چون كسي كه اين حرف رو بزنه معلومه درست داستان SM و نسخه اول رو نفهميده. جدا از نوآوري هاي زياد وقايع نسخه يك رو مثل يك خاطره (Shattered) به ما نشون داد.

اين شماره هم به نظر من كاملا موفق خواهد بود.

بابا چند وقت دیگه بد بخت می شیم. الان Search کنیم برای Mortal Kombat، معلوم نیست 1 اصلی ش میاد یا این جدیده. Hot Persuit جدید یا قدیمیه. AVP منظورش 1 ه یا 3ش؟
خب شما با فشردن 2 الی 4 کاراکتر اضافی! ، سال انتشار رو گوگل کنید حله!

:-o نگو برادر من نگو زشته سایلنت هیل 2 تو سال 2001 realtime environmental shadowsداشت افکت های مه ونویز و سایر post prossesing effects رو هم که در حد تیم ملی داشت character modeling هم که بینظیر بود. silent hill3 هم در زمانی که اومد رو pc هیچ بازی در اون زمان در اون حد افکت و shader نداشت من مجبور شدم کارت گرافیکی بگیرم که pixle shader 1.1 رو ساپورت کنه

راست میگی خدایش 3 ش زمان خودش از نظر گرافیک غولی بود و با کارت گرافیک من هم اجرا نشد فکر کنم اون زمان geforce mx440 داشتم اگه اشتباه نکرده باشم. ولی بعد از 3 دیگه تقییر محسوسی تو گرافیک نداشت شما گرافیک رزیدنت اویل 3 با 4 یا 5 مقایسه کن ببین چقدر رشد داشته حالا کار به بازیش ندارم که انتقاد های زیادی ازش شد ولی همین سایلنت هیل3 یا 4 رو با تازه همین 8 مقایسه کن انچنان تقییری تو گرافیکش بوجود نیومده.

تعقیب گریز پلیس هم بهش اضافه شده خیلی جالبه این کارکتر زن که پلیسه به نظرم نقش زیادی تو بازی داشته
باشه در کل ایده خوبی بود هم تعقیب گریز از پلیس وهم از محیط خیلی ترسناک تر از قبلی به نظر میاد .

از وقتی که این شرکتهای ژاپنی از سنت خود خارج شدنو یه جورایی دارن غرب گرا میشن یه مقدار بازیهشون هم به نظر من افت کرده
مثلا همین سری اولیهای اویل و یا سایلنت هیلهای قبلی چه حال و هوایی داشتن:(
واقعا یادش بخیر:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or