یا من تاپیک اشتباهی رو میخونم یا دوستان جای دیگه پست میخونن میان اینجا نظر مینویسن!
الان کسی اینجا گفت این بهترین نسخه سایلنت هیله؟
یا بهترین ریمیک ساخته شده؟
خب همه که داریم از مشکلات میگیم که انیمیشن ، مدلها ، مبارزات و...
ولی بحث اینه که مگه ما چندتا بازی تو سال تو این سبک داریم و از بین اونها چندتاش سایلنت هیله؟
این مجموعه بعد سالها برگشته اونهم پروژه مدرنسازی بهترین نسخه سری.
خب چرا نباید براش هیجان داشت و در موردش تو تاپیک صحبت کرد؟
میخواید کامنت ندیم؟
هممون یه گیم پلی دیدیم ، قطعا ضعف و قدرت بازی برای همه مشخصه.
فقط باید واقع بین بود که کونامی بودجه ای که برای این پروژه گذاشته کنار مشخصه که کم بوده.
این از تیمی که انتخاب کرده که جزو اقتصادی ترین و به صرفه ترین تیمهای سازنده این سبک بوده مشهوده و کیفیت خروجی بلوبر هم که تو بازیهای قبلیشون مشخصه.
کسی از اینها انتظار معجزه نداشت و نداره که یکباره بتونن بهترین ریمیک موجود از یه بازی تو سبک وجشت بقا رو بسازه ، چیزی در حد RE4 ریمیک یا حتی بهتر!؟
باید منطقی فکر کرد و تو این شکل بازیها که بودجه پایینتری دارن و استودیو نفرات کمتری داره و... بیشتر به دنبال نقاط قوت گشت تا ضعف.
خب معلومه که با این پول و نفرات کمتر سازنده ها کلی جاها استانداردهای پایینتری میبینیم ، اینکه چیز عجیبی نیست.
خلاصه که من خودم به شخصه خیلی دوست دارم تجربش کنم.
نه اینکه ببینم میتونه پوز نسخه اصلی و تیم سایلنت رو بکوبه به زمین نه.
بلکه واقعا دلم برای یه نسخه از سایلنت هیل و برگشت به دنیاش تنگ شده.
مهمترین ویژگی تو این نسخه که واقعا برام مهمه اول اتمسفر و بعد روند روایت بازیه که بتونه دوباره غرقم کنه تو دنیاش.
ویژگیهایی مثل صداگذاری ، پازلها و...
انیمیشن ، مدلها ، گرافیک و... واقعا مهم هستن تو بازیها ولی اصلا تو این سبک بازی تو الویت قرار ندارن و تعیین کننده نیستن.