Silent Hill همچنان میتازد.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
طرفداران silent Hill بسیار نگران بودند وقتی که مدته زیادی از این سری خبری نبود ولی وقتی که Akira Yamaoka آهنگ ساز این بازی هم از گروه جدا شد نگرانی طرفداران تپه ی خاموش جدی تر شد.

"وقتی ما وی را از دست دادیم خیلی نگران شدیم"این جمله ای بود که کارگردان بازی DownPour در وصف جدایی Yamaoka از پروژه زد.وی در ادامه گفت: "ولی من یکی از طرفدارای سر سخت Dexter هستم و خیلی خوشحالم که با Daniel Licht همکاری می کنیم."

وی در ادامه گفت:"با اینکه من از همکاری خودم با Akira بسیار افتخار می کردم ولی با اینکه وی از گروه جدا شده احساس کمبود نمی کنم و با سرعت به کار خودم ادامه میدم."

در هر صورت حتی اگه گروه توسعه دهنده ی Silent Hill بدون وی هم بدون مشکل به کارشون ادامه میدن ولی Gomez تهیه کننده ی پروژه همچنان به دنبال Akira هست.

وی در این مورد اذعان کرد : "من فکر می کنم اتفاقاتی که بین وی و Konami افتاده کاملا احمقانه است.همه باید آرامش خودشون رو حفظ کنن و برای بگشتن ایشون به پروژه دنبال یک راه چاره باشند."
news_silent_hill_downpour_images_and_info-10439.jpg

منبع:

اطلاعات تکمیلی:

آخرین ویرایش:
واقعا akira yamaoka نابغست ... منم داغون شدم وقتی فهمیدم دیگه کار نمیکنه رو سایلنت هیل ... اصلا تصور یه سایلنت هیل بدون اهنگ سازیه Akira واسه من یکی که خیلی مشکله . خدا کنه برش گردونن.
سایلنت هیل جدیده فقط یه اهنگ از یامائوکا و mary elizabeth mcglynn داشته باشه واسه ما کافیه :دی

16 سال همکاری و خلق اهنگهای به یاد ماندنی چیزی نیست که به همین راحتی بشه به دستش اورد . 50 درصد موفقیت silent Hil در OST هایی بود که استاد Akira Yamaoka درست میکرد که متاسفانه رفت . Licht تا اونجایی که میدونم هیچ اهنگ سازی در بازی انجام نداده و فکر کنم این اولین کارش باشه

• Like
Reactions: Kavigne
نمیدونستم آکیرا انقدر محبوب باشه :دی !
به نظر من هم نابغست ... امیدوارم جنسمون جور شه واسه این سایلنت هیلی که همه چیش عالی و اصیل به نظر میرسه .
به نظر من كه كارش حتی از يامائوكا هم بهتره.
LOL سهیل :|:دی !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Scαrface
به عنوان كسی كه پيگير اخبار downpour هستم بايد بگم كه كار licht عالی بوده و موزيك هاش واقعا استثنایی و ديوانه وارن.
تريلرها رو ببينيد خودتون بهتر می تونيد قضاوت كنيد...به نظر من كه كارش حتی از يامائوكا هم بهتره.
در وصف خود بازی هم فقط می تونم بگم فوق العاده ست...گرافيكش نهايت قدرت فعلی UE3 ست و 3D هم پشتيبانی می كنه،گيم پليش معماهاش قراره درجه سختی داشته باشن و سايد كوئست داستانی داشته باشه،موزيك و صداگذاریش هم فوق العاده ست.
حتی اگه به مذاق فن های قديمی سايلنت هيل هم خوش نياد متای +80 رو شاخشه...

حتی اگه به مذاق فن های قديمی سايلنت هيل هم خوش نياد متای +80 رو شاخشه...
دقیقا ! اتفاقا به نظرم در حق دو عنوان حداقل تو بازی سنتر داره شدید کم لطفی میشه یکی همین و یکی Warhammer 40000 : Space Marine ...
همین تریلر پایینی با اینکه Off Screen ـه ولی گویای اینه که با چه شاهکاری طرفیم از جوّ میخکوب کننده گرفته تا گرافیک هنری ای که به راحتی میشه هم ارز Alan Wake قرارش داد ...
اگه به این تریلر دقّت کنین متوجه میشین چقدر تو بعضی از سکانس ها سازنده ها وفادارن به ذات اصلیه این سری به خصوص شاخ ترین و وهم انگیزترین نسخه یعنی Silent Hill 2 به خصوص اون قسمتی که آب با جلوه ای خارق العاده داره اتاق رو پُر می کنه و با نامرئی شدن دیوار لوکیشن های معما گونه تداخل می کنن با لوکیشن اصلی ...
http://www.youtube.com/watch?v=FUPleHIrmkM

http://www.youtube.com/watch?v=cjIN3xe3i3I

اينا هرچي هم كه بكن هااا
من اين نسخه رو چيزي جز يه الن ويك نميبينم :d
چون تو تريلراش جنگل ديديد معنيش اين نيست كه مثل Alan Wake ـه.
بيشتر بازی تو شهر سايلنت هيله و بخش كميش هم تو قسمت تفريحی شهر-كه تو جنگل بصورت يه جای هتل ماننده-هست.(كه تو دموها چون اوايل بازی زياد نشون داده شده بخش جنگل خيلی زياد از حد جلوه كرده)
توضيح: دليل اينكه تو سايلنت هيل های قبلی جنگل نديديد اينه كه اون سايلنت هيل ها داستانشون تو قسمتی از شهر كه داستان Downpour توش اتاق می افته نبود.تو Downpour قراره قسمت جديدی از شهر (اگه اشتباه نكنم جنوب شرقيش) رو ببينيم كه قبلا نديديم.
اين جنگل كنار درياچه تولكا روی يه تپه ست و تو سايلنت هيل2 هم تو اول بازی ديده می شه.
دقیقا ! اتفاقا به نظرم در حق دو عنوان حداقل تو بازی سنتر داره شدید کم لطفی میشه یکی همین و یکی Warhammer 40000 : Space Marine ...
همین تریلر پایینی با اینکه Off Screen ـه ولی گویای اینه که با چه شاهکاری طرفیم از جوّ میخکوب کننده گرفته تا گرافیک هنری ای که به راحتی میشه هم ارز Alan Wake قرارش داد ...
اگه به این تریلر دقّت کنین متوجه میشین چقدر تو بعضی از سکانس ها سازنده ها وفادارن به ذات اصلیه این سری به خصوص شاخ ترین و وهم انگیزترین نسخه یعنی Silent Hill 2 به خصوص اون قسمتی که آب با جلوه ای خارق العاده داره اتاق رو پُر می کنه و با نامرئی شدن دیوار لوکیشن های معما گونه تداخل می کنن با لوکیشن اصلی ...
http://www.youtube.com/watch?v=FUPleHIrmkM

http://www.youtube.com/watch?v=cjIN3xe3i3I
موافقم،جو بازی شديدا نوستالوژيكه،صدای برداشتن اشيا همون صدای ربات مانند سايلنت هيل1ـه و اتمفسر و دوربين بازی هم مثل سايلنت هيل های قديمیه.
تريلر E3 2011 بازی رو اگه ديده باشيد به خوبی ارزش كار ليچت رو درك می كنيد.يه جا نشون می ده دنيا داره آلترنيت می شه و هم زمان هم نشون می ده شخصيت اصلی داره ديوانه وار دشمنا رو می كشه و در اين حين موزيك ديوونه كننده ليچت پخش می شه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or