چه جالب:biggrin1: تو که فقط ایکس باکس داشتی:biggrin1: حداقل پروفایل اینو نشون میده که نه WII داری نه PSP و نه PS2 .:biggrin1:چه جلب!:biggrin1:
همین دو سه ساعت پیش SH:HCـو تموم کردم!!
واقعاً طراحی دشمناش روی Dead Spaceـم کم کرد!!
Great!!
چه جالب:biggrin1: تو که فقط ایکس باکس داشتی:biggrin1: حداقل پروفایل اینو نشون میده که نه WII داری نه PSP و نه PS2 .:biggrin1:
شرمنده....اشتباه از من بود. فکر کردم منظورت Shattered Memories بود.پستت رو با دقت نخونده بودم . آخه این روزها همه SM بازی میکنند.کمتر کسی پیدا میشه که بره HC بازی کنه. همون هفته های اولیه که منتشر شده بود رفته بودم سراغش! یادش بخیر... از جمله بازیهایی بود که باید تا آخرش بازی کنی سر از داستان بازی دربیاری. کلا پایان غم انگیزی داشتخب؟!
فقط X360 داشتم،چطور مگه؟!
Silent Hill:Homecoming زمانی که تاز اومده بود(2008)تا دقیقاً قبل ورود به شهر Silent Hill رفتم ولی مصادف شد با Demoـیه RE5 یه مدت گیر RE5 بودم بعدشم پشت سر هم بازی های جدید...تا چند روز پیش که گفتم بذار تمومش کنم(تا بحال SH 1ـو تموم کرده بودم البته Room هم یه مقدار بازی کردم بعد قیدشو زدم...تا همین HC).
*خب نداشتن یه کنسول خاص لزوماً دلیل بر محروم شدن از یه طیف خاص بازی(Usually refer to Exclusive)نمیشه،میشه؟:biggrin1:
ضمن اینکه Homecoming رو X360 هم اومد دیگه:biggrin1:جداً متوجه نشدم،اگه میشه واضح تر PLZzzz:biggrin1:

هیچم آبروریزی نبود شما گنده اش می کنید (انگار tekken 6 بودهHomecoming که یه آبروریزی به تمام معنا بود shattered memories هم با این که خوب بود سایلنت هیل نبود...خدا اینو به خیر کنه...
امیدوارم دوباره ژاپنی ها بسازنش.
هنوز هیچی در مورد بازی معلوم نیست پس خواهشا از این اسپمهای قشنگ ندیداحتمالا یک افتضاح جدید برای نسل جدید!!!!!!!!
:confused
الان چک میکردم به نظر میرسه نسخه پی سی هم در کاره برای هر دو بازی)اولا هیچ گندی نزد ثانیا شما هنوز نمی دونید که کونامی با double helix سر این بازی قرارداد بسته ؟ :smile:از ته فلب آرزو ميكنم اين double helix بازي رو نسازه . خداييش با Homecoming گند زد به سري SH
Vatra Games دیگه کجاست ؟! لطفا اطلاعات غلط ندید !the developer's website details the company's focus on "high-end action titles for the Xbox 360, PlayStation 3, and PC این حرف مربوط به وب سایت استودیو Vatra Games بوده که داره سایلنت هیل جدید را میسازه.
فریدون جان می خواستی homecoming رو چجوری بسازن ؟ می دادن دست سازنده ی ژاپنی دیگه ای غیر از تیم سایلنت گند می زد به بازی...هنوز داغه Homecoming خوب نشده، چه حیف.
پس خدا خودش بخیر کنه...دلم خوش بود که به احتمال زیاد double helix یا climax که تجربه ساختن سایلنت هیل رو دارن بازی رو می سازن...معلومه که کونامی فقط می خواد با سواستفاده از اسم سایلنت هیل سود کنه...از همین الان معلومه که به هیچ چیز بازی علی الخصوص گرافیکش نباید هیچ امیدی داشت و باید منتظر یه بازی متوسط بود...اتفاقا اطلاعات کاملا درسته. Vatra Games استودیویی هست که داره قسمت جدید Silent Hill می سازه توسط یکی از مدیران سابق T2 , Microsoft در حال اداره هست. در ضمن این تنها بازیشون برای کونامی نیست و دنباله Rush’N Attack هم دارند می سازند.