Silent Hill جدید تایید شد.

Dreadlord

کاربر سایت
silenthilllogo.jpg

Konami تایید کرد که Silent Hill جدیدی توسط استودیویی جدید و نامعلوم در حال ساخت می باشد.

به گفته ی Konami، این عنوان برای کنسولهای نسل بعدی در نظر گرفته شده که قاعدتا باید PS3 و X360 باشد!

فعلا اطلاعاتی از این بازی داده نشده، اما Konami در E3 اطلاعات جدیدی منتشر خواهد کرد.

چه جالب:biggrin1: تو که فقط ایکس باکس داشتی:biggrin1: حداقل پروفایل اینو نشون میده که نه WII داری نه PSP و نه PS2 .:biggrin1:
خب؟!
فقط X360 داشتم،چطور مگه؟!
Silent Hill:Homecoming زمانی که تاز اومده بود(2008)تا دقیقاً قبل ورود به شهر Silent Hill رفتم ولی مصادف شد با Demoـیه RE5 یه مدت گیر RE5 بودم بعدشم پشت سر هم بازی های جدید...تا چند روز پیش که گفتم بذار تمومش کنم(تا بحال SH 1ـو تموم کرده بودم البته Room هم یه مقدار بازی کردم بعد قیدشو زدم...تا همین HC).

*خب نداشتن یه کنسول خاص لزوماً دلیل بر محروم شدن از یه طیف خاص بازی(Usually refer to Exclusive)نمیشه،میشه؟:biggrin1:
ضمن اینکه Homecoming رو X360 هم اومد دیگه:biggrin1:جداً متوجه نشدم،اگه میشه واضح تر PLZzzz:biggrin1:

خب؟!
فقط X360 داشتم،چطور مگه؟!
Silent Hill:Homecoming زمانی که تاز اومده بود(2008)تا دقیقاً قبل ورود به شهر Silent Hill رفتم ولی مصادف شد با Demoـیه RE5 یه مدت گیر RE5 بودم بعدشم پشت سر هم بازی های جدید...تا چند روز پیش که گفتم بذار تمومش کنم(تا بحال SH 1ـو تموم کرده بودم البته Room هم یه مقدار بازی کردم بعد قیدشو زدم...تا همین HC).

*خب نداشتن یه کنسول خاص لزوماً دلیل بر محروم شدن از یه طیف خاص بازی(Usually refer to Exclusive)نمیشه،میشه؟:biggrin1:
ضمن اینکه Homecoming رو X360 هم اومد دیگه:biggrin1:جداً متوجه نشدم،اگه میشه واضح تر PLZzzz:biggrin1:
شرمنده....اشتباه از من بود. فکر کردم منظورت Shattered Memories بود.پستت رو با دقت نخونده بودم . آخه این روزها همه SM بازی میکنند.کمتر کسی پیدا میشه که بره HC بازی کنه. همون هفته های اولیه که منتشر شده بود رفته بودم سراغش! یادش بخیر... از جمله بازیهایی بود که باید تا آخرش بازی کنی سر از داستان بازی دربیاری. کلا پایان غم انگیزی داشت:(

با اینکه SM بازسازی شماره یک بود و HC خارج از شماره های اصلی اما امید این میره قسمت پنج بازی (البته اگه بهش گفت 5)چون هنوز تایید نشده, توسط خود konami ساخته بشه,البته climax فکر نمیکنم تو ساخت دخیل باشه در مورد ,یامااوکا, هم معلوم نیست چی پیش میاد.من به شدت به این شماره امیدوارم.

سایلنت هیل جدید به احتمال زیاد homecoming 2 هست و توسط double helix ساخته می شه...البته قبلا هم double helix اعلام کرده بود که قصد داره این بازی رو بسازه...
Homecoming که یه آبروریزی به تمام معنا بود shattered memories هم با این که خوب بود سایلنت هیل نبود...خدا اینو به خیر کنه...
امیدوارم دوباره ژاپنی ها بسازنش.
هیچم آبروریزی نبود شما گنده اش می کنید (انگار tekken 6 بوده :دی) چون هیچ کدوم از شماره های سایلنت هیل نمره بالاتر از 9 نگرفتن و homecoming هم نمره اش یکم پایینتر از sh4 شد
shattered memories هم سایلنت هیل بود و این حرف شما نشون می ده یا شماره های قبلی رو بازی نکردی و یا بازی رو همینطور یه بار تموم کردی انداختی اونور
در ضمن سایلنت تیم که ساینت هیل 1 تا 4 رو ساخت مدتهاست که از هم پاشیده شده و بخاطر همین امکان نداره ژاپنیها بازی رو بسازن
احتمالا یک افتضاح جدید برای نسل جدید!!!!!!!!
هنوز هیچی در مورد بازی معلوم نیست پس خواهشا از این اسپمهای قشنگ ندید
در ضمن نمی دونم کی این بحث اختلاف نظر در مورد homecoming که تو فرومهای خارجی راه افتاده بود رو اورد اینجا که همه ندونسته بلغور می کنن و بازی رو می کوبن...

ممنون از خبر . واقعا خوشحال شدم . :cheesygri

از ته فلب آرزو ميكنم اين double helix بازي رو نسازه . خداييش با Homecoming گند زد به سري SH

آخرین ویرایش:
نمیدونم این بازی برای pc هم میاد یا نه چون سابقه داشته فقط نسخه کنسول را معرفی کنند و پی سی هم در کاره البته saw 2 هم حرفی از پی سی نیست.:(:confused:(الان چک میکردم به نظر میرسه نسخه پی سی هم در کاره برای هر دو بازی)
the developer's website details the company's focus on "high-end action titles for the Xbox 360, PlayStation 3, and PC این حرف مربوط به وب سایت استودیو Vatra Games بوده که داره سایلنت هیل جدید را میسازه.
در مورد saw 2 هم bluenews گفته برای pc و کنسول چون لوگو پی سی تو تریلر نبوده دلیل نمیشه نسخه پی سی در کار نباشه از این اتفاقات زیاد پیش میاد.
the game will be released for PCs and consoles this fall

آخرین ویرایش:
از ته فلب آرزو ميكنم اين double helix بازي رو نسازه . خداييش با Homecoming گند زد به سري SH
اولا هیچ گندی نزد ثانیا شما هنوز نمی دونید که کونامی با double helix سر این بازی قرارداد بسته ؟ :smile:
the developer's website details the company's focus on "high-end action titles for the Xbox 360, PlayStation 3, and PC این حرف مربوط به وب سایت استودیو Vatra Games بوده که داره سایلنت هیل جدید را میسازه.
Vatra Games دیگه کجاست ؟! لطفا اطلاعات غلط ندید !
هنوز داغه Homecoming خوب نشده، چه حیف.
فریدون جان می خواستی homecoming رو چجوری بسازن ؟ می دادن دست سازنده ی ژاپنی دیگه ای غیر از تیم سایلنت گند می زد به بازی...
double helix هم کارشو خیلی خوب انجام داد ! دیگه نمی شد از اون گیم پلی و گرافیک عهد بوقی سابق تو بازی نسل جدید استفاده کنن !

Vatra Games دیگه کجاست ؟! لطفا اطلاعات غلط ندید !
اتفاقا اطلاعات کاملا درسته. Vatra Games استودیویی هست که داره قسمت جدید Silent Hill می سازه توسط یکی از مدیران سابق T2 , Microsoft در حال اداره هست. در ضمن این تنها بازیشون برای کونامی نیست و دنباله Rush’N Attack هم دارند می سازند.

سلام...
امیدوارم حال همتون خوب باشه...
راستش خبر خوشحال کننده ای بود.
ولی باید بگم با اینکه از بازگشت به خانه خوشم اومد ولی هیچ وقت خاطره ی شماره های قبلی رو برام زنده نکرد.
hc واقعا بازی خوبی بو د.گیم پلی درش پیشرفت کرده بود.داستان خیلی واضخ تر بود.
گرافیک نسبتا خوبی داشت.
در مقابل ,شماره ی دوم که از نظر گیم پلی زیاد چنگی به دل نمی زد.داستان هم که اصلا سرراست نبود و واسه درکش باید خیلی تلاش می کردید.
بین دوستانم هم علاقمندان به بازگشت به خانه خیلی بیشتر از شماره ی دوم هستن.
بعضی هاشون واقعا هیچ دلیلی واسه بازی کردن سایلنت هیل 2 ندارن!
ولی واقعیت اینه که شماره های قبلی سایلنت هیل با همه ی مشکلاتی که داشتن واقعا داستان سنگین و تم خاصی داشتن که باعث جلب طرفدارانی مثل من شده.
به شخصه هر وقت حرف سایلنت هیل پیش می اد یاد جیمز ساندرلند می افتم و دربارش کلی فکر می کنم.
ولی نسخه ی پنجم به هیچ وجه این طور نبود.
فقط بازی خوبی بود یعنی سایلنت هیل خوبی نبود.
با این حال شاید اگه همین الان یه تیم ژاپنی بیاد و یه سایلنت هیل اصیل مثل شماره ی اول یا دوم بسازه هیچ کدوممون نپسندیم !
ولی هر چی هست دوست ندارم شماره ی جدید مثل بازگشت به خانه باشه.
امیدوارم با این پست خستتون نکرده باشم !

اتفاقا اطلاعات کاملا درسته. Vatra Games استودیویی هست که داره قسمت جدید Silent Hill می سازه توسط یکی از مدیران سابق T2 , Microsoft در حال اداره هست. در ضمن این تنها بازیشون برای کونامی نیست و دنباله Rush’N Attack هم دارند می سازند.
پس خدا خودش بخیر کنه...دلم خوش بود که به احتمال زیاد double helix یا climax که تجربه ساختن سایلنت هیل رو دارن بازی رو می سازن...معلومه که کونامی فقط می خواد با سواستفاده از اسم سایلنت هیل سود کنه...از همین الان معلومه که به هیچ چیز بازی علی الخصوص گرافیکش نباید هیچ امیدی داشت و باید منتظر یه بازی متوسط بود...
آخه double helix رو بخاطر سابقه اش می شد تا حدی تحمل کرد ولی Vatra Games دیگه کجاست ؟ واقعا حیف بازی بزرگی مثل سایلنت هیل نیست که بدن دست همچین استدیویی ؟ تازه یامائوکا هم دیگه نیست که این بازی یه رگ از سایلنت هیلهای اصیل توش باشه...
من از همین الان نسخه ps3 ـشو بایکوت می کنم چون از نظر من اسمش سایلنت هیل نیست
در ضمن امیدوارم اسپین آف باشه که اگه بازی خوبی از آب در نیومد به اسم سایلنت هیل ضربه نخوره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or